Bir hunili dahaZabahın 6da kalkacagm dağa :)
![Rolling on the floor laughing :rofl: 🤣](https://cdn.jsdelivr.net/joypixels/assets/8.0/png/unicode/64/1f923.png)
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Bir hunili dahaZabahın 6da kalkacagm dağa :)
Kanıt var yorum yazmış
Oglumda uyumadan anne beni sabah kaldirma noluyy kıymazsin bana üsülüysün diyodu :)Bir hunili daha![]()
Ogretmenli konuda :)
Halen yorumlari tek tek oluyor olabilirKanıt var yorum yazmış![]()
6.30 dada benOfff sabah 7 de nasıl kalkacağım![]()
Bende gece oturmayı seviyorumOglumda uyumadan anne beni sabah kaldirma noluyy kıymazsin bana üsülüysün diyodu :)
Hunimiz cebimizde mazallahsabah erkenden tek oturmaya nasil alistim,cayimi demleyip, geceleri oturamiyorum artik
Sorma onda kurt bitmezKurtlari okula gonderecekse demek ki![]()
Gece en sevdigim benim ama agzimdan salya aka aka uyuyakaliyorum artik,sabah cocuklari yollayip ilk kez uyumusum.ondan bu enerjim suan :) kahvemi ictim az once uyku yapiyor bende aksine kahve ne zit insanimBende gece oturmayı seviyorumAma okul açıldığından beri elime geçmiyor
Maşaallah kuzuya![]()
Bende beraber çıkıyorum.Servis şoförleri oluyorumGece en sevdigim benim ama agzimdan salya aka aka uyuyakaliyorum artik,sabah cocuklari yollayip ilk kez uyumusum.ondan bu enerjim suan :) kahvemi ictim az once uyku yapiyor bende aksine kahve ne zit insanim
beni hatırlayın![]()
Ağzından salya akması bağırsak kurdu belirtisiGece en sevdigim benim ama agzimdan salya aka aka uyuyakaliyorum artik,sabah cocuklari yollayip ilk kez uyumusum.ondan bu enerjim suan :) kahvemi ictim az once uyku yapiyor bende aksine kahve ne zit insanim
O gorevi esime yiktim ben o ayilsin diye :)))Bende beraber çıkıyorum.Servis şoförleri oluyorumGelene kadar 8 buçuk oluyor.Uykum kaçıyor
![]()
Kurt mühim meseleAğzından salya akması bağırsak kurdu belirtisi![]()
Evde olsaO gorevi esime yiktim ben o ayilsin diye :)))
HahshahJahhahHAJAHAHAHAHAHAHAH Krize girdimAğzından salya akması bağırsak kurdu belirtisi![]()
Yani çok kötü bı durum tuvalete gidiyorsun pecetede kurt bide anlattı uzun uzun eminim öyleydi diyeKurt mühim mesele![]()