Saç Rengi ve Saç Boyama Tanem'in saç rengi nedir ?? yardım lütfeeenn :(

canım walla altın parıltılı toffee tek başına daha güzel bi renk gibi duruyo altın sarısını katınca rengi açılır heralde bal köpüğüne yakın bi renk elde edebilirsin belki..

canım walla altın parıltılı toffee tek başına daha güzel bi renk gibi duruyo altın sarısını katınca rengi açılır heralde bal köpüğüne yakın bi renk elde edebilirsin belki..

evet aslında haklısın canm tek başına daha güzel ama turunculuk yapabilir diye de altın sarısını düşündüm ama o da altın o da :S yine de turuncumsu bişi ortaya çıkar mı acaba valla deneyecem dayanamıcam inş turuncumsu bişi olmaz

canım bak palette resmi sitesine gir saç rengimi arıyorum de ordan istediğin rengi daha ayrıntılı görebilirsin hemde istersen fotografını yukleyıp sana yakışıp yakışmadığına bile bakabılırsın Yalnız bu arada bi başka topikte okudum sakın palette kullanmayın mahfetti saçlarımızı falan diye yazmışlar kafam karıştı bilemiyorum bende şimdi en iyisi loreal casting kullanalım biz =)

canım bence tanem'in saçları 5 (açık kahve) tonlarında..ve onun üstünde bal rengi balyajlar var..ben de onun gibi istiyorum..yakında gidicem kuaföre, çünkü bu evde yapılabilicek bişi diil..

tamam canım sağolasın yerimseniben kuaföre yaptırırsan sonuçları bana yazarsan sevinirim bende ona göre yaptırırm inş.istediğimiz gibi çok güzel olur hihoyyyt

kızlar ya peki içinde kızıllık olmayan tatlı bi kahverengi hangisi tabi orta karar bi koyuluk olacak hangisi olabilir bu fikir verirmisiniz

işte bizde onu bulmaya çalışıyoruz ya tatlım bulamıyoruz bi türlü kimse de yardımcı olmuyo resimde ekleyemiyorum ooffffffff

Tanem'in saç renginin çikolata kahvesi olduğunu düşünüyorum hatta eminim =) Fakat uçlarına doğru zemin renginden biraz açık hafif balyaj var gibi.

iki tane resim eklicektim ama 46 mesajım varmış. ordan daha iyi anlardınız =/ link verebilir miyim acaba >_<

evet canım lütfen.. linki verebilirsen çok memnun olurum yada yağmur ekler daha memnun olurum zemuszemus yalnız şöyle bişi var ben saçımı çikolata kahveye boyamıştım kızıllık içeriyo güneş ışığına çıktığında kızıl kızıl parlıyo fisfisfis ben kızıllık içermeyen bi kahve istiyoruuuuummmmm mafoldumben

bu resimdeki saç tanemin saçına benziyor yani ben benzettim :) bu resim flaşlı çekildiği için biraz koyu duruyor ama normal hali biraz daha açık durur
tek fark tanemin saçı tek renk değil zemini bu renk fakat hafif balyajlar var zemin renginden biraz daha açık balyajlar var.

ikinci olasılıta fındık kabuğu olabilir diye düşünüyorum bu resimdeki de tanem ışıktan dolayı mıdır bilmiyorum ama fındık kabuğu gibi =))

evet canım yaa kız hem çok güzel maşallaah aklinialirimsmile hemde saç rengi de çok hoş.peki bu rengi bilen arkaşlarımız var mı ?? bu rengi bilirsek bununla boyayıp aralara hafif bilmem ne sarısı balyaj attırırz tanem'in rengine kavuşuruz nihahahah

ilk resimde ki renk orta kahve diye geçiyor.Yabancı bir sitede buldum çikolata kahve sanıyordum okuyunca baktım değilmiş. Medium brown yani orta kahve diyor =) benimde çok hoşuma gitti hafif yanık tenlilere çok güzel gider gerçi beyaz tenlilere de gider : )))

ee bizim renk kataloglarında "Açık kahve - Kahve - Koyu kahve" olduğu için demekki kahve'ye boyucaz ortası o çünkü :roflol: neyse tatlım benim saçım koyu kahve direkt kahveye boyarsam tutar mı ki ?? açmam için biraz daha mı açığa mı boyamam lazım peki ??

ay evet sakın kahve diye bir renge boyamayın..simsiyah olursunuz arkadaşlar..ben loreal 5.15 buzul kahve boyadım en son..ilk boyandığında bayaa koyu oldu..ben beğendim gerçi ama yine de ciddi koyu bi renk..6 tonları daha iyi olur..ama eğer balyaj atılacaksa 5 tonları da kaldırır..sonuçta aralarda ışıltılar olucak, yumuşar renk...

annem de yıllardan beri boyar saçını kendi sarışın o da gençliğinde siyaha falan boyadığı olmuş "ben hep açık sarıyla açardım" dedi geçenlerde :S 1-2 ton açılıomuş saçı sonra istediği renge çevirebiliomuş :S yahu tam bir yol bulduk derken tüüh o da kapkara yapıomuş saçı allahım yereeebbbim yok mu bir çıkış yolu kaydirigubbakcemile3 mezuniyet tarihi de açıklandı zaten 22 mayısa kadar zayıflıcam+elbise bulcam+ayakkabı bulcam+saç rengini çıkartıcaz+modeli bulcam ohh ohh ohh allah versin :bbo:

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…