Her şeye zamYine zam gelmiş![]()
![Disappointed face :disappointed: 😞](https://cdn.jsdelivr.net/joypixels/assets/8.0/png/unicode/64/1f61e.png)
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Her şeye zamYine zam gelmiş![]()
Neden dilenci kizYalanciyi dilenci opsun mu
Sen mi Unutcan![]()
Ondan imkan oldukça azar azar almak lazımGeçen hafta yağı 82 liraya indirimde yakaladım, salak gibi 1 bidon aldım. Annem dün 97’ye aynı marka yağı aynı marketten aldığını söyledi![]()
Yine gelirGeçen hafta yağı 82 liraya indirimde yakaladım, salak gibi 1 bidon aldım. Annem dün 97’ye aynı marka yağı aynı marketten aldığını söyledi![]()
ÖpsünYalanciyi dilenci opsun mu
Sen mi Unutcan![]()
Kız öyle bir laf var işte nebilim niye demişlerNeden dilenci kiz![]()
Yedekte yağım var, ama 1-2 5 litrelik bidon daha alsam, bahara kadar almama gerek kalmazYine gelir![]()
Hee periskom ben bilmiyordum da ondan sordumKız öyle bir laf var işte nebilim niye demişler![]()
Herseyden almak lazım yasomYedekte yağım var, ama 1-2 5 litrelik bidon daha alsam, bahara kadar almama gerek kalmaz![]()
Sayemde öğrendinHee periskom ben bilmiyordum da ondan sordum![]()
Belki lazım olurSayemde öğrendinlim
ha gerek varmiydi tartışılır
![]()
Olsun periskom fazla bilgi göz çıkarmazSayemde öğrendinlim
ha gerek varmiydi tartışılır
![]()
Bencede dursun kenarda bak ben kullandım yeri geldide ablaBelki lazım olur![]()
Pek karşıma çıkmıyorBencede dursun kenarda bak ben kullandım yeri geldide ablayolda dikkat et heran opebilirler
![]()
Tesekkür ederim oyunuzu bana lâyık gördüğünüz içinEtli Buhara, etli saltanat ve meyhane pilavı![]()
Evet ya çok pahalı her şeyAynen öyleBenimde almam lazım
Yağ çok pahalı olmuş![]()
Allah yardımcımız olsunEvet ya çok pahalı her şey
Amin aminAllah yardımcımız olsun![]()