kızlar konuyu baştan sona okumadım ama tamenin saçına baktım koyu karamel çikolata kahve arası bir şey,sizinde saçlar koyu galiba ben kendi saçıma uyguladığımı anlatayım aklınıza yatarsa denersiniz boya kutularındaki resimlere aldanmayın sakın,benim saçta iki renk vardı uçlar koyu kahve siyah gibiydi diger yerler kendi saçım,çikolata kahveye boyadım koyu yerler aynı kaldı kendi saçım tuttu bir kaç kez böyle boyadım neyse sonra karamel yapmaya karar verdim ve uçlardaki koyuluğu eşitlemem gerekiyordu,iyi bir kozmetikçi buldum ne derse yaptım,dipler için colorx 5 numara verdi bunun yarısını kullanmamı söyledi dipler için çok boyaya gerek yok diye,dipelr dişindaki yerler için 7 numara verdi,bir ay sonra 5 numaranın kalan yarısını gene diplere kullandım diğer yerlere bu kez 8 numarayla boyadım,bir ay sonra gene diplere 5 numara diğer yerleri bu kez 9 numaraya boyadım,sonraki ay dipler gene 5 diger yerleri bu kez 10 numarayla boyadım ve koyuluk gitti saçımın rengi baya açıldı ve karamel oldu en son bugün boyadım 7 ve 8.1 i kariştirdik tam istediğim karamel oldu,sizede tavsiyem böyle bir yöntem izleyim bir kaç ayda elde edin istediğiniz rengi