- 23 Eylül 2010
- 6.359
- 1.917
- 248
Kimsenin günahını almak istemem ama ben hem o kız diyorum hemde karşılıklı diyorum. Okulların kapandığı gün eltim beni aramıştı. Benim çocuklarla yaşıt bir oğlu daha var. Sana göndereyim diye bende birşey diyemedim tamam gönder ama nasıl göndereceksin dedim. Kızım getirir ama hemen akşama kalmadan dönmesi gerekir dedi. Bende çocuktan için zaten oğlun fazla kalamaz seni özler deyince çocuk 2 gün kalırım dedi. Bende 2 gün için niye gelecekmiş deyince eltim o zaman kızımda kalsın 2 gün sonra beraber dönerler dedi ama ben ne kalsın dedim, ne kalmasın tabiikide bir daha aramadı, çocuğuda göndermedi. 2-3 hafta önce de eşimle eltim konuşurken. ben balkona çıkmıştım. Döndüğümde eşim kızdan için X in sana selamı var dedi bende sen niye konuştun diyince ben o nasıl diye sorunca annesi verdi, bende şaşırdım dedi. Ben onun yalancısıyım artık annesimi verdi tele bumu istedi bilemem. Eltim bana her fırsatta, kendine bak, kocana şunu yap, bunu yap konuşur durur.Eşimin yanında bana benim için insanın yüzü, fiziği değil, huyu önemli ben senin eşinin huyunu seviyorum derdi. Eltim kaynımın arada resmi nikah olmasada 15 yıllık yuvasını yıktı. Sıra bana geldi ben intikamımı alırsam sadece benim değil, giden diğer eltiminde almış olacam. Kendi eşiyle resmen evliyken, ayrı yaşıyorda olsalar kaynımla 3 yıl birlikte olmuşlar. Şu an kızının yapmasıda onun için normaldir.
ay inanmıyorum ya ne iğrenç ahlak yoksunu insanlar bunlar
ne biçim aileye düşmüşsün sen ya
valla yerinde olsam bu ahlaksızlığı yedi sülalesine duyururum o elti cadısını da bi güzel paylarım valla
pislikler belli ki karşılıklı bu iş yani hiç iyiniyetli davranmiyim ne işi var da sizde kalıyo o kız öz amcamsı değil birşey değil yok selamı var yok bilmem ne
kız da annesinden öğreniyo belli ki tabi öyle bi anneden böyle bi kız çıkabilir normaldir yani
sert yazıyorum ama çok sinirlendim bi insan nası kızını bu duruma düşürür ya
seni boşayıp kzını alsa o çok mu hoşuna gidecekmiş. bide adamın psikolojik rahatsızlıkları da var hepsi biliyodur yani
bu arada bu kız güzel bi kız mı yani hoş bi kadın mı cidden çok merak ettim
ve de önceki eşinden neden boşanmış biliyo musun.
heralde ben olsan sinirden kudururdum hatta eski kocasını arayıp şu karına birşey söyle daha senden boşanmadan benim yuvamı yıktı bile diyebilirdim yani o derece sinirlendim şu an