Tamer köse mi Bekir sivri mi?

çok başarılı bir ameliyat geçirmiş görünüyorsun. Çok şanslısın :)

şişliklerin inmiş baya canım çok güzel olmuş ama kesi izi çok mu belli ? fotoğrafta öyle görünüyor da, bir de önden merak ediyorum burnunu paylaşabilir misin?

Kesi izi zamanla hafifliyor yolladığım önden olan görüntü 1 aylık hali :) ben hiçbir şekilde rahatsız değilim şekil olarak da fonksiyonel olarak da gayet memnunum

Eklentiler

• 2015-05-11 18.53.59.jpg
    48,7 KB · Görüntüleme: 443
Kesi izi zamanla hafifliyor yolladığım önden olan görüntü 1 aylık hali :) ben hiçbir şekilde rahatsız değilim şekil olarak da fonksiyonel olarak da gayet memnunum

Burnun önden de çok güzel göörünüyo maşallah. Bekir beyin yaptığı burunlar içinde en iyisi seninki olmuş bence. Bende Bekir beyde kara kıldım bu fotodan sonra :)

Gercekten cok guzel olmus. Surekli acik teknik ile mi yapiyor acaba kapali teknik istiyorum ben ve ne kadara oldun bilgi verir misin bana.

Burnun önden de çok güzel göörünüyo maşallah. Bekir beyin yaptığı burunlar içinde en iyisi seninki olmuş bence. Bende Bekir beyde kara kıldım bu fotodan sonra :)

Gercekten cok guzel olmus. Surekli acik teknik ile mi yapiyor acaba kapali teknik istiyorum ben ve ne kadara oldun bilgi verir misin bana.
teşekkür ederim beğenmenize sevindim :) ücret konusunda net bi şey söylemem doğru olur mu bilmiyorum ama Son fiyatın 4500 tl olduğunu biliyorum ama yine de arayıp tekrar sormanızda fayda var :) doktorum açık teknik kullanıyor bildiğim kadarıyla .. kapalı olmak istediğinizi belirtirseniz belki kapalı yapar ..

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…