• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Saç Rengi ve Saç Boyama Tanem'in saç rengi nedir ?? yardım lütfeeenn :(

hehe:D bende 17 temmuzda allah nasip eder de inş evleneceğim onun için aynı dert bende de var ama bazılarını hallettim saç modeli (hemen hemen)+gelinlik+ayakkabı tamam ama zayıflama ve saç rengi ah ah:) kızılı olmayan bi kahve küllü kahve falan varsa kızlar odur herhalde diğer kahveler hep kızıl içeriyor gibi geldi bana bi de küllü açık kahve diyelim en iyisi o renge çünkü arkadaşlarımızın dediği gibi kahve diyince düşündüğümüz gibi değil kopkoyu siyaha yakın bi renk oluyo. küllü bi renkte hem kızıl barındırmaz hem de açık kahveyle birleşince hani kızıl kızıl değil de böyle küllü küllü parıldayan tatlı bi kahve olur :):) böyle düşündüm birden sizce?

küllü kahve hee CADIARZU şöyle bi nette baktım da loreal 6,1 açıcı küllü kahve var o nasıl olabilir ki acaba ?? yada kolleston mu ??? yada palette mi ?? yada casting mi :D

koyu kahve üzerine küllü kahve bence pek bişi farkettirmez canım..belki biraz kızıl parlamaları alır küllü olduğu için..ama ton çok değişmez diye düşünüyorum.

Bal kahve casting serisinde olduğu için saçın rengini (özellikle de koyu bir saç ise) değiştirmez..casting serisi ile saç açılmaz, bu boya sadece saçı parlatıp, yansımalar veriyor..ama saçın zemini açık ise tutabilir.

canım benim saçım koyu kahve saçımda beyazlar falan yok sadece renginde oynama yapmak istediğim için castingle boyamayı düşündüm.

canım benim saçım koyu kahve saçımda beyazlar falan yok sadece renginde oynama yapmak istediğim için castingle boyamayı düşündüm.

zeyn_a doğru diyo ama o serinin renkleri süper bazısı ay bende çok beğeniyorum ama ışıltı yansıma falan katıyor :S tabi koyu karamel ve kahve arası renklerde. koyu renklerde fark yapmaz açık renklerde yalnız tam kutudaki renk olur. zaten kuaförümüze sordum da kutudaki fotoğrafa aldanmayın bunlar hem çok açık renk saçtakiler hem de kaç kere aynı rengi boyuyorlar bu kişilere de öyle kutudaki halini alıyor demişti. haklı galiba :( ama o açık küllü kahve sanırım bizim düşündüğümüz renk istediğimz renkten. saçlarımız koyu olduğundan tamam belki açık renklerdeki gibi tutmayacak ama en azından içinde kızıllık olmayan güzel bi kahve olucak:S off off ne zor karar verme işi de yauw:D hehe
ben bu ara açık kumral dore ile altın parıltılı toffeyi karıştırmayı düşünüyorum acaba sonuç ne olur :S

off offf kadın mısın derdin var yemin ederim yahuu kaydirigubbakcemile3 peki sonuç itibariyle ne renge boyayım şimdi karıştım yine :S esmerim ama koyu kahve sert bi ifade katıyo biraz yumuşatmak istiyorum kuaförümüzde yok ki soralım gerçi kuaförlere de şu renk bu model diyosun kendi kafalarına göre takılıyolar o da ayrı konu yaa neyse...

canım, benim saçlarım koyu kumraldı, uçlarda hafif balyajlar vardı..bikaç ay önce sıkıldım, casting'in 6.30 çikolata karamel rengine boyadım..bi ben farkettim diyebilirim :))) ciddiyim..boyadım demesem kimse anlamiicaktı inan..karamel yansımalar oldu, parladı saçlarım ama bence saçıma boşuna kimyasal değdirdim..hele de senin saçların koyu kahveymiş..ben casting'e hiç bulaşma derim...eğer rengi biraz açmak istiyorsan bence loreal'in excellence serisine ya da pallette'e göz at..boyaman gereken tonlar da 8 tonları filan..kutunun üstünde çok açık görünürler ama asla ööle tutmaz koyu ve boyalı bir saçta...tabi ortaya nasıl bir renk çıkar bilmiyorum canım ama saçın rengi biraz kırılır bence..bu arada eğer diplerinde kendi saçların çıktıysa bu işe hiç bulaşma..çünkü diplerin uçlara göre hemen açılacaktır ve alacalı bulacalı bir saçın olacaktır...tabi dibini ayrı ucunu ayrı boyayabilirim diyorsan o başka...kısaca işin zor canım...ben de aynı durumdayım..saçlarımı buzul kahveye boyadım, bayaa koyu şu an ve yaz geliyo artık, açtırmak istiyorum..ben bu işi kuaföre bırakıcam sanırım..üstüne balyaj attırırsam tanem'in saçlarına yakın bişi yakalayabilirim gibi geliyo...bakalım...

ya bende ızmir'de okuyorum normalde istanbul'luyum burda hiç kuaföre gitmedim güvenemiyorum da açıkçası kendim boyayım diyorum dediğin gibi yaz geliyo esmerim de yazın bronzlaşınca melezlere dönüyorum :) okuldaki arkadaşlarımda saçın biraz açık olsa tam melez olursun diyolar ee mezuniyette mayısta rengi açayım biraz da dedikleri gibi olayım bayanssulusmile Annemde açık sarı yada küllü sarı renge vur 2-3 ton açılır dedi ne dersin ablacım ???

canım, bana da annen haklı gibi geliyo..tek korkum saçında turunculaşma olması..küllü sarı boyarsan çok turuncu olmaz gerçi ama yanlış yönlendirmek de istemem..ben senin yerinde olsam şunu yapardım: boyardım açık küllü sarıya, baktım olmadı yedekte bulundurduğum kahve ya da koyu kumralı vururdum üstüne, tekrar eski haline dönerdim en kötü...son kararı yine sen ver...bize de haber ver mutlaka.

valla şu renk tutturma olayı hakkaten çok zor:) kuaföre gitsen dediğiniz gibi, istediğinizi söylüyorsunuz ama çok farklı bi sonuç çıkıyo yine mutsuz dönüyosunuz çoğu zaman:D küllü renkleri dene evet bende öyle yapıcam bakalım çünkü turunculuk oluşmaz bende öle biliyorum küllülerde. hadi bakalım:)

mrb tekrardan kızlar. cumartesi kuaföre gittim boyalarımla beraber:D palette altın parıltılı toffe ve yenilenen palette kahve köpüğünden aldım. düşüncem şuydu aslında küllü renk deneyecektim ama onu bulamayınca bunlar da güzel olur diye anında karar verdim aldım. bana göre bunlar karışırsa:) hem altın gibi parıltılı yansıması hem de sarı tonlarına dönüşeceklerdi. bal köpüğünü andırıyodu zemin rengim biraz koyusu işte. hani hafif kızıllık oluyor ya bal köpüğünde sanki. bi de aralarında gölgeler vardı saçımın ara ara hafiften:)
çok güzel boyadı kadıncağız allah için ama yine düşündüğüm gibi olmadı yahu.. eski rengim daha güzeldi ondan da oldum :( karamel gibi oldu sanki bu. o kızıllık gitmedi daha da kızılllık geldi turuncumsu:(:( en azından aralardaki o gölgeler sarı kaldı :D ama sinmedi yine içime:(
anlayamadım yaa resim eklemeye çalışıcam :(

Son düzenleme:
img707.imageshack.us/img707/875/img1494z.jpg
bu işte fotomuzda. böyle oldu üstleri daha kızıl altları da sarı tonlarında bişey oldu :S

benim hep hayalimde kalacak olan rengin fotoları da şunlar:
4.bp.blogspot.com/_ECQGeRsw8Q8/SrjeS8Z-HrI/AAAAAAAAAWY/UsxtDeEeaFo/s400/jennifer_aniston4.jpg
babble.com/CS/blogs/famecrawler/2009/04/tn2_jennifer_aniston_3_0_0_0x0_400x586.jpg
judiciaryreport.com/images/jennifer-aniston-photo-2.jpg
100cute.com/wp-content/uploads/2007/11/jennifer-aniston_7217.jpg

gördüm gördüm ayy bence çok güzel olmuş tatlım tabii sende benim gibi kızıllık istemiosan o ayrı konu tabi ama altta gölgeler olduğu için hafif sarımtrak kalmış çok güzel olmuş eminimki yüzüne de yakışmıştır maşallah saçların da pek bi güzel uzunmuş :)) bu jennifer aniston'un rengi bana fındık kabuğu gibi geldi annem de boyamıştı ordan hatırladım üstüne de sarı balyajlar var gibi.. ıkinci resminde sarıyı biraz daha yoğun kullanarak saçı açılmış.. Üçüncü resimde kadın baştan yarattırmış saçı :D tonunu bilemicem ama kumral üzerine sarılar var burda da...
Bana sorarsan içlerinde en çok 3.resmi beğendim tatlım.. Ama asıl sorun senin bu saçtan o saça nasıl döneceğin ??? Daha öncede bahsettim annem vur sarıya 2-3 ton açılır sonra istediğin tona boyarsın dedi ama cesaret edemedim olmadı öle yapcam sende vur küllü açık sarıya hem kızıllıkları alsın kül rengi sarı da bi güzel açsın yavaştan yol alırız o renge :))

benim arayışlarım hala devam edio başka bi topik açtım şimdide :D mayıs 20 ye kadar bu rengi bulduk bulduk bulamadık depresyona gircem valla :D:D

Son düzenleme:
gördüm gördüm ayy bence çok güzel olmuş tatlım tabii sende benim gibi kızıllık istemiosan o ayrı konu tabi ama altta gölgeler olduğu için hafif sarımtrak kalmış çok güzel olmuş eminimki yüzüne de yakışmıştır maşallah saçların da pek bi güzel uzunmuş :)) bu jennifer aniston'un rengi bana fındık kabuğu igib geldi annem de boyamıştı ordan hatırladım üstüne de sarı balyajlar var gibi.. ıkinci resminde sarıyı biraz daha yoğun kullanarak saçı açılmış.. Üçüncü resimde kadın baştan yarattırmış saçı :D tonunu bilemicem ama kumral üzerine sarılar var burda da...
Bana sorarsan içlerinde en çok 3.resmi beğendim tatlım.. Ama asıl sorun senin bu saçtan o saça nasıl döneceğin ??? Daha öncede bahsettim annem vur sarıya 2-3 ton açılır sonra istediğin tona boyarsın dedi ama cesaret edemedim olmadı öle yapcam sende vur küllü açık sarıya hem kızıllıkları alsın kül rengi sarı da bi güzel açsın yavaştan yol alırız o renge :))

benim arayışlarım hala devam edio başka bi topik açtım şimdide :D mayıs 20 ye kadar bu rengi bulduk bulduk bulamadık depresyona gircem valla :D:D

img707.imageshack.us/img707/875/img1494z.jpg
bu link işte kopyala linki adres çubuğuna bi de başına www nokta koy enterla cnm tamam bakacam o topiğe de cevap yazanlar olur inş da off off:( senin daha kötü mayıs, benim yine temmuz:D

aa şimdi gördüm yorumu:) saol canm işte o balyajlı olan yerler sarı tonda güzel oldu ama üstleri kızılımsı işte off off:( napak:( evet ya süper bi renk kadının saçı ya ah ah:( bu renkten o renge zor işte en azından biraz benzesin yahu:D sanırım öyle yapmamız çok daha ii olcak küllü açık sarı ;)

Son düzenleme:
kesinlikle canım küllü olunca alıo biraz kızıllığını haftaya falan vur sen istersen temmuza kadar deneme tahtası nasılsa tutturuncaya kadar her hafta boyarız artık bi renge hahahahahhaha :D:D:D:D

Back