- 25 Temmuz 2013
- 8.101
- 17.459
Evet ya benim torunda öyle geçmiyor hep hastaGrip bile normal geçmiyor. Tam iyileşmeden tekrar başa sarıyor
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Evet ya benim torunda öyle geçmiyor hep hastaGrip bile normal geçmiyor. Tam iyileşmeden tekrar başa sarıyor
Teşekkür ederimDoğum günü kutlu olsun
Yok anaokuluna gidiyorSağol ablam, sana da çok geçmiş olsun
Sağol canım
Benim oğlan da aksine en ufak şeyde hasta olan bir çocuk
1.sınıfa mı gidiyor :) bizde 1.sınıfa başladık
İyiyim kuzum şükür bugün goguscuye goruncem öğlen sonu su sıkıntıyı bı halletsem daha iyi olcam inşallahGünaydın can, nasılsın?
Günaydınlar
Günaydın canlarımGünaydın kızlar sisli bir sabahtan ❤
Hepsi öksürüyor abla çocuklarınÇok sağol mavişim bu sene çocukların çoğu hep hasta oldu,bu nasıl bir mikroğ yada virüs anlamak zor artık.
Aynen öyle canım daha geçen antibiyotik kullandı iki gündür yine hastaGrip bile normal geçmiyor. Tam iyileşmeden tekrar başa sarıyor
Nasıl bir şeyse artık başa sarıyor gene .Grip bile normal geçmiyor. Tam iyileşmeden tekrar başa sarıyor
Bu sene acayip bir şey olsu sanki.Hepsi öksürüyor abla çocukların
Sizede çok geçmiş olsun ablaEvet ya benim torunda öyle geçmiyor hep hasta
Evet. Bizde antibiyotik iğne ventolin kullandık. Ek takviyeler de cabası. Bana mısın demiyor, hâlâ öksürüyorAynen öyle canım daha geçen antibiyotik kullandı iki gündür yine hasta
TeşekürlerSizede çok geçmiş olsun abla
Evet. Bizde antibiyotik iğne ventolin kullandık. Ek takviyeler de cabası. Bana mısın demiyor, hâlâ öksürüyor
Öyle canım zaman akıp geçiyorTeşekkür ederiz teyzesi
Daha dün gibi size tedavi hamilelik haberlerini verdiğim değil mi
Benim kızında 2 gündür başladı.Ama allerjik gibiSizede çok geçmiş olsun abla
Evet. Bizde antibiyotik iğne ventolin kullandık. Ek takviyeler de cabası. Bana mısın demiyor, hâlâ öksürüyor
Sağol canım sizede geçmiş olsun. Çocuk doktoru alerjik demişti sonra tekrar gidince bronşit olmuştu. Şuan sadece öksürük var arada da mide bulantısı oluyor Eylül ayından beri devamlı bu şekildeBenim kızında 2 gündür başladı.Ama allerjik gibi
Dün bir allerji.ilacı içti kesildi
Allerji testi yaptırdınız mı?
Gün boyu maske takıyorlar,sınıflarda kalabalıklar
Geçmiş olsun
Canom okula yeni.başladı.İlk yıl çocukların çoğu böyleAma allerjikte olabilir.Maske beni bile rahatsız ediyor.Gün boyu çok uzun takarsam allerji.ilacı içmeden rahatlamıyorum.Varsa doktorunuzun verdiği ilacı denesenSağol canım sizede geçmiş olsun. Çocuk doktoru alerjik demişti sonra tekrar gidince bronşit olmuştu. Şuan sadece öksürük var arada da mide bulantısı oluyor Eylül ayından beri devamlı bu şekilde
İyi canım sıkıntı yokÇok hafif şiş ve morNevreste ayağın nasıl oldu? Üstüne basabiliyor musun
Evet ilacını akşamları vereyim bakalım, nasıl olacak. Bu ara baya ilaç kullandıCanom okula yeni.başladı.İlk yıl çocukların çoğu böyleAma allerjikte olabilir.Maske beni bile rahatsız ediyor.Gün boyu çok uzun takarsam allerji.ilacı içmeden rahatlamıyorum.Varsa doktorunuzun verdiği ilacı denesen
Bununla geçmiş olsun canım. Allah korumuşİyi canım sıkıntı yokÇok hafif şiş ve mor
Ağrı eşiğim yüksek ağrı yok gibi
Farklı bir tempoya girdi.Buna alışması lazımEvet ilacını akşamları vereyim bakalım, nasıl olacak. Bu ara baya ilaç kullandı
Yemek yemek istemiyor, beslenmesini de yemiyor.
Bununla geçmiş olsun canım. Allah korumuş
Bugün tarifini yapacak olan var mı
Benim oğlan bebekliğinden beri çok hassas. Geçende ağlıyor elim kirli elim kirli, gidiyor yıkıyor yine ağlıyorFarklı bir tempoya girdi.Buna alışması lazım
Her çocuk bir olmuyor.Bazıdı hiç etkilenmiyor
Evde sağlıklı,düzenli beslenmesine dikkat edersin
Sağ ol
Haber veren olmadı,Sürprizlere açığız
KıyamamSen onu hep destekle ,olumlu şeyler söyleBenim kızlardan biri öyleydiKına yakalım isterdi ama eline sürünce hemen gidip yıkardı.Hala titiz,temiz ama verdiğim gazlarla şimdi çok özgüvenliBenim oğlan bebekliğinden beri çok hassas. Geçende ağlıyor elim kirli elim kirli, gidiyor yıkıyor yine ağlıyor
Dedim elinde bişey yok. Elinin içindeki çizgileri kalem çiziyor zannediyormuş meğerse. Hâlâ da kitapta el ele falan okurken aklına geliyor, elinin içine bakıyor