- 8 Nisan 2017
- 56.749
- 296.741
Olsun sen cottona börek verBiz yakında yaptık
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Olsun sen cottona börek verBiz yakında yaptık
Beybiiiimmmmm bunu diyeceğini bileydummm hahahaha ocakta yenilicek aşkooo bi haalyyy çekeruhhh emii değiştikten sonraaaMeyabaaaa cottonn su nick daha duruyomu yaaaa değiş artikinnnn
Abla inşallah diyim ben ooo akşam bideee
Çakkaaaaaal
Birinciliğe doğru adım adım10 olsa bari
Sabah görüşürüz inşallah cancağızımCancağzım, işten sonra arkadaşlara gittik. Şimdi eve geldim, uyuma zamanı
Allah'ım sen konuyu biliyorsun aminAbla ben seni ararım dicem yenilenmezse dk da olmucakdua ette yenilensin .eşimin nett bitmezse ondan girmeye çalışırim artık benimki yenilenmezse.
1 şanssss daaahhaaaaaBiz yakında yaptık
Mesaj yazAbla ben seni ararım dicem yenilenmezse dk da olmucakdua ette yenilensin .eşimin nett bitmezse ondan girmeye çalışırim artık benimki yenilenmezse.
Onlardan komşuda vardı zamanla alışır insan ama...bendeki de anahtarlı ben öyle yüksek modelli istemem ben acemi eşim hizli masraf çok olur yoksaEşimde araba değişti değişik geliyor bana el freni yok arabada elle tutulur düğme ne yaa anahtar ceviremiyoruz tadı olmuyor
Kategori belli1 şanssss daaahhaaaaa
Peeehhh börke yapılmış önceden inşaallahh börekk gelirrratlamayalim lütfen bunlar hep oyun oyun
BEn SEnjn adına alayım senin gibi de yazmaya başladı bak gene telefonAbla ben seni ararım dicem yenilenmezse dk da olmucakdua ette yenilensin .eşimin nett bitmezse ondan girmeye çalışırim artık benimki yenilenmezse.
Çok korkuyom ben bunlardan cotton yaaBeybiiiimmmmm bunu diyeceğini bileydummm hahahaha ocakta yenilicek aşkooo bi haalyyy çekeruhhh emii değiştikten sonraaa
Ahaaa bellimiii neymiş neymişşKategori belli
İnşallah masallah hocammAllah'ım sen konuyu biliyorsun amin
1 Aralık'ta vizyondayız takipte kalınAhaaa bellimiii neymiş neymişş
Heryerde var buu başımıza bela oldu garuuuuÇok korkuyom ben bunlardan cotton yaa
Öyle çok yüksek model de değil aslında ama niye böyle arama almış anlayamadım bende acemiyim eşim çıldırtıyor beni bana diyor ki şoförün var ne gereği varOnlardan komşuda vardı zamanla alışır insan ama...bendeki de anahtarlı ben öyle yüksek modelli istemem ben acemi eşim hizli masraf çok olur yoksa
Hahahahaha o zaman bellii anlaşıldıı umarım yapacağum birşeyduuurrrrrr1 Aralık'ta vizyondayız takipte kalın
Onu zar zor kaptım zaten hiç sormaSormaaaa hep geliyorr başımaa zatenn buu yettiiii en son C A N O benim istediğimm pilavımı almışş hala onun etkisindeyimm