- 20 Mart 2008
- 140.600
- 210.775
- 60
Sağol şekercim durmak yok yola devam,3 gün kabak detoksu yaptımTebrikler şekerciğim
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Sağol şekercim durmak yok yola devam,3 gün kabak detoksu yaptımTebrikler şekerciğim
Ceee eeeeee diyip gidiyorum balum 14 gramı kışkırtma o çok usluVallaha etiketlememiş kimse beniii
Hele ASSOSyal hele heleee sennnn dua etttt internetin yohhh diye küsmeyrum sağaaaa yoksa çekeceğin varduu 14 gramınlaaa
Sağol nevoşum iyi gidiyor şimdilik,tarçınlı kahvede iyigeldi tavsiye ederimTebrikler ablam
Welcomme goodbySelam canlar
Güle güle canlar
Ablam evde tarçın kalmamış.Alınca deneyeceğimSağol nevoşum iyi gidiyor şimdilik,tarçınlı kahvede iyigeldi tavsiye ederim
Welcomme goodby
GörüşürüzSelam canlar
Güle güle canlar
Mutlaka dene sabah aç karnına çay kaşığının ucuyla tarçın katıyorsun çok kısık ateşte olacak.Ablam evde tarçın kalmamış.Alınca deneyeceğim
Şifa olsun inşaallahMutlaka dene sabah aç karnına çay kaşığının ucuyla tarçın katıyorsun çok kısık ateşte olacak.
Çok kaynamayacak fincana koyuncada içine 1 çay kaşığı hindistan cevizi yağı katıyorum.
İnşallah nevoş azda olsa hafiflediğimi hissettim varyaŞifa olsun inşaallah
3-4 daha verirsen tamamdırİnşallah nevoş azda olsa hafiflediğimi hissettim varya
Evet ya bende de oluyor ne zamandır. Kazen beye bildirdim ama özellikle bir reklam var o çıkınca oluyor bende. Genel bir problem sanırımBazen sitede tam yazarken donma yapıyor yukarı çıkıyor sayfa kapatıp tekrar giriyorum
55 filan olsam yeter bana eskisi gibi3-4 daha verirsen tamamdır
İnşaallah ablam55 filan olsam yeter bana eskisi gibi
Tabii tabii teyzoşuuuuCeee eeeeee diyip gidiyorum balum 14 gramı kışkırtma o çok uslu
Çok azmetmem lazım gerçideİnşaallah ablam
Selamlar minnoşumSelamlar
Sağlıcak dünyaya gelsin annesiTabii tabii teyzoşuuuu
İyiyizzzz beyaaaa sen napannnNabersiniz
Başlamışsın devamı gelirÇok azmetmem lazım gerçide
Selamlar minnoşum
Sağlıcak dünyaya gelsin annesi
İyi bende 1 de okulda olmam lazım kk ya girdim her zaman ki gibi çok hizliyimİyiyizzzz beyaaaa sen napannn