- 4 Nisan 2020
- 9.887
- 21.481
İse yaramamışNazar değmesin diye takmış
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
İse yaramamışNazar değmesin diye takmış
Ben olmayayım oVereyim al köpeen ossun zatı ciğerime oturdu bı okuuuuzzzz
Bozdurayim bozdurayim harcayayim 50 si biyerdeAllah bereket versin
Formunu kaybetti hiç kalp yokNazar değmesin diye takmış
Artık bidaha ki kategori takacakİse yaramamış
Kim kız okuuuz mu manyakmisinBen olmayayım o
Heeee 85 kilocuk birKim kız okuuuz mu manyakmisin
Özlediniz heraaalFormunu kaybetti hiç kalp yok
Bebeğimm birşeymii olduKızlar doktora gittim dahiliye kontil yazdı gönderdi olabiliyor dedi. Ama kadın doğum reglimin bitmesini beklettirdi ne var bunda? Evet önceden geciktirdim baya bi süre bu mantar olayını. Ben de anlamadım ya şoke edici bişey acaba o kurtlar peçete de mi vardı diye bana da kuruntu oldu şimdi.. neyse bugün reglim bitti yarın kadın doğuma gideceğim o zaman belli olur her şey diye düşünüyorum…
Bir kurt meselesi
Muhteşem de kalp var diye attımÖzlediniz heraaal
Sende kuzum bende son demlerimdeyim heran gidebilirimBen gidiyorum şarj 5 Allah a emanet olun öptüm
Heeee 85 kilocuk bir
Yaa nasıl görmediniz bu konuyu bu konu sayesinde burda uzun uzun konuştuk ayrıca kurtlanan ben değilim yanlis anlaşılmasınBebeğimm birşeymii oldu
Muhteşem de kalp var diye attım
delii kurt meselesini herhalde ben biliyorumm yargı topiğinde konuşmuştuk yaa yaa mühim birşey yoksa tamammYaa nasıl görmediniz bu konuyu bu konu sayesinde burda uzun uzun konuştuk ayrıca kurtlanan ben değilim yanlis anlaşılmasın
Ne vuruyon beSende kuzum bende son demlerimdeyim heran gidebilirim
Büyüklerimiz dötünde kurt var derlerdi aklıma o geldiYaa nasıl görmediniz bu konuyu bu konu sayesinde burda uzun uzun konuştuk ayrıca kurtlanan ben değilim yanlis anlaşılmasın
Deli deli konuşma sende get yat zibaarssssNe vuruyon be
Ornek benim ortanciBüyüklerimiz dötünde kurt var derlerdi aklıma o geldi
Büyüklerimiz dötünde kurt var derlerdi aklıma o geldi