- 20 Mart 2008
- 140.571
- 210.672
- 60
Ne kadar çözüm bilmiyorumda sonradında gene çıkıyıyormuş öyle okudum dr sitelerinde.Cerrahi kesin çözüm mü peki ? O kısmı da önemli. Bazen sadece rahatlatmak için yapiyorlar
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Ne kadar çözüm bilmiyorumda sonradında gene çıkıyıyormuş öyle okudum dr sitelerinde.Cerrahi kesin çözüm mü peki ? O kısmı da önemli. Bazen sadece rahatlatmak için yapiyorlar
Ev sahipleride öyleHele bir de birden fazla olursa
Satarım, ama tezgah fiyatının üstündeEski dükkan sahibine satmayın Yağmurlu havada su bulamasın, uyanikspor
Amin ablam, sağolasınAdam bir anda şahlanışa geçmiş resmen,baktı işler iyi gidiyor ne vurursam kar demiş yani..
Hayırlı bereketli işleriniz olsu yasocum.
Aynen nereye kadar kuru yrnirki öyle.
Sağolasın minnakımHElal olsun fırsatçı ya da kapak olsun bol kazançlar
Onun 1 tane dükkanı var, şimdi bana her yer dükkanEv sahipleride öyle
Çoook teşekkür ederimHayırlı olsun canım
Geçmiş olsun Nevreste Hanım, çabuk iyileşinAyağıma masa düştü canımŞişip morardıBuz falan koydum toparladı.Canım normalde sağ ayağım,bacağım ağrıyor.Ondan anlamıyorum ağrıyor mu
Bende öyle düşünüyorumEğlenceli oluyor, alışınca bırakamazsın
Estağfurullah o benim kendime atarlanmam yarışmaya lafım yok, beceriksizliğime lafımYarışmaya başlamadan postayı koydu
Hayırlı olsun işiniz canımOnun 1 tane dükkanı var, şimdi bana her yer dükkan
Aklınca uyanıklık yaptı, bir abi geldi bugün, gelseler 2500’e vereceğim diyormuş
N.H çektik
Az bileSatarım, ama tezgah fiyatının üstünde
He he deseydinOnun 1 tane dükkanı var, şimdi bana her yer dükkan
Aklınca uyanıklık yaptı, bir abi geldi bugün, gelseler 2500’e vereceğim diyormuş
N.H çektik
Tam ticaret kadınısın yasoOnun 1 tane dükkanı var, şimdi bana her yer dükkan
N.H çektik
Hoşgeldin bebekSiz yapın ben bakıcam
Tamam abla benim tarif cepte ama yaparım bu seferSizde haklısınız
Sen tarifi al yapamazsan talipli olurum
Ama bunda bekliyorum
Bol kazançlı olsun yasocumAmin ablam, sağolasın
Selamlar agammmselamlar saygılar
Sanamı gelsek acepmisafirim gelecek katıklı ekmek,vişneli chesscake,browni kurabiye yaptım
Gel abla şerefin varBol kazançlı olsun yasocum
Selamlar agammm
Sanamı gelsek acep
Hadi canım valla inanmammisafirim gelecek katıklı ekmek,vişneli chesscake,browni kurabiye yaptım
Su smile tam gider dükkan sahibineOnun 1 tane dükkanı var, şimdi bana her yer dükkan
N.H çektik
Maşallah gördüm seni lar mi gelecek yoksamisafirim gelecek katıklı ekmek,vişneli chesscake,browni kurabiye yaptım