- 15 Kasım 2016
- 17.146
- 52.859
- 598
- 32
- Konu Sahibi PinkMermaid
Zümra
Vera
Sare
Mina
Miray
Hesna
Hansa
Amine
Ulya
Arapça-Rusça-Almanca karışık olmuş bunlar :)
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Zümra
Vera
Sare
Mina
Miray
Hesna
Hansa
Amine
Ulya
Allah kismet ederde bi kizim olursa ismi HİRA olacak. Bence Tanem guzel isim. İlerde asilmazlar diyemem ama buyuyup evlendiginde cocuklari oldugunda *BİTANEM* olacak ismi buna inaniyorum :) gonlundeki isim neyse onu koyun canim. Sagi solu bosverKizlar 28 haftalik hamileyim, ilk 5 ay kizima Tanem diye seslendik eşimle , ama sonradan okulda erkek cocuklari asilir mi dalga gecer mi diye dusundum, isimden soğudum..Sonra Deniz adinda karar kildik ama simdi de acaba o isme de Denize girelim mi Denize dalalim mi gibi muhabbetlere maruz kalir mi kizim diye dusunuyorum..Hem unisex isim ilerde İs yasaminda falan zorluk yasar mi diye de dusundum..Oysaki Deniz adini dusunurken gözümde canlanan şey huzur ve ucsuz bucaksizlikti...Benim adim Dilara, o yuzden kizima güzel isim koymak istiyorum..Anne senin adin böyle bana niye bu ismi
Koydun demesin...Yardim edin kizlar karar vermekte cok zorlaniyorum, esim de bu kararsizligima cok kiziyor artik...Aslinda Mina, Almira, Destina ,Lara, Alara gibi isimler hosuma gidiyordu bekarken ama esime göre naylon isimler bunlar, yabanci ada benzeyen isimleri sevmiyor..Ortak olarak Tanem ve sonradan da Denizde anlasabildik...ama simdiki durum da bu...Baska isim önerilerine de acigim..ama özellikle bu iki isim hakkindaki fikirlerinizi merak ediyorum..??
Vera ne la?
Bu isim olayi hepten cozuttu![]()
Vera ne la?
Bu isim olayi hepten cozuttu![]()
benSahranin okunusu guzel geliyor ama bir col ismi. Kim cocuguna kupkuru bir colun ismini vermek ister ki. Derya daha mantikli.
Katya nadya mı dedim bacımArapça-Rusça-Almanca karışık olmuş bunlar :)
Rusça'da "inanç, iman" gibi bir anlamı vardı yamulmuyorsam :)
Bi şapka nelere kadir desene
Verâdoğrusu
![]()
Vera'dan dolayı Rusça demiştim, çok pardon :)
Rusça'da "inanç, iman" gibi bir anlamı vardı yamulmuyorsam :)
Ben de kizima emakume eder koyucam. Baskcada guzel kadin demekmis![]()
Yeni bi isim değil ki kız
Zeynep verâ favorim mesela
İki isim seviyorum![]()
aklima geldi bir ara duymustum mekselina diye bir isim 7 uyurlardan birinin ismiymis
Ahahahaha öyleymiş harbiden
Herşeyin bir ilki vardırBu aralik 34 yasima giriyorum. Hic duymadim.
unisex isim olarak geciyor ama kiz ismi gibi erkege koymasinlar onu:)Evet ve kendisi erkek. Insanlar kizlarina koyuyor bu ismi.
Kontrol ettin dimi
Bi daha cocugum olursa google translateden rastgele bi dil secip isim bulucam. Gokten dusen son yagmur damlasi cibuticede neyse onu koyucam. Ortamlarda kuranda geciyomus derim kim bilecek![]()
unisex isim olarak geciyor ama kiz ismi gibi erkege koymasinlar onu:)
sakalik ne var bunda:) unisex isim olarak geciyor internette banada kiz ismini cagiristiriyor selina kizmi ozellikle ben iddaa etmedim ismin sahibi erkek degildir diye zaten 7 uyurlardan biriymis dedim yaIsmin ilk sahibi erkek ve Kurani Kerim de geciyor. Saka yapiyorsun dimi
sakalik ne var bunda:) unisex isim olarak geciyor internette banada kiz ismini cagiristiriyor selina kizmi ozellikle ben iddaa etmedim ismin sahibi erkek degildir diye zaten 7 uyurlardan biriymis dedim ya
Internette geciyor![]()