- 8 Nisan 2017
- 57.049
- 301.219
- 698
Bak birazdan nevreste ip ucu verir yeniyor diyecekAhaaa bellimiii neymiş neymişş![]()

Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Bak birazdan nevreste ip ucu verir yeniyor diyecekAhaaa bellimiii neymiş neymişş![]()
Niye söylüyorsun ki
Mesajda bitecekyaMesaj yaz![]()
Vallahaa şaşırdımm bunu nasıl buldu dedim yaa ben önceden berii istiyordum bayaOnu zar zor kaptım zaten hiç sorma![]()
Tiksindiğin bir şey var mıHahahahaha o zaman bellii anlaşıldıı umarım yapacağum birşeyduuurrrrrr![]()
Bir kerede geç kalanları düşünün beee kadınOnu zar zor kaptım zaten hiç sorma![]()
Ne zaman yenileniyorMesajda bitecekyaher uçuda pohlu bunun
neysem dur bakalım abla
![]()
Al alllBEn SEnjn adına alayımsenin gibi de yazmaya başladı bak gene telefon
![]()
Börehh değilmişşBak birazdan nevreste ip ucu verir yeniyor diyecek![]()
Sen bakma iteriz kakariz birbirimizi ama her zaman destek oluruzNiye söylüyorsun ki![]()
Aldinda hani kız şifre zalımm
Çok sağlam bir ip ucu buBörehh değilmişş![]()
Tiksinmek değildee bazı şeyler yasak olduğu için mesela tatlıı hiç yapamamTiksindiğin bir şey var mı![]()
Başka ipucuna gerek yokBörehh değilmişş![]()
Kafamda bir kaç kategori vardı zatenVallahaa şaşırdımm bunu nasıl buldu dedim yaa ben önceden berii istiyordum baya![]()
Çoğu alınmıştı inan. Bunu zor alabildim. Ne sorduysam o dakika da alınmıştıBir kerede geç kalanları düşünün beee kadın![]()
Niye beni gömdüm şuanSen bakma iteriz kakariz birbirimizi ama her zaman destek oluruz![]()
Tamam o zaman bizimlesinTiksinmek değildee bazı şeyler yasak olduğu için mesela tatlıı hiç yapamam![]()
Net gidecek ona bile bakmadim vallaNe zaman yenileniyor![]()
Hahahahaha önceden yapıldığı için olmayabilirrr ama olabilirde yaniiiÇok sağlam bir ip ucu bu![]()
Ooooo tamam tatlı değilllmiiişşş olllkeeeeyyyyyyTamam o zaman bizimlesin![]()