- 22 Ekim 2013
- 4.268
- 7.344
CanimHemşom
Ahhh o bahçe değerlendirilmez mi
Neyse fırsatın oldukça bekliyoruzO zaman kullanırsın
Nasip artık
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
CanimHemşom
Ahhh o bahçe değerlendirilmez mi
Neyse fırsatın oldukça bekliyoruzO zaman kullanırsın
Nasip artık
Hemşooo derkenn anteplimisin sendeeBenim bahce avantajimi kullanmam lazimda iste ah bu kosturmacalarim
Yaa sen hemserilerin en tatlisisin Canim
Malatya liyim minnoşumHemşooo derkenn anteplimisin sendee
Hemşooo derkenn anteplimisin sendee
Bende MalatyalıyımMalatya liyim minnoşum
Yohh yanii antepli doluda burdaa kuzuuu bi ben eksiğimm şu antepli olamayan diyorummMalatya liyim minnoşum
Eee ben seni niye antepli biliyordumm nevoooşBende Malatyalıyım
Çünkü 2 yıl öncesine kadar Antep'te yaşıyordum10 yıldan fazla orada yaşadım.Yarı oralı sayılırımEee ben seni niye antepli biliyordumm nevoooş
Ooooof offf. Tarifimden çok ümitliydim. Sona bıraktım yine. Hastayım iki gündür yapamadım. Bakır tabağım da gelmedi. Bu ikinci yapamayışım. Bir daha Nevoş bana tarif vermeyecek.Beklenir o gezentiden Margaret Hale
Heee ondannn tamamdıırrrrÇünkü 2 yıl öncesine kadar Antep'te yaşıyordum10 yıldan fazla orada yaşadım.Yarı oralı sayılırım
Geçmiş olsun canım benimYaptıklarına sayarızKotan henüz dolmadıOoooof offf. Tarifimden çok ümitliydim. Sona bıraktım yine. Hastayım iki gündür yapamadım. Bakır tabağım da gelmedi. Bu ikinci yapamayışım. Bir daha Nevoş bana tarif vermeyecek.
Sen nereliydinHeee ondannn tamamdıırrrr
Tmm ben pirasaPırasa
Ispanak
Kereviz
Karnabahar
Patates
Havuç
Lahana
Bunlarla yemek yapalım
BurdaaaArkadaşlar hayırlı akşamlar
İlk mesaj düzenlendi
Başka gelen yok gibi
Siz incilerinize bakın ,beğenmezseniz fotoğrafı değiştirebilirim.
Katılımınız için teşekkür ederimPilav Tarifleri - Tam Ölçülü Denenmiş Pilav Tarifleri
Oylama için link dağıtmak,Oy istemek kesinlikle YASAKTIR... :KK200: 3 oy hakkınız bulunmaktadır..:KK200: Oylar aynı anda verilmektedir.Daha sonra 3(üç)oyu verme imkanınız bulunmamaktadır... Resimlerin üzerindeki linkleri tıklayarak detaylı tarifleri inceleyebilirsiniz. Etli Buhara Pilavı-...www.kadinlarkulubu.com
Bu akşam 21:00-22:00 civarı oylamamız başlayacaktır
@Blue_Peri
@firdefs
@Dahliadivin
@Murdum
@berresuu
yasminsay
@pearlshine
@Buralardutluuugdu
ASSOSyal
@Minik Meleklerim
Lady bug
@-cantanem-
Jou
@Yasnaz
@Dediyy
@deynepnaz
@Limonlu Su
@Amanita
@Canpare
@Eve in Heaven
Ispanak veya karnabahar yapabilirimTmm ben pirasa
Geçmişler olsun gezenticiğimOoooof offf. Tarifimden çok ümitliydim. Sona bıraktım yine. Hastayım iki gündür yapamadım. Bakır tabağım da gelmedi. Bu ikinci yapamayışım. Bir daha Nevoş bana tarif vermeyecek.
Aa bak ben karnabahar kizartirim nevoşIspanak veya karnabahar yapabilirim
RizeeSen nereliydin
Ben köftesini yaparımAa bak ben karnabahar kizartirim nevoş
Karadenizlisin demek
Evett nevoşuumm tam rizeluyuhhh daaaaKaradenizlisin demek