- 22 Temmuz 2017
- 43.934
- 130.588
Rabbim dışarıda olmak zorunda olanlara yardım etsinDün bişey yoktu bugün okul yoluna bir girdim çam ağaçları devrilmiş yollarda kozalaklar taşlar çok kotuydu :/
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Rabbim dışarıda olmak zorunda olanlara yardım etsinDün bişey yoktu bugün okul yoluna bir girdim çam ağaçları devrilmiş yollarda kozalaklar taşlar çok kotuydu :/
Vardır bir sebebi ablamBende baktım ceza alacak gibi mesajıda yoktu..
AminRabbim dışarıda olmak zorunda olanlara yardım etsin
Mutlaka gelince anlatır.Vardır bir sebebi ablam
Bugün bizimde bazı bölgelere uyarı yapıldıKeşke konuyu bugün açsan, bu taraflarda herkes evinde. Dışarı çıkmayın uyarıları yapılıyor
Bugün bizimde bazı bölgelere uyarı yapıldı
Şimdi tekrar haber vermek gerek akşam evde değilim.Bugün anneme geçeceğim.
Ben kazanamayacağımı bildiğimden 3 gün evvel kendime hediye aldım
3. olmuşum, 5. olmuşum bunu aşalı çok oldu
Güle güle kullan canımYa, buna sebep eşim
Görseli falan çok beğenmişti, kendince emindi. Ben O’na umudun olmasın demiştim. 1. olmazsan mutfak hediyen benden dedi.
3 gün evvel tezgahtan su almak İçin ayrıldım, döndüğümde elimde bunun paketi vardı
Bari benim istediğim bir şey olsun dedim kendisine Eki Görüntüle 2961514
Sağ olasın canımGüle güle kullan canım
Teşekkür ederim ❤
İnşallah ❤
İnşallah güzelciğimm çok teşekkür ederim ❤
Aklımdasın,etiket yapacağım inşallah ❤Tamam canım alarm kuruyorum
Kukrişkom ama ama napim amaaaSosyalim ya
Çok haklısın yasi, iyi yapmışsın bazen hediyelerimizi kendimiz seçebiliriz bence güle güle kullan ınşBen kıydım, enişte ne alacaktı kim bilir
O’nun seçimine bırakamazdım
Ben arkadaşa pilav tenceresi bakarken bir bakayım dedim şöyle aboow kaldıramadım ben narin ve hassas bir premsessim demekSağ olasın canım
Evet canım, ağır.
Ben de ağırım, taşıyabilirim
Sen kendini de görmemezlikten gelme çok iyisinKukrişkom ama ama napim amaaa
Canım kukrişkom valla farkında değilim cebellesiyorumSen kendini de görmemezlikten gelme çok iyisin
Çok iyisin canım çok güzel sunumların bana göreCanım kukrişkom valla farkında değilim cebellesiyorum
Yaaa canım kukrisim çok tatlısın, çok teşekkür ederim bal kadınÇok iyisin canım çok güzel sunumların bana göre