Tamam tamam tamam ...

Öyle değil miydi ama:KK70:
Tanıdığım yengeçler hep tamam tamam derler ama işi yapana kadar göbeğinden çatlatırlar:KK70:
Çok tatlı dilliler ama:KK37:

ya bu kadar iyi tasvir edilir. onlar tamam dediği işi yapana kadar sen çatlarsın. tatlı dillerini bilmem ama çok iyi ağlattıkları kesin.

Benim kız kardeşim de erkek kardeşim de öyle o kadar çok sıkıldım ki tamam deyip canları istediğinde yapmalarından yaptırana kadar bin defa diyorum yılıyorlar ve yapıyorlar

Bende de var ondan bitane :KK70:
Tamam der ama arkasından 40 kere söylettirir.

Canım kocam :KK37: Herdefasında bi söylediğimi 40 kere söylettirir. Bi dediğini ikiletmemekte neymişşş :KK70:

BaşlıktAnda anlaşılacağı gibi herseye tamam demesi eşimin . Canım o bardağı alIr mısın tamam , kıza bakar mısın tamam , şunu alır mısın tamam bunu yapar mısın tamam tamam tamam ama sadece tamam devamı gelmiyor çok sıkıcı :KK43:
sen de onun dediklerine tamam de ama yapma bakalım ne olacak :KK14:

BaşlıktAnda anlaşılacağı gibi herseye tamam demesi eşimin . Canım o bardağı alIr mısın tamam , kıza bakar mısın tamam , şunu alır mısın tamam bunu yapar mısın tamam tamam tamam ama sadece tamam devamı gelmiyor çok sıkıcı :KK43:
benim eşim de diyo emirler verdikçe TAMAM diyor. valla sıkıcı bu durumdan yaw :KK70:

X