- 22 Temmuz 2017
- 43.934
- 130.588
Sağ olasın canımGüle güle kullan canım çok ağır değil mi bu çok zor taşıması
Evet canım, ağır.
Ben de ağırım, taşıyabilirim
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Sağ olasın canımGüle güle kullan canım çok ağır değil mi bu çok zor taşıması
Ben de evlenmeden önce baya içiyordum günde 1 buçuk paket falan o zamanlar nişanlıydik eşim kokusundan rahatsız olmuş sanırım bırak falan dedi onun kavgasını yaparken yanlışlıkla yemin ettim dedim ulan bu saatten sonra icmeyecem içmedim o gündür şuan midem bulanıyor kokusundanDün hastaneye gittim sigara için gene devamı başlamıştı,olmadı maalesef.
İlaç verdi bu sefer dün başladım bakalım bunda ne olacak umarım daha iyi olur.
Gule güle kullanSağ olasın canım
Evet canım, ağır.
Ben de ağırım, taşıyabilirim
İyi birşey için yemin etmişsin ne güzelBen de evlenmeden önce baya içiyordum günde 1 buçuk paket falan o zamanlar nişanlıydik eşim kokusundan rahatsız olmuş sanırım bırak falan dedi onun kavgasını yaparken yanlışlıkla yemin ettim dedim ulan bu saatten sonra icmeyecem içmedim o gündür şuan midem bulanıyor kokusundan
Ben çok zayiftim o zamanlar hem tempolu çalışmaktan hemde sigaradan sanırım 47 50 arasiydim evlenince 65İyi birşey için yemin etmişsin ne güzel
Lütfen zayıflar alintilamasin beniBen çok zayiftim o zamanlar hem tempolu çalışmaktan hemde sigaradan sanırım 47 50 arasiydim evlenince 65
Ben yemin edtsem bozarım sonrada çarpılırımBen de evlenmeden önce baya içiyordum günde 1 buçuk paket falan o zamanlar nişanlıydik eşim kokusundan rahatsız olmuş sanırım bırak falan dedi onun kavgasını yaparken yanlışlıkla yemin ettim dedim ulan bu saatten sonra icmeyecem içmedim o gündür şuan midem bulanıyor kokusundan
Ben sigara kokusunu seviyorum icmesemde ama eve sinmiş ağırlaşmış koku çok tiksindiriciBen yemin edtsem bozarım sonrada çarpılırım
Ama ben çok zorlandım tam 2 hafta kafayı yiyecektim çevremdeki herkese bağırdım çağırdım derken öyle atlattımBen yemin edtsem bozarım sonrada çarpılırım
Bende hep zayıftım 45 kilo yıllarım var benimde,şimdi 64 oldum diyet yapıyorumBen çok zayiftim o zamanlar hem tempolu çalışmaktan hemde sigaradan sanırım 47 50 arasiydim evlenince 65
Bı teyzem var benim bı halimi seven zayifken çok üzülürdüm ayol insana kemiklerim batardiBende hep zayıftım 45 kilo yıllarım var benimde,şimdi 64 oldum diyet yapıyorum
Biz balkonda içiyoruz cigaramızı eve snmyorBen sigara kokusunu seviyorum icmesemde ama eve sinmiş ağırlaşmış koku çok tiksindirici
Cidden kolay değilmiş iyi bir irade gerektiriyor resmen.Ama ben çok zorlandım tam 2 hafta kafayı yiyecektim çevremdeki herkese bağırdım çağırdım derken öyle atlattım
Aynen çok zor annem birakamadi oda istedi ama olmadıBiz balkonda içiyoruz cigaramızı eve snmyor
Cidden kolay değilmiş iyi bir irade gerektiriyor resmen.
Bende öyleydim o batma olayı feci zatenBı teyzem var benim bı halimi seven zayifken çok üzülürdüm ayol insana kemiklerim batardi
1 ay bant kullandım oda olmadı,ilk başta çok iyiidiyordu sonra güm oldu..Aynen çok zor annem birakamadi oda istedi ama olmadı
Eşin içiyor mu1 ay bant kullandım oda olmadı,ilk başta çok iyiidiyordu sonra güm oldu..
Oda içiyor benim kadar değil yani,günde 1 paket bitiyordu benim..Eşin içiyor mu
Öyle biraz zor ya onunda bırakmaya çalışması lazım ki biriniz içerken biriniz birakamazsinizOda içiyor benim kadar değil yani,günde 1 paket bitiyordu benim..
Hep söyyordu bana gel bırakalım diyede ben hep yan çizdim .Öyle biraz zor ya onunda bırakmaya çalışması lazım ki biriniz içerken biriniz birakamazsiniz
Hep söyyordu bana gel bırakalım diyede ben hep yan çizdim .