- 20 Mart 2008
- 141.521
- 212.976
- 1.423
- 60
Onların alıyor maalesef,gayet normal görüyorlar demek ki,ülkenn geldiği duruma bakarmısın..Yazdım yazdım sildim allahım bu nasıl bir iğrençlik aklım almıyor
Haber doğruysa olabilirOrtaya çıkmasın diye öldürmüş olabilir mi
Herşey olablir nevoş,dürdüleri hakarete geçtiyse o anda anlatamıyorum buradan.Ortaya çıkmasın diye öldürmüş olabilir mi
Ne günlere kaldıkHaber doğruysa olabilir
Kadın ne çekti kimbilirHerşey olablir nevoş,dürdüleri hakarete geçtiyse o anda anlatamıyorum buradan.
Hele yeni nesil,çok yazık çocuklaraNe günlere kaldık
30 yıl sonrasını düşünemiyorumHele yeni nesil,çok yazık çocuklara
Dünya bozuldu deniyor da,asıl bozulan insanlar,golgemizden korkar olduk ,bıçak,kılıç ne gelecek diye bekliyoruz30 yıl sonrasını düşünemiyorum
Daha konuşmadık eve gelince anlatır zaten.Oo,güzel yer oralar
Onun için kadın susmayacak anlatacak ki bu şerefsizin cezası ağır olsun.Kadın ne çekti kimbilir
Yerin önemi yok ki onlar için..Bu insanlar Yörük hayatı yaşıyorlarmış, çoluk çocuk çadırlarda, orda bile bunlar oluyorsa
Evet yok ,ama yaşam şartlarında yaşamak bile zorken üstüne bunların olmasıDaha konuşmadık eve gelince anlatır zaten.
Onun için kadın susmayacak anlatacak ki bu şerefsizin cezası ağır olsun.
Yerin önemi yok ki onlar için..
okur okumaz aynı şeyi düşündümOrtaya çıkmasın diye öldürmüş olabilir mi
3 şiddetinde ablacım ama merkez burası olduğu için dolaptan açıp kapanma sesi geldi o yüzden bayağı ses duydumGünaydınlar minnoşumm
Deprem mi oldu yoksa.
Ne güzel ya iyi gezmeler kızınaKızçem döndü bu sabah uçakta şimdi eve gidiş başladı.
Vidolar yolladı muhtelem bir yermiş o yollar binalar filan avm içinde kocaman bir akvaryum köpek balıkları salına salına yüzüyordu.
En çok görmek istediğim yerlerden birisi zaten imkan olsa giderim .
Yaşam zorluğu etkilememiş durumuEvet yok ,ama yaşam şartlarında yaşamak bile zorken üstüne bunların olması
Pek duyulmaz aslında o kadarı,geçmiş olsun insan tedirgin oluyor yinede.3 şiddetinde ablacım ama merkez burası olduğu için dolaptan açıp kapanma sesi geldi o yüzden bayağı ses duydum
Ne güzel ya iyi gezmeler kızına
Burada haberi .
Müslüme YaÄal'ın ölümüyle ilgili yayın yasaÄına uymayanlara suç duyurusunda bulunulacak
Mersin Barosu, Gülnar ilçesinde 3 yaÅındaki Müslüme YaÄal'ın ölümüne iliÅkin getirilen yayın yasaÄına uymayanlar hakkında suç duyurusunda bulunacaklarını bildirdi.www.mynet.com
Evet ablacım kucuk ama fay hattı altımdan geçtiğinden net hissediliyorYaşam zorluğu etkilememiş durumu
Pek duyulmaz aslında o kadarı,geçmiş olsun insan tedirgin oluyor yinede.
İş için gitti yolda şu anda dönüyor evine.
Burada haberi .
Mersin Barosu'ndan Açıklama: Tutuklanan Dede, Müslüme'nin Biyolojik Babası mı?
Mersin Barosu, Mersin'de 10 gün boyunca daÄlık alanda arandıktan sonra ölü bulunan Müslüme'nin tutuklanan dedesinin biyolojik babası çıktıÄı yönündeki Sabah ...onedio.com
Anladım o kadar yakında hissedilir tabi.Evet ablacım kucuk ama fay hattı altımdan geçtiğinden net hissediliyor
Cok uzun değildi zaten dolap kapağı tikirdadi o kadar avize bile sallanmadi şükür bu kadar olsun yeterAnladım o kadar yakında hissedilir tabi.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?