- Konu Sahibi ziraatci90
-
:))) walla haklısın canım biz bu boya işine saçımızı süpürge ettik :)) hadi bakalım inş.güzel olur tam istediğin gibi.Ben herşeyden vazgeçtim akşam yeni bi site keşfettim kızlar "taaz.com" oraya fotonu yükleyip ünlülerin saç modellerini kendi üzerinde deneyebiliyosun hatta renk bile değiştirebiliosun o saç üzerine zemuszemus hatta ve hatta makyaj falan bile yapıosun süper oluyo :)) photoshop gibi bişey süpeeerrr.. Sonuç itibariyle ben akşam o sitede baya takıldım en yeni fotomu da yükledim istediğim gibi aralarda ışıltılar olan saç modeline sahip ünlüyü de seçtim kendime uyarladım aaa bi baktım süper oldu yahuu :)) Böle bi yumuşattı yüzümü bide yeşil lens taktım off offf diyorum kızlar :))) Demekki aralara 1-2 ton açık seyrek röfleler attrınca bu iş güzel olcak inş.yaraaaabbim amin :))) tabi yapana da bakmak lazım yaa neyseee....
(( benim hiç tanıdığım kuaför yokki baştan kaybediyorum daha.Evin yakınında bi kuaför kız var ona anlattım durumu anladı gibi durdu ama bilemiyorum nasıl yapar eder ...
bnde vakit kaldı mı diye sorsanaperşembe günü istanbul'a gidiyorum elbise ayakkabı falan almaya 12 mayısta döncem.Haftasına hooop balo kaç aydır karar vermeye çalışıyorum ki hala veremedim 1-2 haftada karar verilip boyanırsa helal olsun derim kendime :))) ne istediğimi bilmiyorum ki anacım ama ne istemediğimi biliyorum en azından :)))))
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?