- 25 Ağustos 2019
- 60.454
- 110.697
- 30
Abovvv hep yanlış anlaşılmalarr oldu leeennn ikizler olcak yani burç olarak kastettimmmHem ikiz hem ikizler burcu eve iki lider çok gelir Jou
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Abovvv hep yanlış anlaşılmalarr oldu leeennn ikizler olcak yani burç olarak kastettimmmHem ikiz hem ikizler burcu eve iki lider çok gelir Jou
Evet askoYengeç mi
Amaannn kuzzz ikizler deyince burcu olarak demiştimm nerden nere olay oldu hahaahahhaAmman Jou yaa şok oldum niye bilemedim bu kadar hafta olmuş diye
Yengeç iyidirEvet asko
Özelliklerini taşıyormusumYengeç iyidir
Verdim gazişimdidenDarısı başımıza
Uyusun uslu uslu zordur ikizler burcude var bende bir tane kocam olur kendisiEvett kuzumm ikizler olcak resmen dra göründüm bugün herşey normall uslu uslu uyuyodu
Hızlı gonzales seniBıraktım geldim bile
Sende ikizlerİkizler burcu olacak yani şimdi anladım
Yandın
Benim torunda yengeç burcu .
Benimde yükselen yengeçÖzelliklerini taşıyormusum
Evet bende tam ikizlerimVerdim gazişimdiden
Uyusun uslu uslu zordur ikizler burcude var bende bir tane kocam olur kendisi
Hızlı gonzales seni
Sende ikizler
Evett yaaa ama erkek kızz genede farkediyorr bakalımm bizimki kızmı erkek mi olcakVerdim gazişimdiden
Uyusun uslu uslu zordur ikizler burcude var bende bir tane kocam olur kendisi
Hızlı gonzales seni
Sende ikizler
Aynı artur oda öyle dbine kadar hakkını veriyor odaEvet bende tam ikizlerim
Sağlıklı olsunda yeterki burç bahane aslında.Evett yaaa ama erkek kızz genede farkediyorr bakalımm bizimki kızmı erkek mi olcak
Abla erkekleri zor yaAynı artur oda öyle dbine kadar hakkını veriyor oda
Sağlıklı olsunda yeterki burç bahane aslında.
Öylee tabikii canım benimm 3 sene bekledimm hayırlısıyla sağlıkla gelsinn allahh isteyen herkesede hayırlı zamanda nasip etsin amiinnAynı artur oda öyle dbine kadar hakkını veriyor oda
Sağlıklı olsunda yeterki burç bahane aslında.
Kesinlikle sağlıklı olsun yeter ki.Öylee tabikii canım benimm 3 sene bekledimm hayırlısıyla sağlıkla gelsinn allahh isteyen herkesede hayırlı zamanda nasip etsin amiinn
Harikasın şekerciğim ❤Sağol şekercim durmak yok yola devam,3 gün kabak detoksu yaptım
Teşekkürler şekercim,sırada ayran detoksu var oda 3 gün onuda yapacağımHarikasın şekerciğim ❤
Onun da sonucu güzel olsun ❤Teşekkürler şekercim,sırada ayran detoksu var oda 3 gün onuda yapacağım