Tamer köse mi Bekir sivri mi?

bekir sivriye ameliyat oldum yirminci günüm şu an, kendini emin ellere emanet et :) doktorumdan çok memnunum istersen fotoğraflarımı paylaşabilirim

tabikii ne zahmeti,21inci günümdeyim ama şişliklerim hala var, zamanla indiğini de gözlemleyebiliyorum

kısalıgı ıyı ama ucu dedıgın gibi biraz şiş kesın ıner dedı mı doktor? burun kanat ksımını da yaptı mı?

kısalıgı ıyı ama ucu dedıgın gibi biraz şiş kesın ıner dedı mı doktor? burun kanat ksımını da yaptı mı?
kanatları içten küçültmüştü sanırım ama emin değilim yanlış bi bilgi vermek istemem :) pek bi soru sormadım doktoruma ameliyatla alakalı istediğim burnu anlattım ve şu an tam anlamıyla istediğim burna sahibim, kemersiz küçük ve hafif kavisli :) burun ucundaki şişliğin geçeceğini biliyorum doktorumun eski hastalarını gördüm mesela.. birinci ay ile altıncı ay arasında çok büyük bi fark var ki benim daha 1 ay bile olmadı :)

istediğiniz kadar soru sorabilirsiniz seve seve de yardımcı olurum :))

cok güzel burun ucun bile tam istedigim gibii
baskalarinin resimlerinide begendim ama sanki onlarin burun ucuna hic bise yapmamis..
bende ince bi burun ve burun ucumun kesinlkle hafif kalkik ve ince olmasni istiorum. kadinsi olsun istiorum yani
seninkini begendimmm perfeeect!:)

teşekkür ederim tatlım

aynen ben de ınce yapacagını bılsem hıc dusunmuycem.guwenılır bırı bana gore. görüşmeye de gıttım ama tam ben anlatamadım sanırım tatmın olamadım kararsızım açıkçası

aynen ben de ınce yapacagını bılsem hıc dusunmuycem.guwenılır bırı bana gore. görüşmeye de gıttım ama tam ben anlatamadım sanırım tatmın olamadım kararsızım açıkçası
bugün 46. gün kontorlüme gittim, doktorum burnumun inceleceğini söyledi burnumun derisi kalın olduğu için şişliklerim yavaş yavaş iniyor.. üçüncü ayımda tekrar fotoğraf paylaşmak istiyorum sizlere fikir olur belki

paylaş paylaş :) yakında bende paylaşcam son 16 gün :)

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…