- 24 Aralık 2014
- 10.840
- 10.203
- 298
- 30
- Konu Sahibi PinkMermaid
Hamilelik hormonlari bu olsa gerek.
" denize girekmi?"
" denize girekmi?"
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Yine bir isim sitesi magduru. Sidelya genelde italyanlarin kullandigi bir isim ve kuranda da gecmiyor yani anlaminin cennet cicegi oldugu konusunda bilgi yok. Incilde geciyorsa bilemem.
Ay evet yani bu iki ismi koyanlar bu kadar düşünmemiştir tanem koysak erkekler asılır ay nasıl asılacaklar tanemim diyerek mi deniz koysak denize dalalım muhabbeti hayır yani nerde akla gelmez şey var bulmuşsunuz....Hamilelik hormonlari bu olsa gerek.
" denize girekmi?"
Ay evet yani bu iki ismi koyanlar bu kadar düşünmemiştir tanem koysak erkekler asılır ay nasıl asılacaklar tanemim diyerek mi deniz koysak denize dalalım muhabbeti hayır yani nerde akla gelmez şey var bulmuşsunuz....
Tanem diye tanıdığım olmadı da denize çok rastladım kimse dalalım girelim demiyor pis zihniyet oyunu bunlar oyuna gelmeyinPinkMermaid
7 uyur derkennnn o neymis yasakalik ne var bunda:) unisex isim olarak geciyor internette banada kiz ismini cagiristiriyor selina kizmi ozellikle ben iddaa etmedim ismin sahibi erkek degildir diye zaten 7 uyurlardan biriymis dedim ya
Gerek yok orasını ben de biliyorum ama bu erkekler nasıl asılacak o fikre ulaşmaya çalıştım çok acayip bir düşünce değil mi?Tanem zaten bir iyelik eki barındırıyor. Tanemim diyerek ikinciyi eklemeye gerek yok.
WOLFROG bu isimlerin gerçek anlamlarını nereden ogrenebiliriz acaba? Ben Aras koymak istiyorum ogluma isim ama nette at kılı falan yazıyomus. Benim çok beğendiğim bir isim Aras.
arkadaşım türk değil, yabancı ama italyan değil.
ben yabancı olduğunu belirtmeyi unutmuşum.
Gerek yok orasını ben de biliyorum ama bu erkekler nasıl asılacak o fikre ulaşmaya çalıştım çok acayip bir düşünce değil mi?
ESLİN OLSUN bence hem kimsede yok ve çok modern EslinKizlar 28 haftalik hamileyim, ilk 5 ay kizima Tanem diye seslendik eşimle , ama sonradan okulda erkek cocuklari asilir mi dalga gecer mi diye dusundum, isimden soğudum..Sonra Deniz adinda karar kildik ama simdi de acaba o isme de Denize girelim mi Denize dalalim mi gibi muhabbetlere maruz kalir mi kizim diye dusunuyorum..Hem unisex isim ilerde İs yasaminda falan zorluk yasar mi diye de dusundum..Oysaki Deniz adini dusunurken gözümde canlanan şey huzur ve ucsuz bucaksizlikti...Benim adim Dilara, o yuzden kizima güzel isim koymak istiyorum..Anne senin adin böyle bana niye bu ismi
Koydun demesin...Yardim edin kizlar karar vermekte cok zorlaniyorum, esim de bu kararsizligima cok kiziyor artik...Aslinda Mina, Almira, Destina ,Lara, Alara gibi isimler hosuma gidiyordu bekarken ama esime göre naylon isimler bunlar, yabanci ada benzeyen isimleri sevmiyor..Ortak olarak Tanem ve sonradan da Denizde anlasabildik...ama simdiki durum da bu...Baska isim önerilerine de acigim..ama özellikle bu iki isim hakkindaki fikirlerinizi merak ediyorum..??