- 4 Nisan 2020
- 9.887
- 21.481
Aynen ağzının tadını bilmiyorO kötüymüş bak
Oysa patlıcan çok lezzetlidir
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Aynen ağzının tadını bilmiyorO kötüymüş bak
Oysa patlıcan çok lezzetlidir
Yetiştirilme tarzı böyleGenelde aileden ne görürsek onu yapıyoruzAynen ağzının tadını bilmiyor
Aynen babası annesi yer hatta annesi sebze yemeğini daha çok sever ama eşim anneannesinde büyümüş 15 yaşına kadar orda kalmış onlar öyle hep et pilav yiyorlarYetiştirilme tarzı böyleGenelde aileden ne görürsek onu yapıyoruz
Kıyamamış hep et yedirmişlerdirOda öyle alışmıştırAynen babası annesi yer hatta annesi sebze yemeğini daha çok sever ama eşim anneannesinde büyümüş 15 yaşına kadar orda kalmış onlar öyle hep et pilav yiyorlar
Yetişmekle alakalı mı bilmiyorum.Aynen babası annesi yer hatta annesi sebze yemeğini daha çok sever ama eşim anneannesinde büyümüş 15 yaşına kadar orda kalmış onlar öyle hep et pilav yiyorlar
Can dost Kadınlar Kulubu'nün bana kazandırdıgı güzel insan.. Çok teşekkür ederim . Profil ayarlarını biliyorum ama durumuma neden kimse cevap veremiyor onu çözemedim.
Benim ki öğlen yemek yese akşam yemek böyle de bı huyu var iyi yemek yer ama metabolizmasi çok iyi çalışır bir insan sabahın köründe birşey yemeden tuvalete çıkar mı şaka gibi zayıf malesef benim eşimYetişmekle alakalı mı bilmiyorum.
Eşimin ailesi otu çok sever, eti pek yemezler. Ama eşim evlendim evleneli hep et yer.
Demekki evlenene kadar aç geziyormuş
Çok zayıftı kendisini aldığımda
Bende eti severim, ama otu daha çok severim
Durumuna cevap yazılmıyor kapalıCan dost Kadınlar Kulubu'nün bana kazandırdıgı güzel insan.. Çok teşekkür ederim . Profil ayarlarını biliyorum ama durumuma neden kimse cevap veremiyor onu çözemedim.
AynenKıyamamış hep et yedirmişlerdirOda öyle alışmıştır
Canım bu linkte bulunan ayarları düzenlemen lazımCan dost Kadınlar Kulubu'nün bana kazandırdıgı güzel insan.. Çok teşekkür ederim . Profil ayarlarını biliyorum ama durumuma neden kimse cevap veremiyor onu çözemedim.
açmak istiyorum beybiler hadi bi el atın şu bacınıza.. Unutmuşum zaarDurumuna cevap yazılmıyor kapalı
Bak benim böyleaçmak istiyorum beybiler hadi bi el atın şu bacınıza.. Unutmuşum zaar
hangi buton ? nereyi aktif yapacağım. Valla bulamadımCanım bu linkte bulunan ayarları düzenlemen lazım
Nevreste link attı az onceaçmak istiyorum beybiler hadi bi el atın şu bacınıza.. Unutmuşum zaar
Şu kısımları kontrol ethangi buton ? nereyi aktif yapacağım. Valla bulamadım
Rica ederim
Hepsini sadece üyeler yaptım ki.. Cevap verin bakım geliyor muBak benim böyleEki Görüntüle 2959103
Ne güzel, adam kilo almıyor. Kıskanma metabolizmasınıBenim ki öğlen yemek yese akşam yemek böyle de bı huyu var iyi yemek yer ama metabolizmasi çok iyi çalışır bir insan sabahın köründe birşey yemeden tuvalete çıkar mı şaka gibi zayıf malesef benim eşim
Açılmışaçmak istiyorum beybiler hadi bi el atın şu bacınıza.. Unutmuşum zaar