- 29 Nisan 2015
- 31.426
- 105.665
- 598
Toplu hatim başlatalım nolıırrrrİyi ol da,netten olsunAma o WiFi o eve gelecek, demedi deme
![]()

Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Toplu hatim başlatalım nolıırrrrİyi ol da,netten olsunAma o WiFi o eve gelecek, demedi deme
![]()
Neden wifi bağlatmıyorsun ki eveHep iyi ol inşallah kuzumçok az durup kaçıyorum valla netsizlik
![]()
GünaydınGünaydın herkese![]()
Kocam beğğğ ablaaaaNeden wifi bağlatmıyorsun ki eve
Biz duamizi edelimUmut dünyası be kuzuuu![]()
Kocanmı bağlatmıyoryoksa bak gerlirim oraya terliğimleKocam beğğğ ablaaaa![]()
Maldivler falan mı,nereye gitmişti?Kızçem döndü bu sabah uçakta şimdi eve gidiş başladı.
Vidolar yolladı muhtelem bir yermiş o yollar binalar filan avm içinde kocaman bir akvaryum köpek balıkları salına salına yüzüyordu.
En çok görmek istediğim yerlerden birisi zaten imkan olsa giderim .
Edelim kuzu yapalım el birliği ilen biseylerBiz duamizi edelim![]()
Ne güzel abla, bende gitmek isterdimKızçem döndü bu sabah uçakta şimdi eve gidiş başladı.
Vidolar yolladı muhtelem bir yermiş o yollar binalar filan avm içinde kocaman bir akvaryum köpek balıkları salına salına yüzüyordu.
En çok görmek istediğim yerlerden birisi zaten imkan olsa giderim .
Evet abla nolur el at Meshur terligini çıkartKocanmı bağlatmıyoryoksa bak gerlirim oraya terliğimle
Sebep ne çok merak ettimEdelim kuzu yapalım el birliği ilen biseyler![]()
Edelim kuzu yapalım el birliği ilen biseyler![]()
Adam tutuklu zaten ya,evet .ayy şu küçük yörük kızının babası dedesi çıkmış DNA'da![]()
Keşke gidebilsek berrecimNe güzel abla, bende gitmek isterdim
Çekil kenara fırlatcamEvet abla nolur el at Meshur terligini çıkart![]()
Yık dubaiye gittiği yer iş için gidildifuar vardı.Maldivler falan mı,nereye gitmişti?![]()