• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Saç Rengi ve Saç Boyama Tanem'in saç rengi nedir ?? yardım lütfeeenn :(

ziraatci90

Aktif Üye
Kayıtlı Üye
11 Ocak 2010
85
1
86
İzmir
Yetenek sizsiniz'de ki TANEM SİVAR'ın saç rengi nedir yahu çok tatlı bi kahverengi. rengini ve tutturabileceğim boya markası için yardım istiyorum lütfen yardım edin mezuniyet yaklaşıyo bulmam lazım o rengi :)) zemuszemus

Bilemedim ki.. ama tam istediğim çikolata rengi. Piyasadaki çikolata kahve boyaları kızıl renk içeriyo. Ben Garnier Color Naturals çikolata kahveye boyamıştım kızılımsı bi kahve oldu hiç beğenmedim Tanem'in saç rengi tam böyle tatlı bi çikolata rengi onu bulalım kızlaaaar lütfeen :çok üzgünüm:

kızkardeşim kuaföe tanemın saç rengını resımlı olarak götürdü..kumralla kahve karışımı bırebır aynı renk oldu

hadi yaa.. bizim okulda da bi arkadaş saçını koyu kumrala boyatmış biraz andırıyo gibi ama tam değildi. canım ya nasıl kumralla nasıl kahve peki açık koyu falan ??

evet ya nihalinki de süper onun ne renk acaba
bende öyle o renklerde bişi istiyorum işte içinde kızıllık olmayan bi kahverengi böyle tatlı sıcak bi renk
hep kızıllı kahve kullandım artık sıkıldım ondan
bu nihalin saç rengi sizce nedir kızlar neyle neyi karıştırmalı da elde etmeli :(:(

bi de yetenek sizsinizden bahsettiğinize göre seyrediyosunuz:)
hülya avşarın boyatmadan önceki sarı saçının ve boyattıktan sonraki kahverengi saçının isimleri sizce nedir kızlar ikisi de çok hoşuma gitmişti ama bulamadım nasıl bişi olduğunu :(

resim eklemeye çok çalıştım ama malesef 48 mesajdayım ekleyemedim:(:(
başına www koyun:) loadtr.com/534611-karışık.htm
burdan bakabilirsiniz

Son düzenleme:
6915.jpg

7016.jpg

evet gördüm canım ama anlamadım ki bende boya konusunda özürlü müyüm neyim :D gözlerimi ayırmadan yetenek sizsiniz'e bakıyorum şuanda zaten Tanem'in saçının rengini çözcem diye sırnaşık şey :D Nihal'in saç rengi sanki biraz daha kahveden açık ama Tanem'in rengi tam istediğim gibi tam böyle istediğim kızıllık içermeyen sıcak çikolata kahve.. anlayan bi arkadaş varsa allah rızası için söyleyiversin şunu yahuu..

yagmur55 canım cok sağol Tanem'in resmini koymuşsun.Ben yeni üye olduğum için resim koyamadım iyi olmuş en azından kızlar görüp bi fikir yürütebilir saol canım :))

koyu kahveyse koyu kumral pek etki etmeyebilir arkadaşım ya :( ben de çok denemiştim:( ancak açtım saçımın rengini öyle koyu kumral iyi durmuştu ama koyu kumralda da mı kızıllık var ya:S annemin saçını boyadık az önce koyu kumrala beyaz olan yerler kızılımsı kahverengi oldu koyu kahve olan yerler yine aynı koyulukta:) pek memnun kalmadı ama napalım:( off yaa off keşke ünlü olsaydık :P istediğimiz renk tutardı yauw onların oluyo biz niye tutturamıyoruz:D

evet yaa :(( ama yılmak yok yahuu arayıp tarayıp bulcaz o rengi kızlarrrr hihoyyyt şimcik yaptığım araştırmalara göre loreal casting amonyaksız oluğu için çok güzel bi boyaymış akşam da renk kartelasına baktım.Sonuç o dur ki Sıcak çikolata ile koyu kumral'ı gözüme kestirdim kahveden sonra boyanmış haline de baktım tabi ki gerçekle bir örtüşüyosa sonuca biraz daha yaklaştık gibi :S:S ama bi de yakından bakmam lazım tabii :S:S diğer arkaşların başlattığı bi topiği de gördüm "palette altın ışıltılı kahve" o da sanki Tanem'in saçına yakın gibi mi bilemedim ki :S öffhhh çok karışığım

Tanem'in saçları sadece boya değil ne yazıkki..saçında balyajlar var..hatta önceden sadece uçlarında idi, son 1-2 haftadır yoğunlaştırdı, diplere de balyaj attırdı..tek bir boya ile o rengi elde edemezsin..yakın bişi elde edebilirsin belki ama o da yeterince parlak olmaz...

kızlar aşağıdaki linke tıklayıp bi bakar mısınız yorumunuza ihtiyacım var
bu iki rengi karıştırınca güzel bir sonuç çıkar mı bilgisi olan var mı:) biraz koyu bal köpüğü rengi gibi zemin rengim
img683.imageshack.us/img683/2026/cagla99caglaa.jpg
bu arada resimdeki renkler palette altın parıltılı toffee 7-65 + koleston altın sarı 9/3

Son düzenleme:
Back