• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Tamda yarım saat önce aldatıldığımı öğrendim. Dağıldım.

Yorumlarınızın hepsini okudum gece gelip yazacam. Çocuklarım çok sıkıldı evde havada güzelken onları dışarı çıkaracam. Yalnız Arkadaşımın oğlu duyduğu zaman eşimin böyle yapacağına inanmamış, demişki o öyle bir insan değil, hem masumum abladan korkuyor. Pısırığın teki demiş. eşimin ne kadar çift karakterli olduğunu anlayın diye yazıyorum. Bir kadına ilk eşim diyor, bir başkasına o benim herşeyim iyiki öyle bir eşim var diyor. K.validem sakin olup beklememi söylüyor ama ben beklemeyi düşünmüyorum.

ay inanmıyorum ya ne iğrenç ahlak yoksunu insanlar bunlar
ne biçim aileye düşmüşsün sen ya
valla yerinde olsam bu ahlaksızlığı yedi sülalesine duyururum o elti cadısını da bi güzel paylarım valla
pislikler belli ki karşılıklı bu iş yani hiç iyiniyetli davranmiyim ne işi var da sizde kalıyo o kız öz amcamsı değil birşey değil yok selamı var yok bilmem ne
kız da annesinden öğreniyo belli ki tabi öyle bi anneden böyle bi kız çıkabilir normaldir yani
sert yazıyorum ama çok sinirlendim bi insan nası kızını bu duruma düşürür ya
seni boşayıp kzını alsa o çok mu hoşuna gidecekmiş. bide adamın psikolojik rahatsızlıkları da var hepsi biliyodur yani

bu arada bu kız güzel bi kız mı yani hoş bi kadın mı cidden çok merak ettim
ve de önceki eşinden neden boşanmış biliyo musun.

heralde ben olsan sinirden kudururdum hatta eski kocasını arayıp şu karına birşey söyle daha senden boşanmadan benim yuvamı yıktı bile diyebilirdim yani o derece sinirlendim şu an

Kız güzel en azından 24 yaşında genç bir bayan, eski eşinden ise güya kocasının aile yaşantısı gayri ahlaki imiş ve adam bunu aldatmış. Bana anlatılanların ne kadar doğru olduğunu bilemediğim için detayını yazmak istemiyorum. Ama elime delil geçerse kocasının adını soyadını biliyorum. Sosyal paylaşım sitesinden adama ulaşacağım. Bugün hiç birşey yokmuş gibi eltimi aradım havadan sudan konuşurken mahkemenin Martta olduğunu öğrendim. Eltimin bana söylediklerini aynen yazıyorum yorum sizlerin. Sohbet ederken bana söylediği laf. Ay sen çok kilo almıştın, ne yaptın verdin mi bari, çok kilolusun. Aman evde durma al çocuklarını çık dışarı, gez eğlen, hayatına bak. Ben, daha yeni geldik, çocukları yemeğe götürdüm. kilo verdim. çok iyiyim hatta bir arkadaşımın ay sen ne kadar zayıflamışsın dediğini söyledim. Kardeşim ne yapıyor, borç ödeyeceğim diye çok çalışıyor değilmi, ben aman borcumuzda ne var, neyimiz eksik X abartıyor işte dedim. Doğru evi var, hemde senin gibi karısı var, benim cevabım arabasıda var, bütün bunlara rağmen nankörlük ederse Allah onun belasını verir dedim. Şu an aklıma gelmeyen buna benzer şeyler. Kadınla inceden inceye atıştık aslında.

Ya canım daha önce bu eltin sana dememiş miydi "kocan dindar geçiniyor ama yaptıklarına bak" gibi bir şeyler? Ben o zaman eltinin de rahatsızlık duyduğunu ve senin tarafında olduğunu düşünmüştüm hatta...

Çok klişe bir laf ama insan oğlu çiğ süt emmiş. Valla dediğin gibi böyle anadan böyle kız çıkabilir... Ama anlamadığım şu da var; bunlar hangi ara böyle samimi oldu. Nerede ne zaman fırsatını bulup görüşmeye karar verdiler? Yani ben mi anlamadım bilmiyorum ama masumum senin anlattıklarından yola çıkarak hep aile ortamında (ki çoğu zaman senin olduğun ortamlarda) bir araya gelindiğini anladım ben iki arada bir derede hangi ara işi pişirmişler?!

Canım eşim aşağı yukarı ben diğer konumu açtığımdan beri, izin günleri hemen hemen hiç evde durmuyor ki, 750 dk. süre ne zaman, kiminle bitti. Hergün kahvaltı saatinde beni aramaya başlayan adam hiç aramaz oldu. Ben ararsam canım cicim, aramazsam yok. Kızla ben aile ortamında 1 kez biraraya geldik. zaten ondan sonra da olaylar bu noktaya geldi.

bu kadının iki lafından biri senin fiziksel özelliklerin hakkında yorum yapmak
kendi çok mükemmel bi fiziğe sahip herhalde

Görmezden gelin,
Ses etmeyin,
Cevap vermeyin.
Sessizlik herkesi mahveder.

- Charles Darwin

bu söz ışığında gitmelisin. sen ne kadar üstüne gidersen kendini bir şey sanıp daha fazla ileri gidecektir. çocuklarını düşün onların hiç günahı yok öyle düşün günahları yokken böyle bi acıyı onlara yaşatman bencillik olur.. Hiç takma kafana ya rahat ol.sen kadınsın senin altından kalkamayacağın bir şey yok bir erkek olmadan çooooook mutlu bi hayat sürebilirsin..KADINSIN gücünün farkında ol ve caresiz hissetme kendini.

Şu anda tamda bunları yapıyorum, bu sakinliğimden ben bile korkuyorum ama çocuklarımın huzursuz olmasını istemiyorum. Bugün onun gelme saatine yakın arkadaşıma gittim. Geldiğimde yatmıştı ama çocuklarımla oturmuş isim, şehir oynamış, Kızım anne iyiki seninle gelmedim, bu akşam babam hep bizimle oynadı, yarında oynayacağız dedi.

bu kadının iki lafından biri senin fiziksel özelliklerin hakkında yorum yapmak
kendi çok mükemmel bi fiziğe sahip herhalde

Haklısın benden tek farkı boyunun uzun olması ve engelli olmaması, ya değilse oda deli gibi zayıflama derdinde, o kadar para bende olsa ben ondan kat kat güzel olurum. evlerinde kaldığımda bile bir kez makyajsız görmedim. 7-24 fondotenli. 43 yaşındayım diyor ama en az 47-48 gösteriyor o kadar bakıma rağmen. Kurban bayramında bize geldiğinde kuaförden çıkmış gelmiş, gayet şık ve hoş olmuştu. Eşine sordu, aşkım nasılım diye. Kaynımın cevabı. Parayı verdikten sonra herkes güzel olur.

Haklısın benden tek farkı boyunun uzun olması ve engelli olmaması, ya değilse oda deli gibi zayıflama derdinde, o kadar para bende olsa ben ondan kat kat güzel olurum. evlerinde kaldığımda bile bir kez makyajsız görmedim. 7-24 fondotenli. 43 yaşındayım diyor ama en az 47-48 gösteriyor o kadar bakıma rağmen. Kurban bayramında bize geldiğinde kuaförden çıkmış gelmiş, gayet şık ve hoş olmuştu. Eşine sordu, aşkım nasılım diye. Kaynımın cevabı. Parayı verdikten sonra herkes güzel olur.

haha iyi söylemiş adam :1:

Haklısın simon valla saman altından su yürütürler de ruhu duymaz insanın. Niyetine girmeye görsünler. Ne bileyim ben birden öyle düşündüm nacizane.

benim aklıma bi de şu geldi bunların oturdukları ev var ya
ev zaten konu sahibinindi satıp yeni bi ev almışlardı şimdiki krediyi de onun maaşıyla ödüyolar anladığım kadarıyla

sakın bu adam böyle ev borcunu çoğunu kadına ödetip sonra evi de alarak boşanmaya kalkmasın
belki de kıza ev bizim olacak diye birşeyler söylüyo bile olabilir
herşey beklenir bu adamdan

konu sahibi bu konuda çok dikkatli olsun bence o ev tamamen onun ve kredide onun parasıyla ödeniyo
bence hemen bi avukata danışmalı bu konuyu

Canım bu bugün benimde aklıma geldi. Eltim bugün sürekli evden bahsetti zaten. İşte eviniz var, insanın evi olduktan sonra gerisi önemli değil. en önemlisi başını sokabileceği bir evi olması, o öyle deyince ben arabada var dedim. Arabada, evde benim üzerime aslında bugün arabanın yedek anahtarını alıp, arkadaşımın oğluna götür başka yere parket diyecektim ama, yedek anahtarın olduğu,şifreli çantanın anahtarını eşim almış. Yatarkende kapıyı kilitleyip yatıyor.

şunuda söyleyeyim arkadaşlar, tesettürlüyüm, dışarıda sadece, bir göz kalemi ve hafif bir ruj sürerim ama herkes yaşımdan çok daha genç göründüğümü söyler. Allaha şükür daha bir tane kırışığım yok.Benim tek dezavantajım kilomdu. Şu andada gayet güzel kilo veriyorum. Tabi bunda stresinde etkisi büyük. Kapandığımdan beri hiç oje sürmeyen ben. 2 gün önce kızımla oje sürdük. Hiç alışık olmayan kızımın çok hoşuna gitti.

canım bence telefonla filan konuşuyolardır mesajlaşıyolardır. ya da internet yoluyla da olabilir.
adam ilgisini zamanında belli etmiş zaten anlamıştır onlar da
adam karısını boşasın beni alsın diye ayarlama yapıyodu belkide. zaten boşanmak üzere ya
illa biryerde sürekli görüşmeye gerek yok
görmüyo musun millet faceta msn de tanıştıkları kişiler için yuvalarını terkedip çocuklarını ortada bırakıyo

Eşimin bilgisayarla işi olmaz, ne face ne msn hiç birşeyi yok. Benim facem var onun yok. Çünkü ona izin vermiyordum. Bilgisayardan hiç anlamaz.

Bana bunları söyleyen adam, daha 2 gün önce çiçek almış gelmiş, aşkım bugün senle ilgilenemedim, özür dilerim ama yarın tüm günümü sana ayıracam diyen adam, bir daha dünyaya gelsem gene seninle evlenirim diyen adam, yaşadıklarıma inanamıyorum.

tabi yeniden seninle evlenir ! başka kime böyle kabul ettirir şeyliğini, rahat rahat başka kimi aldatır.. Allah yardımını senden eksik etmesin bu adama hak dahi helal edilmez ya

kadın resmen kızını yamamaya çakışıyor yani

Eşimin bilgisayarla işi olmaz, ne face ne msn hiç birşeyi yok. Benim facem var onun yok. Çünkü ona izin vermiyordum. Bilgisayardan hiç anlamaz.

o zaman telefonla haberleşiyolar
ayrıca da işyerinde herşeyi rahatça kullanır ki
evde kullanmaması birşeyi değiştirmez bence

:53::53::53::53::53::53:yeşil arkadaş sen ne diyorsun!!!senin yaşadığın gezegen benim bulundugum gezegenmi acaba? lez kayınvalide amaa bir sürü erkek var peşinde...gay koca kesin kısır ama çocugunu taşıyorsun şuanda enn iğrençççç olanda annesini izlemesi:50::50::50: rabbimm:50::26::26: nasıll yaaa annesi üveydir umarım üvey olsada çokkk kötüü ama bu dumu beynim hiiç almadı anne o yaa. birde tutmuş falcıma giittim yok bekle dedii neyii bekle yaa??? ben bunları okudum ve sadece hayalini kurdum bebegim için endişelendim rabbim ben anne olmak istiyorumda bu dünyada onu nasıl yetiştiricem dedim ...sen birde o pisliğin içinde hala duruyorsun ve onların planları suya düştü diye seviniyormusun:45:yuuuhh...allahım sana geliyorum...keşke okumasaydım yaa paronayaklaştım iyice birde doğal tabi bişe gibi anlatmışsın:53::53::53:

Daha önce bana yeniden çalışmaya başlayabilirsin demişti buradan bir arkadaş ve ben bunun olamayacağını, maaşım kesileceğini yazmıştım. Kendisinden özür diliyorum, yanılmışım, yeniden engelli kadrosunda olmak şartıyla çalışabilirmişim. Buna çok sevindim. Yeniden iş arayacağım ve inşallah gönlüme göre bir iş bulabilirim. Parası hiç önemli değil, hem daha rahat yaşamak hemde kafamı dağıtmak için bu benim için çok iyi olacak. Kaybolmaya yüz tutan özgüvenimi yeniden kazanacağım. Maddi yönden rahat olunca, geleceğime yön vermem daha kolay olacak. Bana dua edin arkadaşlar buna çok ihtiyacım var.

Daha önce bana yeniden çalışmaya başlayabilirsin demişti buradan bir arkadaş ve ben bunun olamayacağını, maaşım kesileceğini yazmıştım. Kendisinden özür diliyorum, yanılmışım, yeniden engelli kadrosunda olmak şartıyla çalışabilirmişim. Buna çok sevindim. Yeniden iş arayacağım ve inşallah gönlüme göre bir iş bulabilirim. Parası hiç önemli değil, hem daha rahat yaşamak hemde kafamı dağıtmak için bu benim için çok iyi olacak. Kaybolmaya yüz tutan özgüvenimi yeniden kazanacağım. Maddi yönden rahat olunca, geleceğime yön vermem daha kolay olacak. Bana dua edin arkadaşlar buna çok ihtiyacım var.

Canım benim emekli olan kişiler tekrar çalışabilir , primleri emekli sgdp (sosyal güvenlik destekleme primi) olark yatırılır.
Sen işyerleri için bulunmaz nimetsin kanun gereği 50 ve üstünde işçi calıstıran yerler %3 oranında engelli calıstırmak zorunda.
ve inan bana eğitimli engelli çok az , işverenler genelde ofis işinde çalıştırmak istiyor , derdini anlatabilen , bilgisayar kullanabilen çok az.
Ben eski şirketime 3 ayda ancak bulabildim , çoğu görüşmeye bile gelmiyor.
maaşımı alırım , kadroda gözükürüm işe gelmesem diyenlerde var vs vs vs.
maaşın kesilmez ama maaşından kesinti olur. o da aldığın maaşa göre 55-150 tl arasında.
engelli muafiyetin olduğu için gerekli evraklar doldurulunca 130 tl gibi bi vergi maaşına ekleniyo oda ordan çıkar zaten :)

evliliğine gelince , ne pahasına olursa olsun bu evliliği çok uzatmaman gerek bence. ruh sağlığın için.
karşında ki kendini değersiz hissettirmeye çalışıyorsa uzatmanın anlamı yoktur.
şartlarını ayarlayıp kendine bi yön çizmen en güzeli.
çocuklarında akıllı , kabullenirler.
bu adam inan bana bi süre sonra çocuklarada yansıtır herşeyi.
hakkında hayırlısı olsun.

üstünden baya zaman geçmiş.. geçenlerde bir konuda yorumunu görüp baktım senin için çok üzüldüm. son durum ne merak ettim

Eşim normalde beni kıskanan, koruyup, gözeten, kimseye ezdirmeyen biriyken bugün, git, gez, istesen gece 2 de gel yeterki beni rahat bırak diyen birisi oldu. İstediğim gibi birini bulursam düğünüme gelirmisin diyen birinden daha ne mantık arayayım arkadaşlar. Bu söz zaten beni susturdu. Çünkü karşımda konuşan adam benim eşim gibi değildi.

Sız bu sozlerı duyup hala nasıl devam edebılıyorsunuz ben anlamadım arkadaşım? ne adi, soysuz, pişkin bır tıpmış ya kusura bakmayın ama....

Allaha şükür ben saf değilim zaten öyle kuma falan olayınıda kabul edemem, etmem, şartlarına gelince kadın onunla ayrı bir evde yaşayacakmış, bu bizim evi geçindirmeye devam edecekmiş, o kadınıda çalıştıracakmış yani kadın bakacak bunlara. Hangi kadın böyle birşeyi kabul eder. Bunlar daha eşimin bugünkü en mantıklı sözleri. Sizlere inandırıcı gelmeyebilir ama gerçek bu aradan bir kaç gün geçsin ve ben bunları kendisine sorayım, saçmalama diyecektir büyük bir ihtimalle.

Rezıllıgın son noktası kesınlıkle...hangı hastalıkta bır ınsan bu kdr basıtlesebılır anlamadım ben...Bakın benım de evlılıgım bıtmek uz. bılemıyorum konumu okudunuz mu ama 3,5 aydır ayrıyız, ne arıyor ne soruyor ne dava acıyor...açıkçası ne dusundugu ne ısler cevırdıgı ne haltlar karıştırdığı bellı degıl ama boşanmayı en cok onun ıstedıgı ılk talebın ondan geldıgı ortada...ben de son noktada bır aldatma olayının da ıse karıştığından suphelenıyorum her ne kdr su yüzüne cıkmıs hıc 1 sey olmasa da....ve benım de yasım geckın; 38ımdeyım ve tıpkı sızın gıbı çalışmıyorum...evet ısın realıtesınde Turkıyenın su ankı hayat koşullarında bızım gıbılerın tekrar evlenme ıhtımalı son derece dusuk....ısımız olsa bıle bu yaslardan sonra hele hele duzgun&helal süt emmıs bırılerını bulup evlılıge ıkna etmemız haylı guc...ama bu demek degıl kı tamamen cırkefe bulanmış ya da bızı mutsuz eden, adına evlılık bıle denmeyecek ılıskılerı sıneye cekıp katlanalım...kaderımızde ne varsa onu yasayacagız, yalnız kalacaksak da kalacağız...ne yapalım Allahın takdırı....bence yapmanız gereken 1 sekılde tekrar ıs bulup bu arada ıc dünyanızı da guclendırıp tekrar cocuklarınızla bırlıkte kendınıze yenı 1 hayat kurmak....en azından sızın bu hayatta tutunabılecegınız&sarılabılecegınız çocuklarınız var, bence bu cok güzel 1 avantaj hayatta...cok zor bılıyorum ama en azından bu yolda bır gırısımde bulunmalısınız bence...ztn okuduğum kadarıyla yenı yenı bunu dusunmeye baslamıssınız...

Son düzenleme:
Back
X