• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Tamda yarım saat önce aldatıldığımı öğrendim. Dağıldım.

Tabi konuştum canım kimse yok diyor. Ev kredisi ödediğimiz için maddi yönden sıkıntılıyız hatta laf arasında kendimize para buldumda elin o.....ları mı kaldı dedi. Kadın yokmuş ama şartlarını kabul eden birini bulursa olacakmış.

acaba değer gördüğünü hissetmek için mi böyle yollara başvuruyor. onun için de sizin için de üzüldüm umarım tedavisini olur bir an önce

Tabi konuştum canım kimse yok diyor. Ev kredisi ödediğimiz için maddi yönden sıkıntılıyız hatta laf arasında kendimize para buldumda elin o.....ları mı kaldı dedi. Kadın yokmuş ama şartlarını kabul eden birini bulursa olacakmış.
nasıl şartları uyarsa olacak sen yok musun hayatında nasıl bi mantık nasıl bi cevap?????

sanırım korktuğunuz gibi eşinizin hastalığı nüksetmiş. Allah yardımcınızolsun eğer öyleyse.

bu kadar rahat konuşmalar sağlam bir psikolojiden çıkmaz gibi...

şartları neymiş? Sizlnle kuma olmayı kabul etmesi mi aynı evde.ya siz çok safsınız ya da eşiniz çok kurnaz.ben sizin olayınızdan bir sonuç çıkaramadım kusuruma bakmayın...

40 yaşındasınız neredeyse annem yaşındasınız.sizi kırmak değil niyetim ama bazı noktalar akla mantığa sığmıyor.
mesela eşinizin hastalığı tam olarak ne bilmiyorum ama biz nikahda söz vermedik mi hastalıkta sağlıkda diye.niye hasta diye onu bırakmadğınızdan dolayı pişmansınız.?size aynı şey yapılsa hem bedenen hemde moral olarak çökmez miydiniz?
birde bi yorumunuzda eşinizin sizi aldattığı kesinleşse bile bazı durumlardan dolayı boşanmayı hemen düşünmediğinizi söylediniz.bu niye?
birde aldatılan kadının aklına buraya konu açmak hemde yarım saat içinde nasıl gelir?
umarım sizi kırmam sadece bunlar aklıma takıldı.istersenizde cevaplamayabilirsiniz

Evet zaten söz verdiğim için onu bırakamadım. Birde ben bırakırsam daha kötü olur diye bırakmadım. Hatta o zaman eşimin ilacını yazdırmak için gittiğim dr. bu hastalığın çok zor olduğunu, beni çok zorlukların beklediğini neden boşanmayı düşünmediğim söyledi, bende ona bunu yapamayacağımı söyledim. Pişmanım çünkü çok yıprandım. Yıllardır bu evliliğin hem kadını, hem erkeği olmaktan, maddi manevi yükünü tek çekmekten, bir de üstüne üstlük, hakaretler bu tür davranışlara maruz kalmaktan yoruldum Bu yüzden pişmanım dedim.Boşanmayı hemen düşünmüyorum dedim. Çünkü yalnızım hayatta ne annem, ne babam ne kardeşim var. Hayatımdaki en yakınlar teyzeler ve dayılar ve çocuklarım babaya çok düşkün. Buraya konu açtım çünkü o an bunun birileriyle paylaşmalıydım. Ya değilse kafayı yiyecektim. o yüzden buraya konu açtım. Siz nezaketen sordunuz umarım bende sorularınıza açıklık getirmişimdir.

Durumunuz gerekten cok zor ve cok karisik:31: Ne diyecegimi bilemiyorum. Allah yardimciniz olsun

Şartlarını kabul eden biri çıkmasın inşallah adi herif seni :47:

Evet zaten söz verdiğim için onu bırakamadım. Birde ben bırakırsam daha kötü olur diye bırakmadım. Hatta o zaman eşimin ilacını yazdırmak için gittiğim dr. bu hastalığın çok zor olduğunu, beni çok zorlukların beklediğini neden boşanmayı düşünmediğim söyledi, bende ona bunu yapamayacağımı söyledim. Pişmanım çünkü çok yıprandım. Yıllardır bu evliliğin hem kadını, hem erkeği olmaktan, maddi manevi yükünü tek çekmekten, bir de üstüne üstlük, hakaretler bu tür davranışlara maruz kalmaktan yoruldum Bu yüzden pişmanım dedim.Boşanmayı hemen düşünmüyorum dedim. Çünkü yalnızım hayatta ne annem, ne babam ne kardeşim var. Hayatımdaki en yakınlar teyzeler ve dayılar ve çocuklarım babaya çok düşkün. Buraya konu açtım çünkü o an bunun birileriyle paylaşmalıydım. Ya değilse kafayı yiyecektim. o yüzden buraya konu açtım. Siz nezaketen sordunuz umarım bende sorularınıza açıklık getirmişimdir.

annenizin,babanızın kardeşinizin olmaması gerçekten zor ama bu kadar yokluk içinde sizi yıpratan bir evliliğin olması daha kötü.maddi olarak yeterliyseniz çocuklarınızla daha güvenli ,huzurlu bir hayat kurabilirsiniz...yeter ki kararlı olun...

şartları neymiş? Sizlnle kuma olmayı kabul etmesi mi aynı evde.ya siz çok safsınız ya da eşiniz çok kurnaz.ben sizin olayınızdan bir sonuç çıkaramadım kusuruma bakmayın...

Allaha şükür ben saf değilim zaten öyle kuma falan olayınıda kabul edemem, etmem, şartlarına gelince kadın onunla ayrı bir evde yaşayacakmış, bu bizim evi geçindirmeye devam edecekmiş, o kadınıda çalıştıracakmış yani kadın bakacak bunlara. Hangi kadın böyle birşeyi kabul eder. Bunlar daha eşimin bugünkü en mantıklı sözleri. Sizlere inandırıcı gelmeyebilir ama gerçek bu aradan bir kaç gün geçsin ve ben bunları kendisine sorayım, saçmalama diyecektir büyük bir ihtimalle.

sizin nezaketinizden dolayı ben teşekkür ederim.ama bence eşinizin şartle uygun olsa lafı çok hoşdeğil.umarım kızlarınızla beraber bundan sonra mutlu olursunuz.

eşinizi en iyi siz tanırsınız, azcok tanısı konmus bır hastalıgıda varsa bize Allah yardımcınız olsun demekten baska bırsey dusmez, hastalık bu otesi yok zira dr da size gerekli acıklamayı yapmıs, belli ki güclü bir kadınsınız yıllar boyu yuvanızın yukunu omzunuza almıssınız, pes etmeyin arkadasım tedavi ile kontrol altına alınabılır bır durm dıye bılıyorum ınsallah Rabbim size guc kuvvet sabır versin...

Eşim normalde beni kıskanan, koruyup, gözeten, kimseye ezdirmeyen biriyken bugün, git, gez, istesen gece 2 de gel yeterki beni rahat bırak diyen birisi oldu. İstediğim gibi birini bulursam düğünüme gelirmisin diyen birinden daha ne mantık arayayım arkadaşlar. Bu söz zaten beni susturdu. Çünkü karşımda konuşan adam benim eşim gibi değildi.

Eşim normalde beni kıskanan, koruyup, gözeten, kimseye ezdirmeyen biriyken bugün, git, gez, istesen gece 2 de gel yeterki beni rahat bırak diyen birisi oldu. İstediğim gibi birini bulursam düğünüme gelirmisin diyen birinden daha ne mantık arayayım arkadaşlar. Bu söz zaten beni susturdu. Çünkü karşımda konuşan adam benim eşim gibi değildi.

kesinlikle eşin yalan söylüyor, davranışları suçlu psikolojisi yönünde bence.

Bugün kendisine iyi olmadığını bir Dr.a gitmesini söyledim tabiiki reddetti ama ben kendim için gidicem yardım almazsam bütün bunların üstesinden gelemem.

Bugün kendisine iyi olmadığını bir Dr.a gitmesini söyledim tabiiki reddetti ama ben kendim için gidicem yardım almazsam bütün bunların üstesinden gelemem.

canım sen kendin ve çocukların için elinden geleni tabi ki yapacaksın yapmalısın da..sadece temkinli ol lütfen

canım sen kendin ve çocukların için elinden geleni tabi ki yapacaksın yapmalısın da..sadece temkinli ol lütfen

Bugün beni en çok üzenlerden biriside 11 yaşındaki kızımın sadece benim üzülmeme bakarak, boşver annecim üzülme herşey olacağına varır demesi oldu. Çocuklarım benim herşeyim.

Back
X