- Konu Sahibi ziraatci90
-
canım benim saçım koyu kahve saçımda beyazlar falan yok sadece renginde oynama yapmak istediğim için castingle boyamayı düşündüm.
gördüm gördüm ayy bence çok güzel olmuş tatlım tabii sende benim gibi kızıllık istemiosan o ayrı konu tabi ama altta gölgeler olduğu için hafif sarımtrak kalmış çok güzel olmuş eminimki yüzüne de yakışmıştır maşallah saçların da pek bi güzel uzunmuş :)) bu jennifer aniston'un rengi bana fındık kabuğu igib geldi annem de boyamıştı ordan hatırladım üstüne de sarı balyajlar var gibi.. ıkinci resminde sarıyı biraz daha yoğun kullanarak saçı açılmış.. Üçüncü resimde kadın baştan yarattırmış saçıtonunu bilemicem ama kumral üzerine sarılar var burda da...
Bana sorarsan içlerinde en çok 3.resmi beğendim tatlım.. Ama asıl sorun senin bu saçtan o saça nasıl döneceğin ??? Daha öncede bahsettim annem vur sarıya 2-3 ton açılır sonra istediğin tona boyarsın dedi ama cesaret edemedim olmadı öle yapcam sende vur küllü açık sarıya hem kızıllıkları alsın kül rengi sarı da bi güzel açsın yavaştan yol alırız o renge :))
benim arayışlarım hala devam edio başka bi topik açtım şimdidemayıs 20 ye kadar bu rengi bulduk bulduk bulamadık depresyona gircem valla
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?