- 4 Nisan 2020
- 9.887
- 21.481
Tarifim yok zatenAslında zamanımda yok
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Tarifim yok zatenAslında zamanımda yok
Nasil bi duygu nevoş bende fasulyeyim ama pinardaAynen son 1 hakkım kaldı sonra 1 yıl fasulyeyimAma hemen olmaya niyetim yok
Onların birini sana verdimSenin tarifi değiştirdikSonradan iptal olan 2 yemek varmış onlardan yaparım demiste .
Şansımız azalır
Fasulye olacaktı derken bende fasulye yapacak zannettimAynen son 1 hakkım kaldı sonra 1 yıl fasulyeyimAma hemen olmaya niyetim yok
İyi olmuyor. Daha önce 3 kez aldığımda 1.5 yıl fasulyeydimNasil bi duygu nevoş bende fasulyeyim ama pinarda
Ilahi seniFasulye olacaktı derken bende fasulye yapacak zannettim
Oy almak acayip bir duygu nevoş valla sağ omzumda madalyada fena durmazdi haniİyi olmuyor. Daha önce 3 kez aldığımda 1.5 yıl fasulyeydim
Gerçi ben iyi oy alınca seviniyorum.Ödül şart değil
Aylık yarışmalarda 3 ,pınar yarışmalarında 2 defa 1.olan 1 yıl katılsa ,hatta 1.bile olsa hak 2.ye geçiyorBiz ona fasulye diyoruzFasulye olacaktı derken bende fasulye yapacak zannettim
İnşaallah canım elbet olurOy almak acayip bir duygu nevoş valla sağ omzumda madalyada fena durmazdi hani
Eve madalya gobderseler bi tane takalım omzumuza salınalım nevoşİnşaallah canım elbet olur
Bende layıkıyla yaptım inşallahOnların birini sana verdimSenin tarifi değiştirdik
Ben 5 i bir yerde isterimEve madalya gobderseler bi tane takalım omzumuza salınalım nevoş
Çok iyi olmuş canımPes edip gitmezsen zamanla çok daha iyi şeyler yaparsınBende layıkıyla yaptım inşallah
Sanada zaten o yakışır nevoşum, yılların birikimi anca kaldirirBen 5 i bir yerde isterim
5 tane var ya ondan dedimSanada zaten o yakışır nevoşum, yılların birikimi anca kaldirir
Çok yerinde olur nevoş5 tane var ya ondan dedim
Çok pis gaza geldimÇok iyi olmuş canımPes edip gitmezsen zamanla çok daha iyi şeyler yaparsın
Kendine inanamazsın
Sen iste ben güzel gaz veririmÇok pis gaza geldim
Evet vermezSen iste ven güzel gaz veririm
Ama ışık olmayanlara gaz pek vermiyorum