kanatları içten küçültmüştü sanırım ama emin değilim yanlış bi bilgi vermek istemem :) pek bi soru sormadım doktoruma ameliyatla alakalı istediğim burnu anlattım ve şu an tam anlamıyla istediğim burna sahibim, kemersiz küçük ve hafif kavisli :) burun ucundaki şişliğin geçeceğini biliyorum doktorumun eski hastalarını gördüm mesela.. birinci ay ile altıncı ay arasında çok büyük bi fark var ki benim daha 1 ay bile olmadı :)kısalıgı ıyı ama ucu dedıgın gibi biraz şiş kesın ıner dedı mı doktor? burun kanat ksımını da yaptı mı?
istediğiniz kadar soru sorabilirsiniz seve seve de yardımcı olurum :))
teşekkür ederim tatlımcok güzel burun ucun bile tam istedigim gibii
baskalarinin resimlerinide begendim ama sanki onlarin burun ucuna hic bise yapmamis..
bende ince bi burun ve burun ucumun kesinlkle hafif kalkik ve ince olmasni istiorum. kadinsi olsun istiorum yani
seninkini begendimmm perfeeect!:)
Bekir bey ucunu kalın yapiyor gibime geldi.baya bir araştırıp incelemistm
bugün 46. gün kontorlüme gittim, doktorum burnumun inceleceğini söyledi burnumun derisi kalın olduğu için şişliklerim yavaş yavaş iniyor.. üçüncü ayımda tekrar fotoğraf paylaşmak istiyorum sizlere fikir olur belkiaynen ben de ınce yapacagını bılsem hıc dusunmuycem.guwenılır bırı bana gore. görüşmeye de gıttım ama tam ben anlatamadım sanırım tatmın olamadım kararsızım açıkçası
bugün 46. gün kontorlüme gittim, doktorum burnumun inceleceğini söyledi burnumun derisi kalın olduğu için şişliklerim yavaş yavaş iniyor.. üçüncü ayımda tekrar fotoğraf paylaşmak istiyorum sizlere fikir olur belki