Tamda yarım saat önce aldatıldığımı öğrendim. Dağıldım.

aldatti ortada

peki kesinlesirse bosanmayimi af etmeyimi düsünüyorsun ?

Ben ona boşanacağımı ama her ikisinede tazminat davası açacağımı, ayrıca, evide, arabayıda satıp başka şehire taşınacağımı söyledim. Gidecek bir ailem yok, hayatta sadece çocuklarım var. Şu an kesin boşanıcam diyemem, ekonomik özgürlüğüm var ama oda krediye gidiyor, boşansamda bu hemen olmaz,

Konuda bir eksiklik var ama ne oldugunu çözemiyorum ben...

Masumum aldattıgını kabul ediyor, peki sen ne yapmayı düşünüyorsun şimdi?

evet bende tam bunu söyledim, yani sen diyorsunki dedim, sen bir köşede dur, ben hevesim geçince geri dönerim diyorsun, adam bana dünyanın sonumu sanki diyor.

şimdi çatlıcam sinirden siz nası dayanıyosunuz evinizdeki sakinlik nedir
neden siz yada eşiniz gelip bişe demiyo
siz onunla konuşmak yerine burda bizimle konuşuyosunuz
adam yaptığı şeyler haricinde bide telefonunuzu almış
pişkin pişkin size bir sürü laf etmiş
ya gidip yanına defol git evden desenize
ayyy napıyosunuz siz

Olanların hepsini kabul etsen dıyelim hevesini aldı döndü eee sonra hep hesap soracan en ufak bişeyde aklına gelecek kendi kendini yersin sağlıklı bi ilişki olmazki canım bırak gittsin sana bışey diyeyim o geri dönerde sen eski sen olmazsın

Adam konuşmuyorki, tamam kapat bu konuyu, üstünde daha fazla durup benimle inatlaşma dedi, adam işe gidecekmiş, uyuyacakmış.

canım burada sadece yazılanları okuyoruz ,cevaplaar gore haklı bayan ama beddua etmek ıyı bırsey degıl allaha havale etmek en ıyısı

bir daha okursanız genel konuştuğumu buradaki kişiyi eğer yaptıysa şeklinde genellediğimi görebilirsin zaten böyle kötülük yapanlara bence yaptığım beddua az bile kalır

esin gitse evden ,bu ihanetden sonra ayni evde yasamak size sade aci verir

esiniz birde piskin birine benziyor kizi eve getireceginden bahs ediyor

Hmmm simdi durum anlasildi.
Zaten varya, bu aldatan erkeklerin % 90 i aldatilmayi kabul edecek kadinlarin kocasi oluyor.
Adam gidip uckur pesinde dolasiyor, sonra gelip piskin piskin " ne var dünyanin sonumu, sen cirkef ciktin, gönlüm gecince gelirim" gibi laflar ediyor, sizse hala sukunetinizi koruyorsunuz.
Adam az bile yapiyor ne deyim.
Zaten kadin ne ederse kindi ediyor kendine.
Bence az daha zoralasin siz o kadinla tanisirsiniz bile!

Beddua etmek iyi değil ama ben öğrendiğimden beri ne beddualar ettim. Halende ediyorum.
canım aklım erdı erelı bır beddua ettım haklı tarafta ben olmus olsam olumden dondum hemen ertesı gun ,sımdı burada anlatıyorsun ama aldatılmıs bır kadın burada rahat olamaz kafayı yer sınırden hesap sorar senın bu tavrın benı celıskıye soktu ,demın hıdetlendım ama dusundumkı karsımda sanalda yazıstıgım bır ınsan sen boyle soyle dıyorsun ama gozumle gordugum bır sey yok ortada o yuzden bu hıddetımı kestım helede burada rahat rahat yazdıgını gorunce kusra bakma ,gormedıgım sahıt olmadıgım bırsey ıcın hakka gıremem

Uzun zaman önce sigarayı bırakmıştım bugün tekrar içmeye başladım, adam bunun hesabını soruyor, kendi yaptığına bakmıyorda, kız olayına gelince eltimin kızından halen şüpheleniyorum, çünkü söylediğimde hiç tepki vermedi sadece o değil dedi. Olayda tutarsızlık var diyen arkadaşlar haklısınız belki var ama benden kaynaklanan bir tutarsızlık değil, inanın şu an gerçekten kötüyüm, anlatmak istediklerimi tam olarak ifade edemiyorum. Yalnız şunu bilin zayıf bir insan değilim.Olayları bu kadar çabuk örtbas etmiycem.Sadece şu an tedirgin yazdığım için aklıma herşey gelmiyor.

eşiniz işe gideceği için uyumadı mı ?

yapman gereken gıt yanına sakınce konus ,uyumayı versın beyfendı ,senı ıncıltmıs kırmıs halen aklında uykumu var

konu sahibi kusura bakma lütfen .arkadaşa bunu sormak istedim.
nasıl bir bölük askerle aldattı sizi..

şu anda hala nasıl aldatıyorsa öyle eşcinsel kadınlardan nefret ediyor
bu akşam boşanıcam senden benimle yatmadığın için dedim :) cevabı süperdi
benle uyumayı mı özledin dedi ,ben bu cumlede koptum tabi
hayır sevişmekten bahsediyorum dedim sustu kaldı ...
onu bu şekilde eğiten yetiştiren annesi kurtuluşu olmayan bir esrar bağımlısı yapmış onun talimatlarıyla kuryelik yapmakta istanbulda allahtan narkotik peşlerinde
annem dediği kadının butun sevgililerini akrabası sanmakta :) butun turkiye annesine aşık ...
erkek arkadaşlarından birine ulaştım anlattıklarıyla şoka girdim;
adam bunların kaldığı eve geldiğinde kadını banyoda başka bir kızla (kızda 20 li yaşlarda )görüyor hatta kızın eli kadının cinsel organının içine girmiş olarak görmüş benim mal kocamda oturmuş onları seyrediyormuş ...

beterin beteri var haline şükret bence kadınla aldatılıyorsun :)

Yani tutarsızlık var diyen bendim. Ama arkadaşım yani düşünüyorum sen eşim yatacakmış sabah işe gidicem dedi diyorsun sonra içtiğin sigaraya karıştığını söylüyorsun ardından bu adamın başında hesap sormak varken burdasın. Sonra ne bileyim ben olsam don-paça kovarım evden iğne vermem ama sen adama rahat rahat uyumaması için engel dahi olmuyorsun.. Yani ya çok şaşkınsın ya da bir tutarsızlık var evet..

ben yanlış mı anladım? eltinizin kızı
kocanızın yeğeni olmuyor mu?

yani, kızın amcası oluyor.

Hakkımda yanılıyorsunuz ben ona öyle laflar söyledimki ama anlayana, ben sukunetimi korumak zorundayım. Şu an yanımda uyuyan 2 tane çocuğum var. Evet burada yazıyorum çünkü paylaşacak hiç kimsem yok. 3 yıl önce taşındığım bir şehirde, arkadaşlarımdan başka kimsem yok. Adam benimle konuşmuyor ben daha ne yapabilirim şu anda.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…