• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Saç Rengi ve Saç Boyama Tanem'in saç rengi nedir ?? yardım lütfeeenn :(

:))) walla haklısın canım biz bu boya işine saçımızı süpürge ettik :)) hadi bakalım inş.güzel olur tam istediğin gibi.Ben herşeyden vazgeçtim akşam yeni bi site keşfettim kızlar "taaz.com" oraya fotonu yükleyip ünlülerin saç modellerini kendi üzerinde deneyebiliyosun hatta renk bile değiştirebiliosun o saç üzerine zemuszemus hatta ve hatta makyaj falan bile yapıosun süper oluyo :)) photoshop gibi bişey süpeeerrr.. Sonuç itibariyle ben akşam o sitede baya takıldım en yeni fotomu da yükledim istediğim gibi aralarda ışıltılar olan saç modeline sahip ünlüyü de seçtim kendime uyarladım aaa bi baktım süper oldu yahuu :)) Böle bi yumuşattı yüzümü bide yeşil lens taktım off offf diyorum kızlar :))) Demekki aralara 1-2 ton açık seyrek röfleler attrınca bu iş güzel olcak inş.yaraaaabbim amin :))) tabi yapana da bakmak lazım yaa neyseee....

:))) walla haklısın canım biz bu boya işine saçımızı süpürge ettik :)) hadi bakalım inş.güzel olur tam istediğin gibi.Ben herşeyden vazgeçtim akşam yeni bi site keşfettim kızlar "taaz.com" oraya fotonu yükleyip ünlülerin saç modellerini kendi üzerinde deneyebiliyosun hatta renk bile değiştirebiliosun o saç üzerine zemuszemus hatta ve hatta makyaj falan bile yapıosun süper oluyo :)) photoshop gibi bişey süpeeerrr.. Sonuç itibariyle ben akşam o sitede baya takıldım en yeni fotomu da yükledim istediğim gibi aralarda ışıltılar olan saç modeline sahip ünlüyü de seçtim kendime uyarladım aaa bi baktım süper oldu yahuu :)) Böle bi yumuşattı yüzümü bide yeşil lens taktım off offf diyorum kızlar :))) Demekki aralara 1-2 ton açık seyrek röfleler attrınca bu iş güzel olcak inş.yaraaaabbim amin :))) tabi yapana da bakmak lazım yaa neyseee....

hehe dur ben de bi bakim siteye:) madem sana yakışanı buldun her zaman gittiğin alıştığın bi kuaför varsa ona git anlat canım çünkü bir arkadaş evlenecekti her zaman gittiği kuaföre gitmedi yapamaz diye en ünlü kuaföre gitti orda daha berbat yaptılar saçlarının üstü kızıl altları siyah gibi bişiler olmuştu kendi saç rengi orta kumral gibiydi o güzeliim renk gitti işte. kendi rengin güzel biraz aralarına ışıltı kat hiç koyu yaptırma dedim dinlemedi. keşke onun rengi bizde olaydı:)
ama ablam her zaman alıştığı kuaförüne gider istediği bi modelle hemen hemen aynısını tuttururlar. seni tanıyan alışan kişi daha ii anlıyo sanırım

:((( benim hiç tanıdığım kuaför yokki baştan kaybediyorum daha.Evin yakınında bi kuaför kız var ona anlattım durumu anladı gibi durdu ama bilemiyorum nasıl yapar eder ...

:((( benim hiç tanıdığım kuaför yokki baştan kaybediyorum daha.Evin yakınında bi kuaför kız var ona anlattım durumu anladı gibi durdu ama bilemiyorum nasıl yapar eder ...

:S:S işin zor canım ya :(:( eğer gözün tuttuysa:) yapabilir gibi düşündüysen bi dene içine sinmezse yine o halleder en azından başkasına gitme güzel olmadığını düşünürsen eğer yine ona git bence. çünkü a kuaförü böyle yaptı b ye gideyim diyosun daha da mahvoluyo. bizim bu ünlülerde gördüğümz o güzel renkler kimbilir hangi profesyonelin elinden çıkma:(:( napalım kader utansın:D geçen haftasonu deneyemedim inş bu haftasonu denerim yaa :( ama deddiğim gibi açık küllü kumral ile küllü kumral aldım. önce açık la yapayım diyorum (aslında yetmesi için 2 kutu lazım :( ) sonra baktım iyi olmadı küllü kumrala boyarım biraz koyulaşır en azından :(:( aslında ikisini karıştırmayı düşünüyodum ama cesaret edemedim:(

ben karar verdim boyatmıyorum :D onu düşünmekten elbise falan hiç düşünmüyorum sağolsun.Elde kesin bi verim de yok zaten ne renge boyucaksam artık.. Her kadın değişiklik yapmak istiyo evet ama doğru yöntemi bulamadıktan sonra biraz zor oluyo.Zaten saçlarım dökülüyo bide mahfetmiyim saçımı napiim yaaa ufffffffff isyanım var heee delikafadulden

evet doğru yöntemi bulamayınca cık olmuo :(:( ben az önce boyadım koleston natural açık küllü kumrala:( sonucundan hiç memnun olmadım. kolestonun zaten koyu bir renk yapacağını biliyordum ama lorealin de açık küllü kumralını bulamadığımdan mecbur koleston naturali almıştım onun yanında da loreal excellence küllü kumral. küllü kumral koyu olur küllü açık kumrala boyayayım dedim ama keşke yapmasaydım:(:( iyi kötü rengi açılmaya başlamıştı saçımın hem bi ton koyu yaptı hem de yine kızıllık turunculuk bir arada. boşyere boyadım çok pişman oldum:(:( kuaför en iyisi canım. onlar ne boyarlarsa boyasınlar yine de saçı koyulaştırmıyolar evde boyayınca koyulaşıyo:(:(:( bence de vazgeçelim bu işten elbiseni falan seç canım bu arada saçlarını da kuaföre yaptır küllü açık kumral. bende ayın 5ini beklicem sonra gidecem kuaföre :(:(:(:(

çok mutsuzuuum :( 1-2 saat önce ne iyiydiiim :(:(:(:( keşke boyamasaydım yahu.. zaten çok heves ettim ya ben o yüzden böyle oldu :(:(

ayy canım yaa üzülme nolur :( sen en iyisi iyi bildik bi kuaföre git de toplattır saçı.Benim de şimdi masraflardan kuaföre gitme durumum yok artı bildik tanıdık kuaföre de yok zatiii :S ooff boşver gitsin valla saçını naturel bi renge boyat güzelce toplat sonra da elleme süpürge çalısına dönüyo valla saçlarımız.Yaza illa ki denize falan gideriz.Papatya suyu sürer güneşlenmeye çıkarız aralara hem doğal ışıltı verir hem de boya kimyasalı gibi mahfetmez...

evet:(:( napalım:( tutturanlar o rengi nasıl tutturuyor bilmem:( şimdi de 2.kez yıkayınca biraz mat ama kızıllığı biraz almış gibi duruyor canım biliyor musun. bir ton koyulaştırdı nedense ama güzel olmaya başladı sanki. belki de 2.boyamada iyi duracak :S aralarda sarı röfle yapılmıştı önceden. boyamadan önceki rengimde anlaşılmıyodu ama o röflelerde tutmuş küllü açık kumral sanırım tuhaf ama fena değil gibi. evet zar zor kendilerine geliyolar ama duramıyoruz boyuyoruz işte hiç ii değil ama napalım:( ilk bi hayal kırıklığı oluyo ama sonradan iyi duruyor. o akşam çok korkmuştum:) istersen sen de bi dene şuanki rengin bnmki gibiydi değil mi karamel gibi kızıllı turunculu gibiydi değil mi

yok canım ben çoook uzun zaman önce geçtiğimiz yaz falan çikolata kahve'ye boyamıştım arzum'un rengine hiç beğenmedim kıpkızıl oldu :)) sonra ertesi gün hemen koyu kahveye vurdum güneş,yıkamadaki saç açılmaları falan derken iyice aktı zaten diplerden de kendi rengim geldi koyu kahveden biraz daha açık kahve galiba.. işte neyse aktı falan bazı yerlerde güneş vurduğunda kızıl yansılamalar var önceki boyadan kalma.. Öyle iştee onun için hiç karar veremedim yaa :S:S

dün yine boyadım saçımı :) ama tamamına cesaret edemedim koyulaştırır diye altlardan bi tutam boyadım:) bu sefer açık küllü kumral değil de normal küllü kumral. hakkaten de koyulaştırdı biraz iyiki tamamını boyamadım ama gerçekten kızıllığını aldı canım. sanırım bizim bundan boyamamız lazım sadece küllü kumral lorealin 7.1 i ile denedim ben. o zaten dediğin gibi 2.yıkamada olsun falan gittikçe açılıyor. senin ne kadar vaktin kaldı canım boyamalık:)

bnde vakit kaldı mı diye sorsana :D perşembe günü istanbul'a gidiyorum elbise ayakkabı falan almaya 12 mayısta döncem.Haftasına hooop balo :D:D kaç aydır karar vermeye çalışıyorum ki hala veremedim 1-2 haftada karar verilip boyanırsa helal olsun derim kendime :))) ne istediğimi bilmiyorum ki anacım ama ne istemediğimi biliyorum en azından :)))))

bnde vakit kaldı mı diye sorsana :D perşembe günü istanbul'a gidiyorum elbise ayakkabı falan almaya 12 mayısta döncem.Haftasına hooop balo :D:D kaç aydır karar vermeye çalışıyorum ki hala veremedim 1-2 haftada karar verilip boyanırsa helal olsun derim kendime :))) ne istediğimi bilmiyorum ki anacım ama ne istemediğimi biliyorum en azından :)))))

olsun telaş yapma :) iyi şanslar canım ilk boyamada memnun kalmasan da 2.boyamada her zaman ii duruyor bu boyalar. bir an önce 7.1 veya 8.1 olanlardan al 1 hafta kadar snra 2.ye boya aynısından eğer kuaföre gitmeyeceksen. kötü duracağını sanmam ben başta çok üzgündüm ama o 2. boyadan sonra sevmeye başladım. bi de foto koyabilseydim:(:( yarın vaktim olursa koyarım:(

Back