Taner Yıldız: Amacım Allah nasip ederse şehit olmaktır

Olamazsın tanercim bakanlığın fıtratında yok çünkü. Fıtratında ölüm olan bir işe yönelsen ? Maden işçiliği mesela ? 2 gün gömlek değiştiremedin diye ağlıyordun kefen gömleğini mi giyeceksin pardon şehit olacaktın değil mi kefensiz gömüldüğünde elbiselerinle onları değiştiremeyince üzülmeyecek misin ? Bir ara bi asma, idam olayına sarmışlardı beni asacaklar diye şimdi de şehitliği dillerine doladılar. Ayıptır günahtır gencecik çocukların bedenlerini, hatırasını pis siyasetinize bulaştırmayın bari

Üşenmedim araştırdım tam olarak yeğeni sayılmaz.2007 yılında şehit düşen Erkut babacanın babasıyla Ali babacanın babası amca çocuklarıymış.öz yeğeni olsa orada ne işi var.dıdısının dıdısına da el atacak değil tabiki dönemin dışişleri bakanı

Valla canım çok da didisinin didisi değilmiş. Zaten millet ufacik bir is için torpil arıyor malum. Bak akrabaları varken hiç ayricalik istemeyip askere gondermisler yavrularını. Bence bu o aile için takdir edilecek bir davranış.

Bana göre uzak bir akrabalik değil çünkü biz aile olarak görüşüyoruz mesela. Ondan bana uzak gelmedi açıkçası

ben babamın amca çocuğunu tanımam bilmem hiçte yakınım değil dıdımın dıdısı bana göre.ta babasının amcasının torununa kadar ayrımcılık yapıyorsa her başa gelen bu durum daha vahim tabiki.benim babamın amcasının torunu bakan ama torpil istemedim diye takdir mi göreyim yani.dinden bahseden bir parti için kul hakkı değil midir bu diğer askerlerin günahı ne peki torpili olmaması mı?

Valla öyle bir devirde yaşıyoruz ki torpil istemeyenler takdir edilmeli tabii. Torpil bu ülkenin gerçeği. Her basa gelen kendi gorusunden olanlara torpil yapar insanlar da en ufak bir işinde torpil isterler maalesef.

Valla öyle bir devirde yaşıyoruz ki torpil istemeyenler takdir edilmeli tabii. Torpil bu ülkenin gerçeği. Her basa gelen kendi gorusunden olanlara torpil yapar insanlar da en ufak bir işinde torpil isterler maalesef.
akp döneminde daha çok oldu bu torpil işi nedense

akp döneminde daha çok oldu bu torpil işi nedense

Siz AKP'den nefret ettiğiniz için öyle geliyor bence. Herkes kendi penceresinden gördüğünü söylüyor.

Ayrıca şöyle bir durum da var; etrafimda ak parti teskilatina gidip torpil isteyen o kadar çok solcu var ki. Bunun için sendika degistirenleri bile gördü bu göz. Yani alan razi satan razi durumu var biraz da

Sanırsınız Ak partiden önceki dönemlerde hep siyasetcilerin zenginlerin çocukları askere gidiyordu ama Ak parti döneminde bu sular tersine akmaya başladı
Taner Yıldızın Soma'daki şehidler için gece gündüz uykusuz kalıp nasıl halkı bilgilendirip Ailelerin acısını paylaştığını vijdanı olan herkes çok iyi görmüştür!!..
1999 depreminde politikacılar neredeydi? Deprem için toplanan paralar nereye gitmişti? Ödenemeyen memur maaşları o dönem bu deprem parasıyla ödendiği iddiasını neden delillerle çürütülemedi?!
Diğerlerini bilemem ama ben sayın bakanım Taner Yıldızın samimiyetine sonuna kadar güveniyorum ve kendisine inanıyorum...

vakti zamanında akpye de oy vermiş biri olarak evet nefret ediyorum.solcuların bile akpye gidip torpil istemesi daha vahim gideceği yeri biliyor herkes demek ki neyse

Vallahi banlanmamak elde değil. Herkes anne olamasın kardeşim. Şimdi konu nereden geldi diyeceksiniz; daha ülkesindeki olayları göremeyen insanlar bir de anne baba olup çocuk yetiştiriyorlar. Annelik babalık ehliyeti olsun! Vallahi bunu da dedirttiler, pes yahu körlüğün bu kadarı!

Ona bakarsanız Van depreminde de milyonlarca yardım yağdı oraya ne oldu o paralar? O yardımlarla kaç şehir kurulurdu.
Soma'daki acı çok büyüktü, bunun önlemini almayıp sonra gidip gece gündüz konuşma yapması yaraları sarmıyor malesef.
Herşey lafta kalıyor, sadece şehit ailelerine sabır dilemekle olmuyor bu işler.
İcraate döksün de görelim o zaman.

offf kardelen cevap yazmayım dedim ama duramıyacam...

inan çok ama çok üzüldüm gece gündür uykusuz kalan Taner Yıldız için vicdan derken benim vicdanım var valla sonuna kadar da bazılarının varmı bilemiyecem...

göçükte orda uykusuz kaldı diye işler bitti herşey yoluna mı girdi sence?

bak bugün haberlere somadaki göçük olayının mahkemesi varmış.orda bir dünya kişi uykusuz kaldı orda olmayıpta evinde ordaki aileler için dua edenlerde uykusuz kaldı.sonuç uykusuz kalmak değil sonuç kaç yıl olmasına rağmen bu olayın hala devam etmesi ve ailelerin her seferinde acı çekmeleri.sonuç oraya çalışma izni verilmesi ve bu kadar kurban gitmesi

peki uykusuz kalındı iyi hoş ya sonra gidildi mi kendi hallaerine mi bırakıldı o aileler bide ona bakmak gerekir.

sen Taner Yıldıza inan güven ben zerre kadar bu adamlara güvenmiyorum

ayrıca ben hangi milletvekilinin çocuğu şehit düştü derken bu hükmetten bahsetmedim iyi okursan anlarsın arkadaşım bak ne demişim 30 yılıdr devam eden terörde hangi milletvekilinin oglu şehit oldu demişim dimi

ama bu hükmetin halka konuşmaları ve yaptıkları tutumlardan dolayı diyorum Taner Yıldıza Başbakan Davutogluna ve Cumhurumuzun sevgili Bilal ide o dağlara gitse madem bu ülke için herşeylerini feda edicekler etsinlerde bizde o zaman takdir edip inanalalım

konuşmakla olmuyor azıcık konuştuğunu uyguluyacaksın...

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…