- 8 Nisan 2017
- 57.049
- 301.220
- 698
Zaten o yarışmada nasıl kazandım hala şaşkınımİşte o eskidendi şimdi olsa inan kazanamazdı![]()

Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Zaten o yarışmada nasıl kazandım hala şaşkınımİşte o eskidendi şimdi olsa inan kazanamazdı![]()
Evet canım bizim her ayın 1 inde yeni yarışmamız başlıyor
İnsan katildikca öğreniyor zamanlamayı bak bana iki yıl oldu neler neler öğrendimAsko ben o gün hiç beklenmedik misafirlerim oldu özellikle aydınlıkken başladım gece 11 de bitirdimbuda benim şanssızlığım
Ya o istisna ben genel olarak söylüyorumAsko ben o gün hiç beklenmedik misafirlerim oldu özellikle aydınlıkken başladım gece 11 de bitirdimbuda benim şanssızlığım
Heee öylemii tamam o zamanEvet canım bizim her ayın 1 inde yeni yarışmamız başlıyor
1 Aralık Çarşamba akşam 8-9 civarı burada olursanız kaçırmazsınız![]()
Yok ne münasebet![]()
![]()
Neyse hayırlısı olsun inşallahYa o istisna ven genel olarak söylüyorum
O gün hiç işinizin olmaması lazım![]()
İşte bu benim için çok zorYa o istisna ven genel olarak söylüyorum
O gün hiç işinizin olmaması lazım![]()
O dönem daha kolaydı,rakiplere bağlıZaten o yarışmada nasıl kazandım hala şaşkınım![]()
YaparsınNeyse hayırlısı olsun inşallah![]()
İlk geldigom zaman az buçuk sunum bileydim o zaman kolaydı hakikaten :))O dönem daha kolaydı,rakiplere bağlı![]()
Niye evde hiç yalnız olmuyor musunİşte bu benim için çok zor![]()
Şimdi araştırma yapmak gerekiyor.İlk geldigom zaman az buçuk sunum bileydim o zaman kolaydı hakikaten :))
Hahahahaha hayurdurrr bakimm bi dediimmm neyapıyor bizim kuzlarrr bi baktım etiket başlamış aha dedimbeni kimse etiketlememişYok ne münasebet![]()
![]()
Bahh abhhh gizli gizlii ne işler çeviriyolar görüyormusunn püu terbiyesuzlerrrr
Ben seni çağıracağım merak etmeBahh abhhh gizli gizlii ne işler çeviriyolar görüyormusunn püu terbiyesuzlerrrr![]()
Ahhh cağğnimmmmmHahahahaha hayurdurrr bakimm bi dediimmm neyapıyor bizim kuzlarrr bi baktım etiket başlamış aha dedimbeni kimse etiketlememiş
Limonuuummmmm![]()