Taner Yıldız: Amacım Allah nasip ederse şehit olmaktır

kardelen2780 kardelen2780 Allah aşkına artık sen yorum yazma. Sev beğen ov koru ama lütfen kıyaslama yaparken haddi aşma !

Sizin gbi düşüncesizce savunup koruyan insanlar , saçma sapan örnekleri yüzünden insanlar dinden soğuyor.

İyiki dini yorum yasaklanmış. Araştırmadan bilmeden yürütülen fikirler yüzünden , zan altında kalıyoruz. .

Benim vicdanım rahat öncelikle siz kendi vicdanınızı sorgulayın. Bir de msjımdan Akpli olduğumu çıkardınız ya sizi ideolojinizle başbaşa bırakıyorum.

Yapılan yorumlarda koltukta şehit olunmaz gibi saçma sapan şeylere ithafen yazdım. Siz de madem doğrucu davutsunuz o yorumlara neden bir şey demediniz? Yoksa körü körüne birbirini kollama mı var burada?

Bu kadar tembelliğe alıştığımızdan olsa gerek ahvalimiz. Kur'an ve hadislerde bolca geçer nasıl şehit olunduğu. Ameller niyetlere göredir. Hani kaçınız kalbinize koydunuz şehitliği de burada atıp tutuyorsunuz? Her neyse Rabbim ülkemizi selamete çıkarsın. Bir ölür bin doğarız. Türk milleti olmak bunu gerektirir. Böyle acılı zamanlarımızda parti kötüleyeceğimize kenetlenelim. Bari bunu becerelim hanımlar. En Büyük TÜRKİYE

Piki.

kardelen2780 kardelen2780 Allah aşkına artık sen yorum yazma. Sev beğen ov koru ama lütfen kıyaslama yaparken haddi aşma !

Sizin gbi düşüncesizce savunup koruyan insanlar , saçma sapan örnekleri yüzünden insanlar dinden soğuyor.

İyiki dini yorum yasaklanmış. Araştırmadan bilmeden yürütülen fikirler yüzünden , zan altında kalıyoruz. .

Ben de yazarken 100 nefes egzersizi yaptım. Şaka gibi ya..

Benim vicdanım rahat öncelikle siz kendi vicdanınızı sorgulayın. Bir de msjımdan Akpli olduğumu çıkardınız ya sizi ideolojinizle başbaşa bırakıyorum.
Bu ülkede isteyen istediği partiyi illa ki destekler ama siz Suruç olaylarında bile şu cümleleri yazarak destekçisi olduğunuz partinin kölesi olmuşsunuz, şimdi de insanları ideolojileri ile başbaşa bırakıyorsunuz.
Bu ne perhiz, bu ne lahana salatası?

1. sergerdanİlâhiyat /2016Üye

Buralar hep çapulcu olmuş.

2. sergerdanİlâhiyat /2016Üye

Tencere tavacılar ne zamandır selam verir olmuş

Yapılan yorumlarda koltukta şehit olunmaz gibi saçma sapan şeylere ithafen yazdım. Siz de madem doğrucu davutsunuz o yorumlara neden bir şey demediniz? Yoksa körü körüne birbirini kollama mı var burada?

Bu kadar tembelliğe alıştığımızdan olsa gerek ahvalimiz. Kur'an ve hadislerde bolca geçer nasıl şehit olunduğu. Ameller niyetlere göredir. Hani kaçınız kalbinize koydunuz şehitliği de burada atıp tutuyorsunuz? Her neyse Rabbim ülkemizi selamete çıkarsın. Bir ölür bin doğarız. Türk milleti olmak bunu gerektirir. Böyle acılı zamanlarımızda parti kötüleyeceğimize kenetlenelim. Bari bunu becerelim hanımlar. En Büyük TÜRKİYE

ben doğrucu davudum ...:cool::KK66:

dön oku yorumunu ve tekrar oku böyle bir konu içinde öyle dümdüz yazarsan ne anlaşılır bir düşün bakalım...:KK20:

davut doğru demiş dersin:KK59::cool:

Sizin vatan sevginiz bu kadar işte. O yazdıklarıma böyle cevap verip bir de vatan elden gidiyor nâraları atarsınız. Ve bunları artık kimse yemiyor aydın kızlar.

Tamam bu kadar yeter, kusura bakmayın ama herkesin ayarı kaçmış,
Peygamber efendimizi(SAV) konuya karıştırmayın, herhangi birini Efendimizle karşılaştırmak dahi abestir.
Dini yorumlar yapmayın yasaktır.

Tartışmayın, polemiğe girmeyin, hakaret etmeyin.

Mola bitti, yeter bu kadar serbest dolaşım, herkes kurallara uysun...

X