- 21 Kasım 2017
- 27.885
- 120.494
- 598
Sağol canımcım hele ki dişim, kulağım, boğazım fena ağrıyordu sabah. Kafamı toptan koparasım vardı. Hala halsizlik var, yatıyorum. Raporluydum bugün.Geçmiş olsun canım
![Woman facepalming: light skin tone :woman_facepalming_tone1: 🤦🏻♀️](https://cdn.jsdelivr.net/joypixels/assets/8.0/png/unicode/64/1f926-1f3fb-2640.png)
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Sağol canımcım hele ki dişim, kulağım, boğazım fena ağrıyordu sabah. Kafamı toptan koparasım vardı. Hala halsizlik var, yatıyorum. Raporluydum bugün.Geçmiş olsun canım
O doğum gününe gitmeyecektin hemsoSağol canımcım hele ki dişim, kulağım, boğazım fena ağrıyordu sabah. Kafamı toptan koparasım vardı. Hala halsizlik var, yatıyorum. Raporluydum bugün.![]()
Çok geçmiş olsunSağol canımcım hele ki dişim, kulağım, boğazım fena ağrıyordu sabah. Kafamı toptan koparasım vardı. Hala halsizlik var, yatıyorum. Raporluydum bugün.![]()
Sen baya üşütmüşsünSağol canımcım hele ki dişim, kulağım, boğazım fena ağrıyordu sabah. Kafamı toptan koparasım vardı. Hala halsizlik var, yatıyorum. Raporluydum bugün.![]()
Çok geçmiş olsun hemşomSağol canımcım hele ki dişim, kulağım, boğazım fena ağrıyordu sabah. Kafamı toptan koparasım vardı. Hala halsizlik var, yatıyorum. Raporluydum bugün.![]()
Bir dahakini ilk haftadan yapacağım. “Daha bir ay var yeeaaa” diye diye böyle olduk.Yaa hemsom önce tarifi yap sonra gezsene![]()
Hadi ya benim 1.favorim yok,favorilerim varBence 1.belli şimdiden ama neyseeeee
Sağol ben fıstığım.Çok geçmiş olsun hemşomdikkat et havalar çok dengesiz.
Benim de birkaç favorim var ama 1. bence o olacak. Maşallah dediğim 40 gün yaşadığı için dillendirmek istemiyorum.Hadi ya benim 1.favorim yok,favorilerim var![]()
YaaaBence 1.belli şimdiden ama neyseeeee
Hemsom yaa kıyamam sanaBir dahakini ilk haftadan yapacağım. “Daha bir ay var yeeaaa” diye diye böyle olduk.![]()
Nasip bakalımBenim de birkaç favorim var ama 1. bence o olacak. Maşallah dediğim 40 gün yaşadığı için dillendirmek istemiyorum.![]()
Pilavda ankara tava mi
Sağol hemsom moral olduBenim de birkaç favorim var ama 1. bence o olacak. Maşallah dediğim 40 gün yaşadığı için dillendirmek istemiyorum.![]()
Nasip değilmiş