Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Yarışmaya katılPro olucam diye diye yemek oylamaktan usandım artık ben de yemek yapmak istiyorum![]()
Forumu takip et bildirim geldiginde nevreste ye özelden yapacağın tarifi yazPro olucam diye diye yemek oylamaktan usandım artık ben de yemek yapmak istiyorum![]()
Pro mro olacagımız yok bari ben de yarışayımForumu takip et bildirim geldiginde nevreste ye özelden yapacağın tarifi yaz![]()
Yarışırken de bazen proluk hediye ediliyor belli mi olurPro mro olacagımız yok bari ben de yarışayım![]()
Hadi inşallahYarışırken de bazen proluk hediye ediliyor belli mi olur![]()
Valla çok iyi olur nasıl oluyor neye göre tarif seçiyoruz falan öğreneyimBurda olursam etiketlerim seni![]()
Kategori belirleniyor ama biz bilmiyoruz ..kategori açılır açılmaz özele hücumValla çok iyi olur nasıl oluyor neye göre tarif seçiyoruz falan öğreneyim![]()
Aaaaa kimse görmemiş gunaydimii bu beni uzdüüRööörrraaaayyyydddddduuuuunnnnnnnn![]()
Dışarıdayım bakıp kaçıyorumAaaaa kimse görmemiş gunaydimii bu beni uzdüü![]()
Tabii ahftasonu kimse yohhh unutmuşum haftasonunuDışarıdayım bakıp kaçıyorum![]()
Yoksa görülmez miTabii ahftasonu kimse yohhh unutmuşum haftasonunu![]()
Dedimm bildirim gelmedi hic alla allaa dedim gören olmadımı acep haftasonu kim ne olur burdaYoksa görülmez mi![]()
Hafta sonu kimse olmuyorDedimm bildirim gelmedi hic alla allaa dedim gören olmadımı acep haftasonu kim ne olur burda![]()
Evett canımHafta sonu kimse olmuyor![]()
Babamı ziyarete gittikEvett canımiyi eğlencelerr size
Ohh ne güzel kuzumBabamı ziyarete gittikSağ ol canım
![]()
Tarif kapışıcaz bi de hahah heyecanlıKategori belirleniyor ama biz bilmiyoruz ..kategori açılır açılmaz özele hücumtarif rezarvasyonu yaptırıyorsun nevreste ye
![]()