Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Yarışmaya katılPro olucam diye diye yemek oylamaktan usandım artık ben de yemek yapmak istiyorum
Forumu takip et bildirim geldiginde nevreste ye özelden yapacağın tarifi yazPro olucam diye diye yemek oylamaktan usandım artık ben de yemek yapmak istiyorum
Pro mro olacagımız yok bari ben de yarışayımForumu takip et bildirim geldiginde nevreste ye özelden yapacağın tarifi yaz
Yarışırken de bazen proluk hediye ediliyor belli mi olurPro mro olacagımız yok bari ben de yarışayım
Hadi inşallahYarışırken de bazen proluk hediye ediliyor belli mi olur
Burda olursam etiketlerim seniHadi inşallah
Valla çok iyi olur nasıl oluyor neye göre tarif seçiyoruz falan öğreneyimBurda olursam etiketlerim seni
Kategori belirleniyor ama biz bilmiyoruz ..kategori açılır açılmaz özele hücum tarif rezarvasyonu yaptırıyorsun nevreste yeValla çok iyi olur nasıl oluyor neye göre tarif seçiyoruz falan öğreneyim
Aaaaa kimse görmemiş gunaydimii bu beni uzdüüRööörrraaaayyyydddddduuuuunnnnnnnn
Dışarıdayım bakıp kaçıyorumAaaaa kimse görmemiş gunaydimii bu beni uzdüü
Tabii ahftasonu kimse yohhh unutmuşum haftasonunuDışarıdayım bakıp kaçıyorum
Yoksa görülmez miTabii ahftasonu kimse yohhh unutmuşum haftasonunu
Dedimm bildirim gelmedi hic alla allaa dedim gören olmadımı acep haftasonu kim ne olur burdaYoksa görülmez mi
Hafta sonu kimse olmuyorDedimm bildirim gelmedi hic alla allaa dedim gören olmadımı acep haftasonu kim ne olur burda
Evett canım iyi eğlencelerr sizeHafta sonu kimse olmuyor
Babamı ziyarete gittikSağ ol canımEvett canım iyi eğlencelerr size
Ohh ne güzel kuzumBabamı ziyarete gittikSağ ol canım
Tarif kapışıcaz bi de hahah heyecanlıKategori belirleniyor ama biz bilmiyoruz ..kategori açılır açılmaz özele hücum tarif rezarvasyonu yaptırıyorsun nevreste ye