- 22 Temmuz 2017
- 43.934
- 130.588
Yağda ise kesinlikle çinekop mısır unu ile güzelMısır unu ile kızartıyorum şahane oluyor
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Yağda ise kesinlikle çinekop mısır unu ile güzelMısır unu ile kızartıyorum şahane oluyor
Beni tanısın burayı bırakamıycakGitti bile
O daha önce yarışmaya bile katıldıBeni tanısın burayı bırakamıycak
Yakıta gelen zamlar malûm, sizin o tarafa gelene kadar fiyatın yükselmesi doğalBizee 40 dedi herif
Yemesi mi avlaması mıEki Görüntüle 2959085 sadece sazandan anlarım
2 ye katlamışYakıta gelen zamlar malûm, sizin o tarafa gelene kadar fiyatın yükselmesi doğal
Karadeniz bölgesinde 10-15’e satılıyor, bize gelene kadar 30 olmuş, normal
O zaman buzluk balık doluEşim balık hastası izinlerde sabah saat 6 da gidiyor akşam 8 de geliyor 20 gün boyunca baygınlık geçiriyorum
Kocam avlıyor ben yiyorumYemesi mi avlaması mı
Tabiki vermemNeyse yabancı değil izin verir içmesine gazozu
Geçen sene doğru düzgün balık yüzü göremedik zaten. Olan da çok çok pahalıydı.Geçen yıl 35 ti
Yok asko ayda eşim bu boyda olsa getiriyor diğerleri küçük diye getirmiyor bide zevkine yapıyor getirince de ertesi gün falan tüketiyoruz çoğu zaman boş dönüyorO zaman buzluk balık dolu
Yo yeni değil almazHoşgeldin bebek yenisin sanırım gazoz alırmısın
Bingöl yolu üzerinde balıkçılar vardı.Yıllar önce orada bir balık yemiştim.Tadı hala damağımdaKocam avlıyor ben yiyorum
Bide burda alabalık tesisi var meşhur bide orda güveçte mantarlı kaşarlı yiyorum başka da çeşit bilmiyorum
Afiyet olsunYok asko ayda eşim bu boyda olsa getiriyor diğerleri küçük diye getirmiyor bide zevkine yapıyor getirince de ertesi gün falan tüketiyoruz çoğu zaman boş dönüyor
Ablam içirme kızına gazozlarıYo yeni değil almaz
Aynen pahalıÖzellikle bizim gibi kalabalık ailelereGeçen sene doğru düzgün balık yüzü göremedik zaten. Olan da çok çok pahalıydı.
Bu sene çeşit fazla, ama yine pahalı
İnşallah nasip olur benim dediğim yerde taze yapıyor hem orda besleyip buyutuyorlarBingöl yolu üzerinde balıkçılar vardı.Yıllar önce orada bir balık yemiştim.Tadı hala damağımda
Nasip olursa yine giderdik
Tabiki icirmemAblam içirme kızına gazozları