Allaha şükür ben saf değilim zaten öyle kuma falan olayınıda kabul edemem, etmem, şartlarına gelince kadın onunla ayrı bir evde yaşayacakmış, bu bizim evi geçindirmeye devam edecekmiş, o kadınıda çalıştıracakmış yani kadın bakacak bunlara. Hangi kadın böyle birşeyi kabul eder. Bunlar daha eşimin bugünkü en mantıklı sözleri. Sizlere inandırıcı gelmeyebilir ama gerçek bu aradan bir kaç gün geçsin ve ben bunları kendisine sorayım, saçmalama diyecektir büyük bir ihtimalle.
Eşim normalde beni kıskanan, koruyup, gözeten, kimseye ezdirmeyen biriyken bugün, git, gez, istesen gece 2 de gel yeterki beni rahat bırak diyen birisi oldu. İstediğim gibi birini bulursam düğünüme gelirmisin diyen birinden daha ne mantık arayayım arkadaşlar. Bu söz zaten beni susturdu. Çünkü karşımda konuşan adam benim eşim gibi değildi.
madem eşinizin hastalığını biliyordunuz neden aldatılıyorum diye kesin sonuçla burada konu açtınız hastalığına yorsaydız.sizi anlayamıyorum hem eşim sağlıklı düşünmüyor diyorsunuz hem de aldatılıyorum diyorsunuz.bence eşinizi psikoloğa götürün ve siz de psikolojik destek alın...