- 25 Ağustos 2019
- 60.454
- 110.697
- 30
Teşekkür ederim canım beniimm amiinnnÇok azmetmem lazım gerçide
Selamlar minnoşum
Sağlıcak dünyaya gelsin annesi
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Teşekkür ederim canım beniimm amiinnnÇok azmetmem lazım gerçide
Selamlar minnoşum
Sağlıcak dünyaya gelsin annesi
Gelcek mutlaka azimliyim bu seferBaşlamışsın devamı gelir
Sen hep hızlısın minnoşumİyi bende 1 de okulda olmam lazım kk ya girdim her zaman ki gibi çok hizliyim
Tam yaz bebeği olacak ne gzelTeşekkür ederim canım beniimm amiinnn
Darısı başımızaGelcek mutlaka azimliyim bu sefer
Sen hep hızlısın minnoşum
Tam yaz bebeği olacak ne gzel
Evett kuzumm ikizler olcak resmen dra göründüm bugün herşey normall uslu uslu uyuyoduGelcek mutlaka azimliyim bu sefer
Bıraktım geldim bileGelcek mutlaka azimliyim bu sefer
Seninde ikiz miEvett kuzumm ikizler olcak resmen dra göründüm bugün herşey normall uslu uslu uyuyodu
Evett kuzumm ikizler olcak resmen dra göründüm bugün herşey normall uslu uslu uyuyodu
İkizler burcu olacak yani şimdi anladımSeninde ikiz mi
İkiz miEvett kuzumm ikizler olcak resmen dra göründüm bugün herşey normall uslu uslu uyuyodu
Hem ikiz hem ikizler burcu eve iki lider çok gelir Jouİkizler burcu olacak yani şimdi anladım
Yandın
Bizim hatlar karıştıİkiz mi
Yok ya sadece ikizlerHem ikiz hem ikizler burcu eve iki lider çok gelir Jou
Yok ya sadece ikizler
Hangi burçsunBen hiç anlamam burç olaylarindan benim kardeşim çok takip ediyor işte arada der sen burcunun özelliklerini taşıyorsun çok salaksın falan der ayol iyi niyetli olmak ne zamandan beri salaklıklik oldu diyorum
Hangi burçsun
Abovvv ikizler nerden çıktı kizlarrrr burcu olarak ikizler demek istedim lennnSeninde ikiz mi
Yengeç mi
Kızzz yohhh burç olarak ikizler dedimİkiz mi