- 22 Ekim 2013
- 4.268
- 7.344
Keske bende bi yere biraksam da yolunu kaybedip gelmeseEvde olsaBazen onuda bırakıyorum
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Keske bende bi yere biraksam da yolunu kaybedip gelmeseEvde olsaBazen onuda bırakıyorum
ÇıldırmalıkYani çok kötü bı durum tuvalete gidiyorsun pecetede kurt bide anlattı uzun uzun eminim öyleydi diye
Yani seyinde nasi kurt olur ya ciddimiydi kiYani çok kötü bı durum tuvalete gidiyorsun pecetede kurt bide anlattı uzun uzun eminim öyleydi diye
Tövbe yaKeske bende bi yere biraksam da yolunu kaybedip gelmese
Aynen yaa ve ısrarla gitmiyor gitmiyor gitmiyorÇıldırmalık
Mesela niye seyinde dedin adı var onunYani seyinde nasi kurt olur ya ciddimiydi ki
Rahat insanlara hayranımAynen yaa ve ısrarla gitmiyor gitmiyor gitmiyor
Durup durup aklıma geliyor. Allahım aklıma mukayyet ol insan öyle nasıl durur Neyse masaj gibi oluyordur ahsjajsja offYani çok kötü bı durum tuvalete gidiyorsun pecetede kurt bide anlattı uzun uzun eminim öyleydi diye
Bu kadar rahatlıkta pes yaniRahat insanlara hayranım
Yok anam yok obsesif mnyak bu ,o.esya niye burda bu esya niye yamuk,buzdolabi icini degistirir bana,delirmelik.Bir de cocuklarla kavga eder sagolsun en son kuser yemekte yemezTövbe ya
Aman evde olsa ben yatsam o çocuklarla ilgilenseEn büyük hayalim
Farklı versiyonu bizde varYok anam yok obsesif mnyak bu ,o.esya niye burda bu esya niye yamuk,buzdolabi icini degistirir bana,delirmelik.Bir de cocuklarla kavga eder sagolsun en son kuser yemekte yemez
KukuMesela niye seyinde dedin adı var onun
Unut artıkBu kadar rahatlıkta pes yani
Yumusamadi da ben ayaklandim diyelim.Onceden tamam derdim.Simdi pencelerimi cikariyorumFarklı versiyonu bizde var
Ama yaşı ilerleyince biraz yumuşuyor
Ablam yeni dogum yaptı eniştem romantik sayılırdi şiirler çiçekler vs ablama dedim kocan ne kadar romantikTövbe ya
Aman evde olsa ben yatsam o çocuklarla ilgilenseEn büyük hayalim
En iyisi kaile almamakYumusamadi da ben ayaklandim diyelim.Onceden tamam derdim.Simdi pencelerimi cikariyorum
Ama öyleAblam yeni dogum yaptı eniştem romantik sayılırdi şiirler çiçekler vs ablama dedim kocan ne kadar romantik
- 3 saat çocuğa bakıyor ben uyuyorum bu kadar romantik çiçek falan geçtim çocuğa baksa yeter bana dedi
Konuyu okuduğumda beri girip okuyorum unutulmuyor doktora gitti mi neden niçin nasıl olmuş düşüncesi var ne ilaç verdi diye diye beynim yandıUnut artık
Durum vahim unutman lazımKonuyu okuduğumda beri girip okuyorum unutulmuyor doktora gitti mi neden niçin nasıl olmuş düşüncesi var ne ilaç verdi diye diye beynim yandı
Yokmus gibi davraniyorum ,midesi agriyomus ilac istiyo,sirti agriyomus masaj istiyo,40indan sonra elime kaldı :)En iyisi kaile almamak