- 12 Ekim 2009
- 18.678
- 24.178
- Konu Sahibi Minnakperim
Hee o zaman dayaklıkTamam diyip yapmıyor
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Hee o zaman dayaklıkTamam diyip yapmıyor
Adam işin kolayını bulmuş tamamla başından savuyor işteBaşlıktAnda anlaşılacağı gibi herseye tamam demesi eşimin . Canım o bardağı alIr mısın tamam , kıza bakar mısın tamam , şunu alır mısın tamam bunu yapar mısın tamam tamam tamam ama sadece tamam devamı gelmiyor çok sıkıcı
Aslan ??Kova o zaman
Vallahi doğruÖyle değil miydi ama
Tanıdığım yengeçler hep tamam tamam derler ama işi yapana kadar göbeğinden çatlatırlar
Çok tatlı dilliler ama
Aslansa pohpohlayarak yaptıracaksın canım. Ay benim aslan kocacığım, ağam paşam diyerek her istediğini yaptırabilirsinAslan ??
Bunu kesinlikle uygulayayım. TşkAslansa pohpohlayarak yaptıracaksın canım. Ay benim aslan kocacığım, ağam paşam diyerek her istediğini yaptırabilirsin
Uygula canım, işe yarayacağından emin ol neden bilmiyorum ama bunların mazotu pohpohlanmak...Bunu kesinlikle uygulayayım. Tşk
Hiçte bikeremKova o zaman
Yengeçim ve öyleyimÖyle değil miydi ama
Tanıdığım yengeçler hep tamam tamam derler ama işi yapana kadar göbeğinden çatlatırlar
Çok tatlı dilliler ama
Aynen verecez gazı bakalım nolcakUygula canım, işe yarayacağından emin ol neden bilmiyorum ama bunların mazotu pohpohlanmak...
Bu çok acı olcakaşkım seni özledim sevişelim mi?
-tamam canım" diyip totonuzu dönün
intikam soğuk yenen bir yemektir
Oğlanı şimdiden düzeltin başka kadınlarında başı yanmasın bizim gibiay aynı benim oğlan lafta herşeye tamam icraata gelince kalkması için vinç gerek
Oğlanı şimdiden düzeltin başka kadınlarında başı yanmasın bizim gibi