- 16 Ağustos 2010
- 293.105
- 603.057
- 43
Evli18 yaşını geçmiş mi
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Evli18 yaşını geçmiş mi
Ben yeni gördümYeni olduğunu kim söyledi
Tamam o zaman reşit istedigini yapar
Bizi bıraktığın zaman gelmiş olabilirBen yeni gördüm
Aynen çok değişik geliyor komşularim falan çağırirdi yemeyeIyyyyy temizlemeden olmaz
Ortama uyuyorsun
Neden bıraktım acabaBizi bıraktığın zaman gelmiş olabilir
Neyse oda dışarıdan olsunDışarıda vakit geçirmiş olursunuzAynen çok değişik geliyor komşularim falan çağırirdi yemeye
Ayda 1 yerim ama güzel yapamıyorum bı defa evde denemiştim güzel olmamıştı eşim dışarda yeme taraftarı balığı normalde dışardan yemek sevmez
Başka aşklar buldunNeden bıraktım acaba
Kabzımallar fiyatı düşürmemek için uğraşıyor canım.Anladım canım
Keşke uygun olsa
Aynen bulunduğum yerde çeşit yok güzel yemek yapan yer yok de askeriye görevlerde falan hep dışardan yiyorlar birde bekarken çok fazla uzakta kalmış bekar evinde falan o yüzden bezmiş ev yemeği seviyorNeyse oda dışarıdan olsunDışarıda vakit geçirmiş olursunuz
Belkide bozulacak ziyan olacakKabzımallar fiyatı düşürmemek için uğraşıyor canım.
Geçen mezatta hamsi için sabahladık resmen, gelen hamsi de ufacıktı. Eşime alma dedim ve kimse de almadı. Araçta 1200 kasa hamsi var, fiyatı düşürmediler. Kabzımal kızdı millete, Adana’ya yolladı aracı, en azından orada para eder diye
Böyle kabzımallar oldukça fiyat pek düşmez
Sende güzel yapıyorsunAynen bulunduğum yerde çeşit yok güzel yemek yapan yer yok de askeriye görevlerde falan hep dışardan yiyorlar birde bekarken çok fazla uzakta kalmış bekar evinde falan o yüzden bezmiş ev yemeği seviyor
Ayol yaptigim yemeği saysam gülersiniz eşim aşırı seçici sebze yemiyor et pilav et pilav bazende yoresel yemeklerSende güzel yapıyorsun
Ziyan etmezler canım, şoklarlarBelkide bozulacak ziyan olacak
İşin kolay o zamanAyol yaptigim yemeği saysam gülersiniz eşim aşırı seçici sebze yemiyor et pilav et pilav bazende yoresel yemekler
O zaman alıcı elbet bulurlarZiyan etmezler canım, şoklarlar
Araçlar zaten frigolu
MaşaallahTorun bileme var HAbibte
Evet o yönden şanslıyım bazen özenip yemek yapıyorum mesela karnıyarık içini yer dışını ayırır sonra kavga ediyorumİşin kolay o zaman
O kötüymüş bakEvet o yönden şanslıyım bazen özenip yemek yapıyorum mesela karnıyarık içini yer dışını ayırır sonra kavga ediyorum