Saç Rengi ve Saç Boyama Tanem'in saç rengi nedir ?? yardım lütfeeenn :(

kesinlikle canım küllü olunca alıo biraz kızıllığını haftaya falan vur sen istersen temmuza kadar deneme tahtası nasılsa tutturuncaya kadar her hafta boyarız artık bi renge hahahahahhaha

sorma valla tamam bu hafta sonu inş operasyon var

bizim anne yasak koydu alamadım valla bugün:) ama haftaya ona çaktırmadan alıcam:) ancak haftasonları çarşıya çıkıyorum da haftaiçi işten çok geç çıkıyorum 1 hafta daha beklicez mecbur ama valla bende çok merak ediyorum acaba nasıl olur off off keşke bi yerde görme şansımız olsa:) dur ben bi karıştırayım şu google ı

şimdi incelerken bişey fark ettim bu kolestonun kutudaki renklerin geneli süper ama normalinden de koyu oluyor yalnız 5 yıkamadan sonra açılıyordu şimdi hatırladım bunu.
paletteler yıpratmıyo gibi görünüyo ama 2.boyamada anlıyorsun uçlardan baya yıpratıyor. açıcıları güzel açmasına açıyor ama turunculuk kaçınılmaz kuaförde bi açıyolar sapsarı oluyo ya voila kullanmıştım bi ara aslında o fena değildi hatırladığım kadaryla ama onda da çeşit çok yok gibi.. küllü kahve yazdım kolestonu gördüm aklıma bunlar geldi:) aslında benim en memnun kaldığım lorealin boyaları tabiki tamamen kutudaki gibi açık renklerde tutma olmuyor ama en azından çok koyulaştırmıyor ve güzel oluyordu.. yani alacağımız boyayı belirledik en azından:)

aplusetiler.com/UserFiles/Image/loreal2color.jpg
loreal renkleri

kozmetikvemoda.com/images/products/04/54/18/45418_kucuk.jpg
fındık kahvesi. çok tatlı bi renk ama kesin kızıllık vardır.

kozmetikvemoda.com/images/products/04/54/11/45411_kucuk.jpg
kumral dore. sanki güzel gibi

kozmetikvemoda.com/images/products/03/04/59/30459_kucuk.jpg
kumral dore

kozmetikvemoda.com/images/products/03/04/66/30466_kucuk.jpg
küllü sarı

kumral dore ile küllü sarıyı karıştırmak herhalde kızılsız sarı yansımalı bi renk yapar. sarı olur demiyorum nasılsa koyu olacak

waayy arkadaşş yaaa neler neler bulmuşsun :)) güzeeeeelll.. en azından elde var 1 :)) demekki loreal kullanıcaz annemde yıllardan beri kollestonla boyar onu al demişti ama senin söylediklerinden sonra vazcaydım
Preference serisindeki Kumral dore olduğu gibi kızıl geldı bana yahuu ...
diğeri de çok sarı geldi ..
ayy 9 da çok açık..

evet bak loreal daha iyiydi benim gibi yıpranmış saçı olanı çok yıpratmaz en azından:) doğru rengi bulup rengini açıcılarla aça aça uçları her boyamada 1cm kesilmelik oluyor artık yahu vallahi daha boyamıcam bi bulsam off off
evet güzel bişiler buldum ama yine kafamız karıştı sen açık renk olduğuna bakma zeminimiz koyu ya kesin koyu kalacaktır emin ol :) onu düşünme:) bu dore demek kızıllık mı oluyor acaba? yani ne katıyor ki renge? resimde çok güzel duruyor ama boyadığımızda aynı altın parıltılı toffe gibi turunculuk yapacaktır herhalde. sonra düşündüm de böyle geldi bana. :S emin olamadım.
şu küllü sarı en sondaki link acaba nasıl olur? çok aradım da açık küllü kumral bulamadım onun yerine kumral dore küllü var :S off off artık bi karar vermek lazım bunun daha 2.katını da atacaz da öyle daha güzel durcak bişiler yapmalı :)

canım bak şimdi.. eğer boyanın üstünde yazanlar ;
dore : sarılık
bakır : kızıllık
küllü : kızıllığın alınması demektir. "küllü sarıya" boyarsan saçların koyu olduğu için turunculuk olmadan açacağını tahmin ediyorum. "kumral dore küllü" de kumral tonlarında küllü sarının bi koyusu olsa gerek. Bu arada aradığın "açık küllü kumral" Koleston 8,1'de var canım.bi bak bakalım..

tamam dayanamıcam bu hafta sonu alıcam ya bazı ışıkta saçlarım sarı yansımalı güzel duruyo ama güneşte falan turuncu-kızıl gibi işte bunun gitmesi için küllü boyamak lazım evet katılıyorum:)
haftasonu eğer boyarsam fotosunu koyarım
bugün çarşıda gördüm koyu kumral küllü doreyi ama işte onun yerine açık kumral küllü dore yok hiçbir boyada. artık küllü sarı alıcaz napalım valla haftasonu annemden gizli nasıl başarıcam merakla bekliyorum:) çok korkuyor çok boyuyorum diye ama anlamıyo işte. ona gre beyazları kapansın tamam ama bize göre öle değil işte daha genciz ya rengi şöyle tatlı bi renk olsun falan bizm için önemli. düğüne kadar deneyceğim ama ondan sonra artık çıksın siyahlar

kızlar konuyu baştan sona okumadım ama tamenin saçına baktım koyu karamel çikolata kahve arası bir şey,sizinde saçlar koyu galiba ben kendi saçıma uyguladığımı anlatayım aklınıza yatarsa denersiniz boya kutularındaki resimlere aldanmayın sakın,benim saçta iki renk vardı uçlar koyu kahve siyah gibiydi diger yerler kendi saçım,çikolata kahveye boyadım koyu yerler aynı kaldı kendi saçım tuttu bir kaç kez böyle boyadım neyse sonra karamel yapmaya karar verdim ve uçlardaki koyuluğu eşitlemem gerekiyordu,iyi bir kozmetikçi buldum ne derse yaptım,dipler için colorx 5 numara verdi bunun yarısını kullanmamı söyledi dipler için çok boyaya gerek yok diye,dipelr dişindaki yerler için 7 numara verdi,bir ay sonra 5 numaranın kalan yarısını gene diplere kullandım diğer yerlere bu kez 8 numarayla boyadım,bir ay sonra gene diplere 5 numara diğer yerleri bu kez 9 numaraya boyadım,sonraki ay dipler gene 5 diger yerleri bu kez 10 numarayla boyadım ve koyuluk gitti saçımın rengi baya açıldı ve karamel oldu en son bugün boyadım 7 ve 8.1 i kariştirdik tam istediğim karamel oldu,sizede tavsiyem böyle bir yöntem izleyim bir kaç ayda elde edin istediğiniz rengi

canım çok güzel anlatmışssın çok saolasın baya zahmetli gibi duruyo ama keşke öyle bi kozmetikçiyle tanışabilme fırsatımız olsaydı bizimde uğraştırıcıymış baya bi.. ben sana hemen topiğin bi özetini geçeyim :))
benim mayısın 21'inde mezuniyet balo'm var.Kendim esmerim saçım koyu kahveden biraz açık,balo da çeşme'de yapılacak anlıcağın baya bi çikolata rengini alacağım :)) bende saçımı biraz açayım bronzlaşınca yüzüme gidecek tatlı böle melezvari bi hava yaratmaya çalışayım dedim.Problemimiz bu yani benim gibi isteyen arkadaşlar da varmış birbirimize yardımcı olamaya çalışıyoruz işte.. dediğim gibi 1 aylık bi vaktim var benim senin işlemde sürece dayanan bi işlem black_catt arkadaşım yapabilir aslında onun düğün daha temmuz'da :))) Bana hemen önerebilceğin bi önerin varsa hemen dinleyebilirim canım :))

anladım canım mezuniyet için uğraşıyosun yani:) bence düzgün bir kuaföre git saçında istediğin rengin resmini götür boyat hiç riske girme,ya da kendim boyayacağim dersen 10 gün arayla benim anlattığım gibi boya ama boyamaya 7 numaradan değilde 8 den başla ikinci boyamada 10 numaraya boya,en sonda dipler için 6 numara kullan diğer yerler için 10 numaranın içine alix 8.8 ekle saçın uzunsa hepsini ekle,çok uzun değilse 8.8 in yarısını ekle yumuşak bir açık karamel bal rengi elde edersin

ayy muğla da biraz yakın sana mı gelsem ne :)) çok uzun zahmetli iş yahuu ona boya sonra buna sonra şuna sabırlıymışsın valla :)) o değil de bugün okulda hocamızla mezuniyet muhabbeti ediyoduk.. "Ben senin saçının rengini çok beğeniyorum yüzüne de çok gidiyo değiştirme illa bi değişiklik yapacaksan aralarda ışıltı olsun çok sık değil ara ara saçının 2-3 ton açığı gölgeler attır." dedi.. Saçımda işte koyu kahveden birazcık açık. Kendi saçıma toptan dokunmasam da hocanın dediği gibi yaptırsam nasıl olur ??? Çok sık falan değil ama aralarda böle ışıltı olcak kadar,kendi saç rengimin önüne geçmicek derece yani...

ben derim ki koleston 7/77 ama dogal sac rengı cok etkılı oluyor yaaa koyuysa boya rengıde tam ıstedıogın gıbı olmuyorohaoldumsmile

harika olur..en güzeli olur...çok isabetli olur canım..kendi saçın kalsın, aralara ışıltı attırkaydirigubbakcemile5

bencede hocanım dediğini dinle röfle ya da balyaj yaptırma sadece gölge yaptır çok seyrek bir şekilde

Dün akşam bi kuaför sitesine tesadüfen girmiş oldum :) orda röfle ile gölgenin karıştırılmasından şikayetçilerdi kuaförler.adam açıklamasını yapmış.
Röfle saça 1-3 ton açıklık atmak
Meç:saça 3 tondan fazzla açıklıklar atmak
Balyaj: kalın tutamlar şeklinde dikkat çekici renkleri saça atmak
Gölge: açık saça koyu tutamlar yapmak..

Dolayısıyla çok sık olmamak ve seyrek olmak şartıyla kendi saçım yani koyu kahve üzerine 1-2 ton açık röfle attırıcam galiba.. 1-2 ton diyorum çünkü daha açık olursa yani sarıya falan bakarsa o da güzel durmaz diye düşündüm koyu kahve saçımda.. Siz ne dersiniz ???

evet canım, çok fazla açtırmadan, ışıltı şeklinde yaptır..deniz ve güneş göre göre açılacaktır biraz daha zaten..bir süre soora seni rahatsız ederse üstüne cila attırarak idare edersin...

ya ben bi kere boyatayım bi daha ellemiyim kalsın öle :)) uğraşamam sürekli onlarla saçım uzadıkça açık olan yerlere uçlara iner hoş durur diye düşünüyorum.. Bu arada cila nasıl bişey ??

tekrar mrb kızlar:)
geçen akşam tesadüfen bulduğum bi sitede şansıma online kuaför vardı:) anlattım durumumu benim saçlarım orta koyulukta balköpüğü gibi ama kızılımsı yansımalar var güneş ışığında. normal ışıkta sarımsı. ama açık renk değilim yani öle sarı dediğime bakmayın orta koyulukta işte.. anlattım bunları o da dediki en son hangi boya kullandınız dedi anlattım en son altın parıltılı toffe+kahve köpüğü ikisini karıştırdım bu şekil bi renk oldu artık kızıllık bakırlık istemiyorum diyince o zaman 7.1 ile 8.1 olan boyaları karıştır başta biraz koyu olabilir kızıllığı da kısmen kapatır 2.uygulamanda çok daha iyi sonuç alırsın rengi de zamanla açılır dedi. bende baktım 7.1 küllü kumralmış 8.1 de koyu sarı küllüymüş. markete gittim zamanımda kısıtlıydı başka yere uğrayamadım küllü kumral buldum loreal ama koyu sarı küllüyü bulamadım. bulamayınca da koleston naturals ın açık küllü kumralını aldım. koyu istemiyorum ya koyuyla başlayan bi boya almim bari açıkla başlayanlara bakim dedim:) kuaförün dediğini dinleyemedim ama bunlar da güzel sonuç verir herhalde. hem onun dediği gibi koyuluk da olmaz. çünkü saçımla çok oynadım koyulaşırsa tekrar açtıramam yanabilir zamanında açıcılarla kendim açtım turuncumsu kızıllık kaldı ne boyadıysam artık istemiyorum ama baya da yıprattı o açıcılar. uzadıkça düzeliyolar (her ne kdr yavaş uzasa da) ama uçlar çitilendi . biraz daha uzarsa uçları aldırayım bari taranmıyo üstler (yeni çıkan saçlar) ipek gibi uçlar süpürge gibi ah ah saçımı süpürge ettim

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…