- 16 Ağustos 2010
- 293.035
- 602.909
- 43
EvetAkşam mı
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
EvetAkşam mı
Tamam canım
Ama hayir ben yapamam
Yok ayol bende zayıflamak istiyorum kıyafetlerim olmuyor çocuk düşündüğüm için ilaç vs kullandım onlarda etkiledi beni spor falan yaparsam anı Hareket ya hamileysem ya zarar verdiyse düşüncesi yüzünden yapamıyorum göbek ve yanlar aldı başını gitti
Yine atraksiyon var demekkiL Limonlu Su gözümün önünde kayboldun yiaaa
Ah beeee limon tarif öncesi olacak seymiydi buYine atraksiyon var demekki
Umarım yetişirAh beeee limon tarif öncesi olacak seymiydi bu
Bir günlük ise yetişir :))Umarım yetişir
Tarif çok oda bulurBir günlük ise yetişir :))
Seçenek çok diyorsunTarif çok oda bulur
Bilmem ki geldim topige yazayım diye baktım gri :/L Limonlu Su gitmişş noldu öyle
Zibilyon taneSeçenek çok diyorsun
Mesajlarına baktım, ama öyle banlanmasını gerektiren yorumunu göremedimL Limonlu Su gitmişş noldu öyle
Keşke konuyu bugün açsan, bu taraflarda herkes evinde. Dışarı çıkmayın uyarıları yapılıyorZibilyon tane
Ohhh ohhhh iyi bari sorayim bakalim benimkine yarın hangi arkadaşı ile takılmak istiyorZibilyon tane
Çok kötü hava burda da :/Keşke konuyu bugün açsan, bu taraflarda herkes evinde. Dışarı çıkmayın uyarıları yapılıyor
Burası da 3 gündür fena. Ağaçlar devrildi, çatılar uçtuÇok kötü hava burda da :/
Dün bişey yoktu bugün okul yoluna bir girdim çam ağaçları devrilmiş yollarda kozalaklar taşlar çok kotuydu :/Burası da 3 gündür fena. Ağaçlar devrildi, çatılar uçtu
Bilmem ki geldim topige yazayım diye baktım gri :/
Bende baktım ceza alacak gibi mesajıda yoktu..Mesajlarına baktım, ama öyle banlanmasını gerektiren yorumunu göremedim