Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
İyi tarif kaptıBenim istediğim tarifse bana ver kankirellaaa ASSOSyal
Benim istediğim değilse hiç ilgilenmiyorum ablaİyi tarif kaptı
24 hatta 30 kişi ile sohbet ettiğim için kim ne istemişti pek hatırlamıyorumBenim istediğim değilse hiç ilgilenmiyorum abla
Burda açıklamayalım o zaman kankirellam kulağıma söylesin24 hatta 30 kişi ile sohbet ettiğim için kim ne istemişti pek hatırlamıyorum
O tarifini bırakmazBırakırsa ben alırım sana vermemBurda açıklamayalım o zaman kankirellam kulağıma söylesin
Ben istemiyom zaten ya kimbilir ne aldı kankirellam bana uygun değildir, al senin olsunO tarifini bırakmazBırakırsa ben alırım sana vermem
Sağ olBen istemiyom zaten ya kimbilir ne aldı kankirellam bana uygun değildir, al senin olsun
Hee yok nevos birakmak için demedim, birinci olarak sıyrılmakTarifini istemiyorsan taliplisi çok olur
Hadi inşaallahHee yok nevos birakmak için demedim, birinci olarak sıyrılmak
Ben bırakmıyorum ki kankirellamBenim istediğim tarifse bana ver kankirellaaa ASSOSyal
Artik bunuda alamazsamHadi inşaallah
Cok zorBen istemiyom zaten ya kimbilir ne aldı kankirellam bana uygun değildir, al senin olsun
Vallahi herkesin tarifi güzel:)Öyle sade tarif alan olmadı:)En güzel,en iştah açıcı sunumu yapan 1. olur:)Artik bunuda alamazsam
Ins o ben olsam bariVallahi herkesin tarifi güzel:)Öyle sade tarif alan olmadı:)En güzel,en iştah açıcı sunumu yapan 1. olur:)
Nasip artık:)Ins o ben olsam bari
Evet nevoşum nasip kısmet ama gerçekten çok istiyorumNasip artık:)
Olur inşaallahEvet nevoşum nasip kısmet ama gerçekten çok istiyorum
CanımsınOlur inşaallah
Canımsın