- 25 Temmuz 2013
- 8.103
- 17.428
- 448
Aynen kaçırmış ya
![Er...what ? o_O o_O](/styles/default/xenforo/icons/kk/xenforo-smilies-kk13.gif)
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Aynen kaçırmış ya
Sen kazanırken bile depresyona giriyorsun. Seni geç.Ben hep depresyona giriyorum![]()
30 kiloluk ne aldın NevoşMng kargo.ile geçen 30 kiloluk bir şey aldım. Kapıya kadar çıkardı hayret ettim![]()
Sağol ablaGeçmiş olsun
Deterjan30 kiloluk ne aldın Nevoş![]()
Canimin içi allah razı olsunBen de oyumu kullandım,ASSOSyal imin kendi gibi minnoş piavına , @Murdum ün ciğer aşkına pilavına, bir de son dakika golü atan @firdefs 'in ne zaman olsa yerim diyebileceğim pilavına gitti oylarım
herkese hayırlı olsun ama 3 oy bile az geldi gerçekten, en az 3 tane daha vermek istediğim tarif vardı
![]()
Evet ben hep depresyon takiliyomSen kazanırken bile depresyona giriyorsun. Seni geç.![]()
Bu zevki size taddirmayacagimO zaman yerdik
Hala yiyebiliriz
Nasip canım![]()
Bugün uygun olan yarın pahalıO zaman tamam![]()
Açıldı ama senin tarifi eklemeyi unutmuşumBu zevki size taddirmayacagim
Öyle nasıp abla ,ama sen yine bana şükret iste
Oylama acildimi abla şuan bakmadan yazıyom valla![]()
Bir ara un, toz şeker ve yağ kenara atmam lazım. Kış çetin geçecekBugün uygun olan yarın pahalı
Unun torbasına 1 ayda 60 lira zam geldi![]()
Aynen öyleBir ara un, toz şeker ve yağ kenara atmam lazım. Kış çetin geçecek![]()
Yine zam gelmişAynen öyleBenimde almam lazım
Yağ çok pahalı olmuş![]()
Yalanciyi dilenci opsun muAçıldı ama senin tarifi eklemeyi unutmuşum![]()
Geçen hafta yağı 82 liraya indirimde yakaladım, salak gibi 1 bidon aldım. Annem dün 97’ye aynı marka yağı aynı marketten aldığını söylediAynen öyleBenimde almam lazım
Yağ çok pahalı olmuş![]()