- 16 Ağustos 2010
- 293.028
- 602.893
- 43
O en eski ama o değil
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
O en eski ama o değil
Başka bilemedim nevoş, tecrubem yetmiyoO en eski ama o değil
Senin sunumun ışık olarak bulanık çıkmış gibi geldi bana canım. Tabağa yaysan daha oy toplardı diye düşünüyorumDemek bana hiç ihtimal vermedin cano
Hmmm bunu bi düşünelimUmarım ben bu sıra biraz geri mi dursam diyorum
Bu ay bunu öğrendikSenin sunumun ışık olarak bulanık çıkmış gibi geldi bana canım. Tabağa yaysan daha oy toplardı diye düşünüyorum
Benim telefon eski model kalıyor,güzel çekim yapmiyoSenin sunumun ışık olarak bulanık çıkmış gibi geldi bana canım. Tabağa yaysan daha oy toplardı diye düşünüyorum
Durayım mıHmmm bunu bi düşünelim
Ama bazen çok iyiBenim telefon eski model kalıyor,güzel çekim yapmiyo
Bi daha kim yaparsa bunu kullansinBu ay bunu öğrendik
AynenBi daha kim yaparsa bunu kullansin
Denk getiremiyom nevoşAma bazen çok iyi
Ben yandım eller yanmasın
Bunlar çok iyiDenk getiremiyom nevoş
OlabilirHaşlama yaparız
Oyyy canım cizkekim, bi daha bu seviyeye çıkamadımBunlar çok iyi
Börekler - Kol Böreği(Kıymalı-Patatesli)-Narun Yufka Sponsorluğunda
Değerli KK Kadınları 🍒 Neredeyse tüm KK olarak günlerdir rejim yapıyoruz. Aç kalıyoruz, yürüyoruz, koşuyoruz 🤗 bugünlük diyete ara verip geleneksel anne usulü kol böreği yapalım 🤗🤩😍 bir öğün börekten birseycik olmaz, yanında sağlıklı ayran var 😉 hadi bakalım herkes böreğe koşsun 🤗🤩😍🍒...www.kadinlarkulubu.com
Kekler - Pastalar - Çilekli Chesecake
Merhaba KK' nın Değerli Kadınları 🤗🍒 Bu sefer birlikte fırında pişmeyen, çatlama derdi olmayan nefis bir çilekli cheescake yapacağız. Rabbim oruclarimizi kabul etsin, hayırlı ramazanlar dilerim. 🙏❤ tüm arkadaşlara başarılar 🤗💋 Malzemeler Chesecake tabanı için: 🍓 2 paket burçak bisküvi 🍓...www.kadinlarkulubu.com
Çıkarsın inşaallahOyyy canım cizkekim, bi daha bu seviyeye çıkamadım
Bu ay bunu öğrendik
Alakası yok bence. Chesecake mesela efsane çıkmıştı diğer katıldığın yarışmalarda öyle mesela. Bunda açı mı olmamış buğulaşma gibi duruyorBenim telefon eski model kalıyor,güzel çekim yapmiyo
DevamkeDurayım mı
Herkes alsın ne kalırsa artık
Alakası yok bence. Chesecake mesela efsane çıkmıştı diğer katıldığın yarışmalarda öyle mesela. Bunda açı mı olmamış buğulaşma gibi duruyor
Devamke
Inş be nevoş, kısmet bi gün güler belki artık kış geldi güneşte yok,du bakalımÇıkarsın inşaallah
Olmayınca olmuyo demek canom ne bileyim, çok özeniyorum aslında ama bazen olmuyo parka götürebileceğim birşey olsa onuda yapıcam bi gün
Alakası yok bence. Chesecake mesela efsane çıkmıştı diğer katıldığın yarışmalarda öyle mesela. Bunda açı mı olmamış buğulaşma gibi duruyor
Devamke