- 29 Nisan 2015
- 31.356
- 105.528
Toplu hatim başlatalım nolıırrrrİyi ol da,netten olsun Ama o WiFi o eve gelecek, demedi deme
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Toplu hatim başlatalım nolıırrrrİyi ol da,netten olsun Ama o WiFi o eve gelecek, demedi deme
Neden wifi bağlatmıyorsun ki eveHep iyi ol inşallah kuzum çok az durup kaçıyorum valla netsizlik
GünaydınGünaydın herkese
Kocam beğğğ ablaaaaNeden wifi bağlatmıyorsun ki eve
Senin kocaya işler mi ?Toplu hatim başlatalım nolıırrrr
Umut dünyası be kuzuuuSenin kocaya işler mi ?
Biz duamizi edelimUmut dünyası be kuzuuu
Kocanmı bağlatmıyoryoksa bak gerlirim oraya terliğimleKocam beğğğ ablaaaa
Maldivler falan mı,nereye gitmişti?Kızçem döndü bu sabah uçakta şimdi eve gidiş başladı.
Vidolar yolladı muhtelem bir yermiş o yollar binalar filan avm içinde kocaman bir akvaryum köpek balıkları salına salına yüzüyordu.
En çok görmek istediğim yerlerden birisi zaten imkan olsa giderim .
Edelim kuzu yapalım el birliği ilen biseylerBiz duamizi edelim
Ne güzel abla, bende gitmek isterdimKızçem döndü bu sabah uçakta şimdi eve gidiş başladı.
Vidolar yolladı muhtelem bir yermiş o yollar binalar filan avm içinde kocaman bir akvaryum köpek balıkları salına salına yüzüyordu.
En çok görmek istediğim yerlerden birisi zaten imkan olsa giderim .
Evet abla nolur el at Meshur terligini çıkartKocanmı bağlatmıyoryoksa bak gerlirim oraya terliğimle
Sebep ne çok merak ettimEdelim kuzu yapalım el birliği ilen biseyler
inşallah beyine de işlerEdelim kuzu yapalım el birliği ilen biseyler
Adam tutuklu zaten ya,evet .ayy şu küçük yörük kızının babası dedesi çıkmış DNA'da
Keşke gidebilsek berrecimNe güzel abla, bende gitmek isterdim
Çekil kenara fırlatcamEvet abla nolur el at Meshur terligini çıkart
Yık dubaiye gittiği yer iş için gidildifuar vardı.Maldivler falan mı,nereye gitmişti?