- 4 Nisan 2020
- 9.887
- 21.478
- 278
İse yaramamışNazar değmesin diye takmış![]()

Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
İse yaramamışNazar değmesin diye takmış![]()
Ben olmayayım oVereyim al köpeen ossun zatı ciğerime oturdu bı okuuuuzzzz![]()
Bozdurayim bozdurayim harcayayimAllah bereket versin![]()
Formunu kaybetti hiç kalp yokNazar değmesin diye takmış![]()
Artık bidaha ki kategori takacakİse yaramamış![]()
Özlediniz heraaalFormunu kaybetti hiç kalp yok![]()
Bebeğimm birşeymii olduKızlar doktora gittim dahiliye kontil yazdı gönderdi olabiliyor dedi. Ama kadın doğum reglimin bitmesini beklettirdi ne var bunda? Evet önceden geciktirdim baya bi süre bu mantar olayını. Ben de anlamadım ya şoke edici bişey acaba o kurtlar peçete de mi vardı diye bana da kuruntu oldu şimdi.. neyse bugün reglim bitti yarın kadın doğuma gideceğim o zaman belli olur her şey diye düşünüyorum…
Bir kurtmeselesi
Muhteşem de kalp var diye attımÖzlediniz heraaal![]()
Sende kuzum bende son demlerimdeyim heran gidebilirimBen gidiyorum şarj 5 Allah a emanet olun öptüm![]()
Heeee 85 kilocuk bir![]()
Yaa nasıl görmediniz bu konuyu bu konu sayesinde burda uzun uzun konuştukBebeğimm birşeymii oldu![]()
delii kurt meselesini herhalde ben biliyorumm yargı topiğinde konuşmuştuk yaaYaa nasıl görmediniz bu konuyu bu konu sayesinde burda uzun uzun konuştukayrıca kurtlanan ben değilim yanlis anlaşılmasın
![]()
Ne vuruyon beSende kuzum bende son demlerimdeyim heran gidebilirim
![]()
Büyüklerimiz dötünde kurt var derlerdi aklıma o geldiYaa nasıl görmediniz bu konuyu bu konu sayesinde burda uzun uzun konuştukayrıca kurtlanan ben değilim yanlis anlaşılmasın
![]()
Deli deli konuşma sende get yat zibaarssssNe vuruyon be![]()
Ornek benim ortanciBüyüklerimiz dötünde kurt var derlerdi aklıma o geldi![]()
Büyüklerimiz dötünde kurt var derlerdi aklıma o geldi![]()