tam tur olmaz mı ?

Selimm

♡ Selim & Melis ♡
Anneler Kulübü
Kayıtlı Üye
27 Ekim 2012
2.568
2.495
333
henüz söz nişan gibi bir durum yok ama aklıma bişey takılıyo ben şu takım olan alyanslardan pek hoşlanmıyorum nedense tam turlar çok hoşuma gidiyo küçük taşlı bir tek taşla hoş duracağını düşünüyorum ben alyans olarak tam tur taksam erkek arkadaşım da gümüş yada platin sade kendi beğendiği bir model taksa olmaz mı ki ? dediğim tam tur şu şekilde ;

ama başka ne olarak takılır ki tamtur ? tek taş yerine desem bu gösterdiğim model takım olan alyanslarla beraber takılmaz ki :26:
Söz yüzüğü olarak takılabilir alyans daha agır daha farklıdır tamtur daha basit birşey canım

Tamtur yuzuk yıne alırsın alyanslarınızı aynı alın bence mutluluklar sımdıden

Canim olur bence hatta benim normal alyansim oldugu halde nisanimda ben de tamttur alacagim ozel gunlerde takmak icin
sen de bir normal bir de tamtur alip farkli zamanlarda kullanabilirsin cunku tasli gunluk yasamda zor olur

Canim olur bence hatta benim normal alyansim oldugu halde nisanimda ben de tamttur alacagim ozel gunlerde takmak icin
sen de bir normal bir de tamtur alip farkli zamanlarda kullanabilirsin cunku tasli gunluk yasamda zor olur

evet çok mantıklı değişik değişik takarım çok güzel olur teşekkür ederim

hem tamtur hemde alyans al derim
bazen tamtur lazım oluyor dügünlerde falan çok şık oluyor
gündeligede alyansını takarsın
tamturu gündelik takarsan 2.güne tamtur olur boştur

Bana kalırsada ben herzaman sadelikten yanayım taşı maşı olmıcak klasik kullanımı rahat içinde adımızın yazdığı yüzükler olucak ve ikimizinkide aynı olucak alyans dediğin alyans gibi durmalı asil durmalı tamtur alın yinede siz ama günlük kullanıma gelmez düşüveriyo taşları en sinir olduğum şey

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…