- 8 Nisan 2017
- 56.749
- 296.740
Bak birazdan nevreste ip ucu verir yeniyor diyecekAhaaa bellimiii neymiş neymişş
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Bak birazdan nevreste ip ucu verir yeniyor diyecekAhaaa bellimiii neymiş neymişş
Niye söylüyorsun kiBlue_Peri bugün citos aldık içinden kod çıkıyor internet veriyor ayın birinde al bir paket sende
Mesajda bitecekya her uçuda pohlu bunun neysem dur bakalım ablaMesaj yaz
Vallahaa şaşırdımm bunu nasıl buldu dedim yaa ben önceden berii istiyordum bayaOnu zar zor kaptım zaten hiç sorma
Tiksindiğin bir şey var mıHahahahaha o zaman bellii anlaşıldıı umarım yapacağum birşeyduuurrrrrr
Bir kerede geç kalanları düşünün beee kadınOnu zar zor kaptım zaten hiç sorma
Ne zaman yenileniyorMesajda bitecekya her uçuda pohlu bunun neysem dur bakalım abla
Al alllBEn SEnjn adına alayım senin gibi de yazmaya başladı bak gene telefon
Börehh değilmişşBak birazdan nevreste ip ucu verir yeniyor diyecek
Sen bakma iteriz kakariz birbirimizi ama her zaman destek oluruzNiye söylüyorsun ki
Aldinda hani kız şifre zalımm nevo bile bana yatırıyor kodlarıBlue_Peri bugün citos aldık içinden kod çıkıyor internet veriyor ayın birinde al bir paket sende
Çok sağlam bir ip ucu buBörehh değilmişş
Tiksinmek değildee bazı şeyler yasak olduğu için mesela tatlıı hiç yapamamTiksindiğin bir şey var mı
Başka ipucuna gerek yokBörehh değilmişş
Kafamda bir kaç kategori vardı zatenVallahaa şaşırdımm bunu nasıl buldu dedim yaa ben önceden berii istiyordum baya
Çoğu alınmıştı inan. Bunu zor alabildim. Ne sorduysam o dakika da alınmıştıBir kerede geç kalanları düşünün beee kadın
Niye beni gömdüm şuanSen bakma iteriz kakariz birbirimizi ama her zaman destek oluruz
Tamam o zaman bizimlesinTiksinmek değildee bazı şeyler yasak olduğu için mesela tatlıı hiç yapamam
Net gidecek ona bile bakmadim vallaNe zaman yenileniyor
Hahahahaha önceden yapıldığı için olmayabilirrr ama olabilirde yaniiiÇok sağlam bir ip ucu bu
Ooooo tamam tatlı değilllmiiişşş olllkeeeeyyyyyyTamam o zaman bizimlesin