- 20 Mart 2008
- 140.603
- 210.791
- 60
Nasıl yaaa adam zaten tutukluyduayy şu küçük yörük kızının babası dedesi çıkmış DNA'da
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Nasıl yaaa adam zaten tutukluyduayy şu küçük yörük kızının babası dedesi çıkmış DNA'da
YetermisSebep ne çok merak ettim
İnsallasııı kuzuinşallah beyine de işler
Ellerin dert görmesin ablaKeşke gidebilsek berrecim
Çekil kenara fırlatcam
Yık dubaiye gittiği yer iş için gidildifuar vardı.
Vardi bı halt zatenayy şu küçük yörük kızının babası dedesi çıkmış DNA'da
Offff nasıl yaratıkalr bunlar böyle asacan bu şerefsizi varya başka şeylerde yapmak lazımda.
Direk kafaya ışınladım sarsılsın birazYetermis
İnsallasııı kuzu
Ellerine dert görmesin abla
Yazdım yazdım sildim allahım bu nasıl bir iğrençlik aklım almıyorSABAH'tan Sema Alim Dalgıç'ın haberine göre, Müslüme'nin cesedinden Adli Tıp görevlilerince alınan DNA örneği annesi ile uyumlu çıkarken babası ile uyumsuz çıktı. Küçük kızın DNA örneği ise dede Hasan Yağal ile uyumlu çıktı. Bu durum Müslüme'nin gerçek babasının Hasan Yağal olduğunu ortaya koydu
İğrenç sapık hangi emelllerle yaptın bunu,hep diyoum bu ülkeye idam gelecek idammmmm
Hepten gitmesin sonra adamDirek kafaya ışınladım sarsılsın biraz
Çocuğun ödevleri için lazım olunca görürüm yetmeyiYetermis
İnsallasııı kuzu
Ellerin dert görmesin abla
Bende sabırsızlıkla bekliyorum ogünüÇocuğun ödevleri için lazım olunca görürüm yetmeyi
Afiyet olsun kuzuyaOğluşuma pankek yapayım ben öğlen beslenmesinede koyarım görüşürüz sonra
Az kalmışSende canım100 kusur MB kaldı
Hep iyi ol inşallah ablam
Maalesef,insanlar çok kötü artık
Kolay gelsinOğluşuma pankek yapayım ben öğlen beslenmesinede koyarım görüşürüz sonra
Yetermis
İnsallasııı kuzu
Ellerin dert görmesin abla
Ortaya çıkmasın diye öldürmüş olabilir miSABAH'tan Sema Alim Dalgıç'ın haberine göre, Müslüme'nin cesedinden Adli Tıp görevlilerince alınan DNA örneği annesi ile uyumlu çıkarken babası ile uyumsuz çıktı. Küçük kızın DNA örneği ise dede Hasan Yağal ile uyumlu çıktı. Bu durum Müslüme'nin gerçek babasının Hasan Yağal olduğunu ortaya koydu
İğrenç sapık hangi emelllerle yaptın bunu,hep diyoum bu ülkeye idam gelecek idammmmm
Oo,güzel yer oralarKeşke gidebilsek berrecim
Çekil kenara fırlatcam
Yık dubaiye gittiği yer iş için gidildifuar vardı.